Helena Růžičková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Helena Růžičková - Birth Chart
(Helena Málková)

Gender:
Female
Date of Birth:
13 June 1936 - 13:56h
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 67 years
Death:
Occupation:
actress

Helena Růžičková - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth (local time):
13 June 1936 - 13:56  (CET)
Universal Time (UT/GMT):
13 June 1936 - 12:56  
CZ, Prague:
50°5'N, 14°26'E
House system:
Placidus
Birth data source (Rodden Rating):
magazine Astro 5/97, Astro.com (A)
(Helena Růžičková 2021, 2022 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2022
Helena Růžičková
Date of Birth Jun 13, 1936
(actress, instagram)

Helena Růžičková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2012) - Tajemství Heleny Růžičkové
(2011) - Inventura Febia: Helena Růžičková a Ljuba Hermanová
(2006) - Extra
(2005) - Příběhy slavných: Vichřice mezi životem a smrtí
(2004) - Řekněte mi, kdo to je
(2004) - Film o filmu: Kameňák 2
(2004) - Kameňák 2
(2003) - Slunce, seno, Helena
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Benefice Zdeňka Trošky
(2002) - Benefice Václava Vorlíčka
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - La Estrella
(2001) - Mňam aneb Prima vařečka
(2001) - Nevyjasněná úmrtí: Já se tam vrátím
(2001) - Z pekla štěstí 2
(2000) - Věštírna
(2000) - P.F.
(2000) - Hogo Fogo
(1999) - Zpověď
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Z pekla štěstí (TV series)
(1998) - Prima jízda
(1998) - Prásk
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1997) - Králův šašek
(1996) - Jak se dělá opera
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Tak neváhej a toč!
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Hořké léto
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Ptákoviny
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Když nemůžu spát
(1993) - Chudobných rodičov syn
(1993) - Fontána pre Zuzanu 2
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Trhala fialky dynamitem
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV series)
(1992) - La Piovra 6 - L'ultimo segreto (TV series)
(1991) - Holky, kluci, komici
(1989) - Podľa zvyku starého
(1989) - Slunce, seno a pár facek
(1989) - Dva lidi v ZOO
(1987) - Kdo má rád
(1987) - Jedeme dál
(1987) - O princezně Jasněnce a létajícím ševci
(1987) - Gagman (TV series)
(1987) - Figurky ze šmantů
(1986) - Přijďte k nám na večeři
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - O princezně Furieně
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Pohádky z Větrné Lhoty (TV series)
(1983) - Slunce, seno, jahody
(1983) - The Visitors (TV series)
(1982) - Všichni se ptají, komu to hrají
(1982) - Zpěváci na kraji nemocnice
(1982) - Za humny je drak
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Sing, Cowboy, Sing
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - The Mysterious Castle in the Carpathians
(1981) - Poručík Petr (TV series)
(1981) - Gosti iz galaksije
(1981) - Mezi námi kluky
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - Kino a já
(1980) - Zabijačka
(1980) - Trhák
(1980) - Prázdniny pro psa
(1980) - Lázně
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1979) - Ring volný
(1979) - Silvestr svobodného pána
(1979) - Modrá planeta
(1979) - Láďo, ty jsi princezna!
(1979) - Kamarátky
(1979) - Jablko
(1979) - Historky z Ražické bašty
(1979) - Dům pro Helenu
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Dlouhá silvestrovská noc
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Zuby
(1978) - Stříbrná pila (TV series)
(1978) - Pan Tau na pionýrském táboře
(1978) - Od zítřka nečaruji
(1978) - Kontrola nemocného
(1977) - O moravské zemi
(1977) - Koncert pro mantinely
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1977) - Adela Has Not Had Her Supper Yet
(1976) - Ženich uvízl
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - Štipku soli
(1976) - Šikulka
(1976) - Pozor, ide Jozefína!
(1976) - Náš dědek Josef
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Godenicata s najkrasivite oči
(1975) - Čtrnáctý v řadě
(1973) - Three Wishes for Cinderella
(1973) - O doktorovi Vševědovi
(1973) - Německé pohádky (TV series)
(1973) - Kouzelný hrášek
(1973) - Kamarádi (TV series)
(1972) - Die Gestohlene Schlacht
(1972) - Šaty
(1972) - Pohádka o drakovi
(1972) - Igrok
(1972) - Homolka a tobolka
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - Vodník z kaňky
(1971) - Straw Hat
(1971) - Revizor
(1971) - Psi a lidé
(1971) - O chrabré Kordule
(1971) - My tři a pes z Pětipes
(1971) - Moderní byt
(1971) - Metráček
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1971) - Jak se státi gentlemanem
(1971) - The Girl on the Broomstick
(1971) - Granny
(1971) - Alfons Karásek v lázních
(1970) - Killing the Devil
(1970) - The Great Unknown
(1970) - Šest uprchlíků
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1970) - Nevěsta
(1970) - Lucie a zázraky
(1970) - Kateřina a její děti
(1970) - Hogo fogo Homolka
(1970) - The Phantom of Operette (TV series)
(1970) - Devilish Honeymoon
(1970) - Čert a Káča
(1969) - Úsměvné legendy o hradech a zámcích (TV series)
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Trapasy
(1969) - Six Black-Haired Girls
(1969) - Men about Town
(1969) - Snídejte v trávě!
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Hrozné děti
(1969) - Behold Homolka
(1969) - Amerika oder der Verschollene
(1968) - All My Compatriots
(1968) - Tony, tobě přeskočilo
(1968) - À quelques jours près...
(1968) - Řeč o Puškinovi
(1968) - „Rakev ve snu viděti...“
(1968) - Nejkrásnější věk
(1968) - Naše bláznivá rodina
(1968) - Můj dům - můj hrad
(1968) - Kulhavý ďábel
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - Farářův konec
(1968) - Červená kůlna
(1967) - Zločin a trik II.
(1967) - Zázračný hlavolam
(1967) - Útěk
(1967) - Five Girls Around the Neck
(1967) - The End of Agent W4C
(1967) - Když má svátek Dominika
(1967) - Jak se krade milión
(1967) - Happy end
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Ženu ani květinou neuhodíš
(1966) - Sign of the Cancer
(1966) - The Murderer Hides His Face
(1966) - Kdo chce zabít Jessii?
(1966) - Flám
(1966) - Eliška a její rod (TV series)
(1966) - Dáma na kolejích
(1965) - Ztracená tvář
(1965) - Ninety Degrees in the Shade
(1965) - Škola hříšníků
(1965) - Nikdo se nebude smát
(1965) - Každý mladý muž
(1965) - Bílá paní
(1964) - Za pět minut sedm
(1964) - Místo v houfu
(1964) - Čintamani & podvodník
(1964) - And the Fifth Rider Is Fear
(1963) - The Golden Fern
(1963) - Tři chlapi v chalupě
(1963) - The Hope

Helena Růžičková - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1992) - Trhala fialky dynamitem
Helena Růžičková 2022 - Astrological Charts, Astrology Online

Helena Růžičková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

ASTROLOGICAL SIGNS
Gemini

Sun in Gemini
22°18’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
Aries

Moon in Aries
6°02’

Moon (Luna)
The feeling of uncertainty can make you solve problems faster then is natural. Do not rush as if there was a deadline. Try to slow down so that you can decide what you want to do and proceed at your own comfortable pace. A sense of peace may seem boring. You can run out of energy before you realise it but you have an extraordinary ability to quickly recover from any trauma and to regain strength when it is needed. Your temper may be astonishing, but when you are frustrated, it can suddenly fade away. You might feel that life is like a bit of a battle, try to calm the emotional rhythm, be aware that you are not under continuous threat of enemy forces, and pay attention to the feelings of others.
Libra
Ascendant (Rising Sign)
Libra prefers tasks that are well thought out, prepared and based on objectives and correct assessment of the situation. Trying to take into consideration opinions of others can slow the person down and manifest as hesitation, indecision or opportunism. These people usually prefer if somebody makes decisions for them. It is important to create a strong system of values and norms which can be followed, because this enables easier decision-making.

Aries Descendant - Partners & Compatibility
People with Libra on the Ascendant seek perfect relationships that are harmonious and pleasant. But they can become critical if something does not match their expectations and force their partner to adopt their opinion.

If you have Libra Ascendant, you have Aries Descendant. Self-centered and assertive partner might force you to make concessions. However, if your partner is unfair and demanding, you must learn to insist and require that your partner respects certain values in order to ensure that you have a balanced relationship. You should not always wait to see what happens; you should openly voice your opinion and be prepared to engage in a conflict.

You both should feel as people with equal rights in your relationship. Encourage healthy competition in order to become aware of your capabilities and values.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter
283°44’ (Soli-Lunar Degree)

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Rat

Rat (Fire)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Aspen

Aspen Tree

Celtic tree horoscope
People under the rule of Aspen have a very varied life. They have adventurous character that often goes hand in hand with diverse abilities. They can do everything with great enthusiasm; they are able to sacrifice everything for a thing or a person. They do everything with all their energy and vigour.
NUMEROLOGY REPORT
11

Life Path - 11

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and intelligent. They can achieve a great success, but also a great failure. They are gifted and have a tendency to have visions. They can use inspiration from God.
13

Birthday 13th - Vulnerability

Numerology - Birthday Number
These people are independent and ambitious. They are loyal, open and responsible. They are faithful to their partner. They works hard to get material security.

Helena Růžičková 2022 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Helena Růžičková - actress

Helena Růžičková was born on June 13, 1936 in Prague
Helena Růžičková at:
Wikipedia.orgHelena Růžičková full biography - Wikipedia | Astro.comHelena Růžičková astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comHelena Růžičková astro-databank Astrotheme
Famous people born on
January 23rd
(Today)
NL Rutger Hauer
(*1944) actor, director
US Richard Dean Anderson
(*1950) actor in the television series MacGyver
FR Jeanne Moreau
(*1928) actress
JP Sonny Shin'ichi Chiba
(*1939) actor, singer, film producer, film director, martial artist
FR Stendhal
(*1783) writer, representative of critical realism and romanticism
Helena Růžičková
Planet positions:
SunSun
Gemini
22°18’
9
 
MoonMoon
Aries
6°02’
6
 
MercuryMercury
Gemini
5°31’
8
st
VenusVenus
Gemini
17°57’
9
 
MarsMars
Gemini
21°36’
9
 
JupiterJupiter
Sagittarius
19°11’
3
R
SaturnSaturn
Pisces
22°11’
6
 
UranusUranus
Taurus
8°04’
7
 
NeptuneNeptune
Virgo
14°05’
11
 
PlutoPluto
Cancer
26°00’
10
 
NodeNode (M)
Capricorn
4°12’
3
R
LilithLilith (M)
Libra
17°30’
1
 
ChironChiron
Gemini
17°25’
9
 
PF - Part of FortuneFortune
Rak
28°08’
10
PS - Part of SpiritSpirit
Kozoroh
0°40’
3
Houses: (Placidus system)
Libra
14°24’
Aries
14°24’
2:
Scorpio
10°09’
8:
Taurus
10°09’
3:
Sagittarius
11°51’
9:
Gemini
11°51’
Capricorn
18°32’
Cancer
18°32’
5:
Aquarius
23°24’
Leo
23°24’
6:
Pisces
21°58’
Virgo
21°58’
Elements:
2xFireFire
3xEarthEarth
7xAirAir
4xWaterWater
Midpoints:
ASC/MC:
Virgo
1°28’
11
Sun/Moon:
Taurus
14°10’
8
Famous people born on
January 24th
(Tomorrow)
DE Nastassja Kinski
(*1961) actress
DE Joachim Gauck
(*1940) politician, pastor, preacher, 11th German Federal President
RU E. T. A. Hoffmann
(*1776) writer
IT Farinelli
(*1705) opera singer, singer, soprano castrato, musician
DZ Daniel Auteuil
(*1950) actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2022
Moon calendar
Moon in Libra Libra
Show calendar »