Hana Maciuchová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Hana Maciuchová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1945
Country:
Age:
75 years
Occupation:
actress

Hana Maciuchová - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1945 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Hana Maciuchová 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Hana Maciuchová
Date of Birth Year *1945
(actress, instagram)

Hana Maciuchová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Ceny Thálie 2013
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Světlo pro Světlušku 2013
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Nejlepší Večerníček
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - TýTý 2011
(2011) - Česká hlava 2011
(2010) - TýTý 2009
(2010) - Světlo pro Světlušku 2010
(2010) - Prominenti
(2010) - Tajemství Jiřiny Švorcové
(2010) - Božský Bosňák
(2010) - Dokonalý svět (TV series)
(2010) - I Am Wandering
(2009) - Kniha mého srdce
(2009) - Česká hlava 2009
(2009) - Anno 2008 - 15 let TV Nova
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Post Bellum
(2009) - Nespavost
(2008) - TýTý 2007
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Mejdan roku z Václaváku 2008
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Karel Čapek a jeho obyčejný svět
(2008) - Private Traps (TV series)
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV series)
(2007) - Ulice: Zlatá muška
(2006) - Čétéčko
(2006) - Příkopy (TV series)
(2006) - Kočky
(2005) - O češtině
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - Dobrá čtvrť (TV series)
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Ceny Thálie 2003
(2004) - Zakletá třináctka
(2004) - Vražda kočky domácí
(2004) - Smetanový svět
(2004) - Bitter Coffee
(2004) - Noci smutku
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Hluboko naladěná Viola
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2002) - Divadlo žije!
(2002) - Příběhy slavných: Dobře namíchaný Jiří Adamíra
(2002) - Příběhy slavných: Bylo to sluníčko
(2002) - Únos domů
(2002) - Miláček
(2001) - Barvy života
(2001) - O víle Arnoštce
(2001) - Manželka Ronalda Sheldona
(2000) - Smrt Hippodamie
(2000) - Loners
(2000) - Podzimní zahrada
(1999) - Velký případ
(1999) - Silák a strašidla
(1999) - Mořská brána
(1999) - Hříšní lidé města brněnského (TV series)
(1998) - Sama doma
(1998) - Na plovárně
(1998) - Milenec lady Chatterleyové
(1998) - Kočičí hra
(1997) - Úsměvy
(1997) - O spanilé Jašince
(1997) - Ještě není pozdě
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Smrt v zahradě Girardinů
(1996) - Poprask na laguně
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1995) - Z hříček o královnách: Záskok pro Sissi (útržek rakousko-uherský)
(1995) - Ty, ty, ty, Moneti!
(1995) - O zasněné Žofince
(1995) - Modrá krev
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - V erbu lvice
(1994) - Pohádka o splněných přáních
(1994) - O zlatém pokladu
(1994) - Koncert
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Modrý pták
(1993) - Lift story
(1993) - Kadeř královny Bereniké
(1993) - Hora jménem Andělská
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Chvilky s Miroslavem Horníčkem a jeho přáteli
(1992) - Tři dary lásky
(1992) - Pohádka o prolhaném království
(1992) - Jaké vlasy má Zlatovláska
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1991) - Usmívat se, prosím
(1991) - Skládačka
(1990) - Vyvěste fangle
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Stopařky neberu!
(1990) - Princezna Slonbidlo
(1990) - Jehlice sluneční paní
(1989) - Sedm bílých plášťů
(1989) - Právě volal tvůj milenec
(1989) - O kočičce, myšičce a červené slepičce
(1989) - Mata Hari
(1989) - Jedno jaro v Paříži aneb Krvavá Henrieta
(1989) - Foukaliště
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Člověk proti zkáze
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Mistr Kornelius
(1988) - Co medvědi nevědí
(1987) - V kleštích
(1987) - Večeře ve studeném domě
(1987) - Španělé v Praze
(1986) - Vrať se, vše odpuštěno (TV series)
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Monika a hříbě s hvězdičkou
(1986) - Čtvrtá strana trojúhelníku
(1986) - Cyrano z Bergeracu
(1985) - Žáku Kašíku, nežeň se!
(1985) - Vodník Čepeček (TV series)
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Skok
(1985) - Pták Žal
(1985) - Přezůvky Štěstěny
(1985) - Nebožtík si nepřál květy
(1985) - Jestli jednou odejdu
(1985) - Hrabě Luxemburg
(1984) - ABECEDA
(1984) - Poločas štěstí
(1984) - Lucie, postrach ulice
(1984) - Kamarád kapříků
(1984) - Felhöjáték
(1984) - ...a zase ta Lucie!
(1984) - Anynka a čert
(1983) - Tři mušketýři
(1983) - Panáček Paneláček (TV series)
(1983) - Moje srdcová sedma (TV series)
(1983) - Kouřová clona
(1983) - Komtesa Mary
(1983) - Díra ve zdi
(1982) - Tři spory: Spor herečky Kvapilové
(1982) - Plášť Marie Terezie
(1982) - O labuti
(1982) - O brokátové růži a slavíku z perleti
(1982) - Malý velký hokejista
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Čtverec mizení
(1981) - Zakázaný výlet
(1981) - Tot-Amor
(1981) - Netopýr
(1981) - Načasovaná smrt
(1981) - Dům pro celou rodinu
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Skapinova šibalství
(1980) - Prázdniny pro psa
(1980) - Lucy the Menace of Street (TV series)
(1980) - Hra o královnu
(1980) - Hadrián z Římsů
(1980) - Dům na nebesích
(1979) - Zlaté rybičky
(1979) - Rukojmí v Bella Vista
(1979) - O zakleté princezně
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Kořist
(1979) - Grandle
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1978) - Co neodnesl čas
(1978) - Zastretý farebný svet
(1978) - Sněhurka
(1978) - Řemen
(1978) - Polská krev
(1978) - Čarovné prstýnky
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Nevěsta
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Hodina pravdy
(1976) - Zn. Svobodný otec
(1976) - Vítek
(1976) - Poslední exil
(1976) - Kravata
(1976) - Ivanka a Marijka
(1975) - Vilém Rozkoč
(1975) - Titul pro hrdinu
(1975) - Spodní proud
(1975) - Skopová kýta
(1975) - Otevři oči
(1975) - Magnetická luneta
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Vrtkavý král
(1974) - V každém pokoji žena
(1974) - Sám proti městu
(1974) - Psáno na pranýř
(1974) - Princezna Turandot
(1974) - Nepřátelé veřejnosti
(1974) - Manželské štěstí
(1974) - Fairy-tale at Krkonose Mountains (TV series)
(1974) - Hrst plná kopřiv
(1974) - Divadlo naší doby
(1973) - Volání o pomoc

Hana Maciuchová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
6°52’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Rooster

Rooster (Wood)

Chinese horoscope
Rooster is extremely good-hearted, but sometimes brutally aggressive. People born in the Year of the Rooster can hurt people who do not understand them. Roosters always say what they think and when it comes to language, they can be brutally honest. But this aloofness shows their egoism.
Ash

Ash Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Ash usually have a happy life because they are prepared for anything. Ash people are tough, ambitious and very capable. They usually manage to reach goals they set due to their good organizational skills and practical foresight.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
29

Birthday 29th - Chaos

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and perceptive. They have a great potential for extra-sensory perception. They have the ability to find truth and wisdom. They have excellent thinking processes. Spiritual activity is very important.

Hana Maciuchová 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Hana Maciuchová - actress

Hana Maciuchová was born Year *1945 in Czech City
Hana Maciuchová at:
Wikipedia.orgHana Maciuchová full biography - Wikipedia | Astro.comHana Maciuchová astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comHana Maciuchová astro-databank Astrotheme
Famous people born on
July 29th
(Today)
Spojené státy Alexandra Paul
(*1963) actress, model
Španělsko Fernando Alonso
(*1981) F1 racer, world champion 2005, 2006
Itálie Coco
(*1990) musician, daughter of musician Sting and Trudie Styler actresses
Švédsko Dag Hammarskjöld
(*1905) politician, diplomat, 2nd secretary-general of the UN
Hana Maciuchová
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
6°52’
 
MoonMoon
Libra
Libra
Libra
3°21’
9°21’
15°18’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Sagittarius
22°48’
R
VenusVenus
Scorpio
21°30’
 
MarsMars
Leo
3°01’
 
JupiterJupiter
Libra
19°54’
 
SaturnSaturn
Cancer
24°25’
R
UranusUranus
Gemini
15°46’
R
NeptuneNeptune
Libra
8°08’
 
PlutoPluto
Leo
11°44’
R
NodeNode (M)
Cancer
1°11’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
12°34’
 
ChironChiron
Libra
17°10’
 
Elements:
5xFireFire
0xEarthEarth
4xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
July 30th
(Tomorrow)
Rakousko Arnold Schwarzenegger
(*1947) actor, politician, bodybuilder
Spojené státy Laurence Fishburne
(*1961) actor, director
Spojené státy William Atherton
(*1947) actor
Maroko Jean Reno
(*1948) actor
Spojené státy Lisa Kudrow
(*1963) actress

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »