Igor Čillík wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Igor Čillík - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Trenčín
Country:
Age:
† 68 years
Occupation:
actor

Igor Čillík - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
4 November 1941 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Igor Čillík 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Igor Čillík
Date of Birth - Nov 4, 1941
(actor, instagram)

Igor Čillík - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV series)
(2006) - Brüder III - Auf dem Jakobsweg
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2002) - Výlet
(2001) - Zlatý chlieb
(2000) - The Last Supper
(1999) - Zbohom, Judáš
(1997) - Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas
(1997) - Prechádzky operetou - Madame Pompadour
(1997) - Nejasná správa o konci sveta
(1997) - Madame Pompadour
(1996) - Suzanne
(1995) - Za vrchom vrch
(1995) - Dnes večer hrám ja (TV series)
(1994) - Tri stromy
(1994) - Princezná v ježovej koži
(1993) - Tisíci džbán
(1993) - Sudca a jeho kat
(1993) - Russkij roman
(1993) - Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár
(1992) - Najdúch
(1992) - Kráľ lesa
(1991) - Štúrovci (TV series)
(1991) - Konečná dolina
(1990) - V rannej hmle
(1989) - Roky prelomu (TV series)
(1989) - Reverend
(1989) - Nežiadúci
(1989) - Kamene
(1988) - Synovec strýkom
(1988) - Na také prípady sa nezabúda
(1988) - Exemplárny prípad
(1988) - Ako si Grétička trochu zdriemla
(1987) - Tristotridsaťtri strieborných prepelíc
(1987) - Počítač
(1987) - Koník z ebenu
(1986) - Riaditeľ
(1986) - Akli Miklós
(1986) - Kohút nezaspieva
(1986) - Keby to naši vedeli
(1986) - Cena odvahy
(1985) - Kráľovná noci v kamennom mori
(1985) - Bankinghouse Khuwich and comp.
(1984) - Stalo sa v našom mestečku
(1984) - Navráťte sa k otcom svojim
(1984) - Keď jubilant plače
(1984) - Čierny slnovrat
(1984) - Cesta životom
(1984) - Aj múdry schybí
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Tisícročná včela (TV series)
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV series)
(1983) - Medik
(1983) - Jožko Púčik a jeho kariéra
(1983) - Drotár
(1982) - Veľké preteky
(1982) - Tušenie
(1982) - Thibaultovci
(1982) - Právo na omyl
(1982) - Pomocník
(1982) - O smelom krajčírikovi
(1981) - Štrnásť výstrelov
(1981) - Mojmír II.
(1981) - Člny proti prúdu
(1980) - Sobota, nedeľa, pondelok
(1980) - Najatý klaun
(1980) - Bakalári (TV series)
(1980) - Aký požičaj, taký vráť
(1979) - Ťaví zadok
(1979) - Smrť chodí po horách
(1979) - Sesternica Beta
(1979) - Rosnička
(1979) - Pochábeľ
(1979) - Olejkár
(1979) - Kraj sveta Istanbul
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Smoliari
(1978) - Príbeľská vzbura Janka Kráľa
(1978) - Inkognito
(1977) - Tlstibáb
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1977) - Rachotilkovia (TV series)
(1977) - Penelopa
(1977) - Jedenáste prikázanie (TV series)
(1977) - Ako sa Vinco zaťal
(1977) - Ako sa Štrbania s Važťanmi o bujaka Šándora pasovali
(1976) - Posledný pohárik
(1976) - Odviata ako dym
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Do posledného dychu
(1976) - Desať percent nádeje
(1976) - Cesta domov
(1975) - Vivat Beňovský (TV series)
(1975) - Nepokojná láska (TV series)
(1975) - Čokoládový hrdina
(1974) - Vodník a Zuzana
(1974) - Šuster, drž sa kopyta!
(1974) - Operácia Raketa
(1974) - Netrpezlivosť srdca
(1974) - Mont Oriol
(1973) - Statky - zmätky
(1973) - Prípad Gabriela
(1973) - Ako ostrihať manžela
(1972) - Večne mladá história
(1972) - Adam Šangala
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - V tieni vlkov (TV series)
(1971) - Parížski mohykáni (TV series)
(1970) - Naši pred bránami
(1970) - A. C. Dupin zasahuje (TV series)
(1969) - Žena z antisveta
(1969) - Génius
(1969) - Bašta
(1968) - Matka
(1968) - Balada o siedmich obesených
(1967) - Dvorné dámy
(1966) - Vianočné oblátky
(1966) - The Hangman
(1966) - Canarisova krvavá hviezda
(1965) - Šerif za mrežami
(1965) - Nylonový mesiac
(1965) - Kubo
(1963) - Výhybka
(1962) - Mladé letá
(1962) - Havrania cesta
(1961) - Vždy možno začať
Igor Čillík 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Igor Čillík, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
11°35’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Snake

Snake (Metal)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
4

Birthday 4th - Mental balance

Numerology - Birthday Number
These people are practical and balanced. They like routine. They are decisive. They have good organizational skills. They are reliable and compassionate. They are warm, generous and loyal to people they like. They are systematic and patient.

Igor Čillík 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Igor Čillík - actor

Igor Čillík was born on November 4, 1941 in Trenčín
Igor Čillík at:
Wikipedia.orgIgor Čillík full biography - Wikipedia | Astro.comIgor Čillík astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comIgor Čillík astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 15th
(Today)
Spojené státy Courteney Cox
(*1964) actress, model
Spojené státy Helen Hunt
(*1963) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Ice Cube
(*1969) singer, actor, scriptwriter
Francie Johnny Hallyday
(*1943) guitarist, singer, actor
Čína Xi Jinping
(*1953) President of the People's Republic of China, politician
Igor Čillík
Planet positions:
SunSun
Scorpio
11°35’
 
MoonMoon
Taurus
Taurus
Taurus
9°16’
15°13’
21°09’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Libra
26°24’
R
VenusVenus
Sagittarius
27°47’
 
MarsMars
Aries
11°18’
R
JupiterJupiter
Gemini
20°24’
R
SaturnSaturn
Taurus
26°08’
R
UranusUranus
Taurus
29°01’
R
NeptuneNeptune
Virgo
28°58’
 
PlutoPluto
Leo
5°47’
 
NodeNode (M)
Virgo
19°53’
R
LilithLilith (M)
Taurus
26°49’
 
ChironChiron
Leo
14°06’
 
Elements:
3xFireFire
5xEarthEarth
2xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
June 16th
(Tomorrow)
Švédsko King Gustaf V
(*1858) King of Sweden
Mexiko Geronimo
(*1829) Apache leader, medicine man, shaman
Spojené státy Teal Swan
(*1984) Spiritual Catalyst, Healer, Author
Spojené státy Tupac Shakur
(*1971) singer, actor, scriptwriter
Španělsko Daniel Brühl
(*1978) actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »