Hermína Týrlová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Hermína Týrlová - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Březové Hory
Country:
Age:
† 92 years
Death:
Occupation:
director

Hermína Týrlová - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
11 December 1900 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Hermína Týrlová 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Hermína Týrlová
Date of Birth Dec 11, 1900
(director, instagram)

Hermína Týrlová - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1986) - Pohádka na šňůře
(1985) - Opičí láska
(1982) - Prak darebák
(1981) - Rozpustilí bráškové
(1981) - Konec kouzelníka Uhahuly
(1980) - Žertíkem s čertíkem
(1980) - Hračky pračky
(1979) - Uspávánka
(1979) - Jak si Jakub naposledy vystřelil
(1978) - Příhody brouka Pytlíka
(1977) - Příhody Ferdy Mravence
(1977) - Jak se měl Ferda ve světě
(1977) - Ferda v mraveništi
(1977) - Ferda v cizích službách
(1977) - Ferda Mravenec (TV series)
(1976) - Já a Kiki
(1975) - Já a můj Fousek
(1975) - Já a Bleděmodrá
(1974) - Z deníku kocoura Modroočka (TV series)
(1974) - Oslík Ušatec
(1974) - Já a můj dvojnožec
(1974) - Já a Bělovous Zrzunda
(1973) - Vánoce u zvířátek
(1973) - Růžové brýle
(1973) - Klukovy klukoviny
(1972) - Ukradené dítě
(1972) - Pejskův sen
(1972) - Obávaná kačena
(1972) - Kluk dostává filipa
(1972) - Jak pejsek vyčmuchal darebáka
(1971) - Toulavé telátko
(1971) - Píšťalka
(1970) - Malovánky
(1969) - Hvězda Betlémská
(1968) - Vánoční stromeček
(1968) - Korálková pohádka
(1967) - Psí nebe
(1966) - Sněhulák
(1966) - Holčička nebo chlapeček
(1965) - Modrá zástěrka
(1964) - Vlněná pohádka
(1963) - Kulička
(1962) - Dvě klubíčka
(1961) - Zvědavé psaníčko
(1960) - Den odplaty
(1959) - Ztracená panenka
(1959) - Vláček Kolejáček
(1958) - Uzel na kapesníku
(1958) - Pasáček vepřů
(1957) - Kalamajka
(1956) - Míček Flíček
(1955) - Zlatovláska
(1955) - Věneček písní
(1953) - Pohádka o drakovi
(1950) - Nepovedený panáček
(1949) - Noční romance
(1949) - Devět kuřátek
(1948) - Karambol
(1947) - Ukolébavka
(1947) - Co jim schází?
(1946) - Vzpoura hraček
(1944) - Ferda Mravenec
(1937) - Hra bublinek
(1936) - Tluče bubeníček
(1928) - Zamilovaný vodník

Hermína Týrlová - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1977) - Jak se měl Ferda ve světě
(1974) - Oslík Ušatec
(1966) - Holčička nebo chlapeček
(1959) - Vláček Kolejáček
(1948) - Karambol
(1947) - Ukolébavka
(1946) - Vzpoura hraček
(1928) - Zamilovaný vodník

Hermína Týrlová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1986) - Přijď, at' zase omládnu
(1978) - Já tomu říkám nedrcat se o nebesa
(1970) - Den se sedmi křížky
(1958) - Pasáček vepřů
(1930) - Bimbovo smutné dobrodružství
Hermína Týrlová 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Hermína Týrlová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
18°58’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Rat

Rat (Metal)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Aspen

Aspen Tree

Celtic tree horoscope
People under the rule of Aspen have a very varied life. They have adventurous character that often goes hand in hand with diverse abilities. They can do everything with great enthusiasm; they are able to sacrifice everything for a thing or a person. They do everything with all their energy and vigour.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
11

Birthday 11th - Sensitivity

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and intuitive. They are interested in the spiritual path. They are a charismatic person. They like other people. They are a daydreamer. They are diplomatic.

Hermína Týrlová 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Hermína Týrlová - director

Hermína Týrlová was born on December 11, 1900 in Březové Hory
Hermína Týrlová at:
Wikipedia.orgHermína Týrlová full biography - Wikipedia | Astro.comHermína Týrlová astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comHermína Týrlová astro-databank Astrotheme
Famous people born on
July 24th
(Today)
Spojené státy Jennifer Lopez
(*1969) singer, actress, fashion designer, dancer
Francie Alexandre Dumas père
(*1802) writer
Spojené státy Zelda Fitzgerald
(*1900) writer
Švýcarsko Ernest Bloch
(*1880) composer
Německo Markus Jehle
(*1958) astrologer
Hermína Týrlová
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
18°58’
 
MoonMoon
Leo
Leo
Leo
14°52’
21°10’
27°23’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Scorpio
28°34’
 
VenusVenus
Scorpio
15°21’
 
MarsMars
Virgo
6°46’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
21°17’
 
SaturnSaturn
Capricorn
5°17’
 
UranusUranus
Sagittarius
13°05’
 
NeptuneNeptune
Gemini
28°05’
R
PlutoPluto
Gemini
16°38’
R
NodeNode (M)
Sagittarius
0°55’
R
LilithLilith (M)
Libra
12°52’
 
ChironChiron
Sagittarius
26°28’
 
Elements:
6xFireFire
2xEarthEarth
2xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
July 25th
(Tomorrow)
Spojené státy Matt LeBlanc
(*1967) actor
Bosna a Hercegovina Gavrillo Princip
(*1894) Bosnian Serb political activist, murderer who assassinated Franz Ferdinand d'Este
Ukrajina Dmitri Dmitrenko
(*1973) figure skater
Česko-Slovensko Monika Horáková
(*1968) actress
Spojené státy Illeana Douglas
(*1965) actress

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Full Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »