Gabriela Wilhelmová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Gabriela Wilhelmová - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Prostějov
Country:
Age:
† 60 years
Occupation:
actress

Gabriela Wilhelmová - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
19 January 1942 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Gabriela Wilhelmová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Gabriela Wilhelmová
Date of Birth Jan 19, 1942
(actress, instagram)

Gabriela Wilhelmová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2004) - Místo nahoře (TV series)
(2002) - Z rodinného alba
(2002) - Čáry báby Cotkytle aneb Tři zlaté zuby děda Vševěda
(2001) - Věrní abonenti
(2001) - Stříbrná paruka (TV series)
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2001) - Královský slib
(2000) - To jsem z toho jelen (TV series)
(1999) - Sweets
(1998) - Silná jako smrt
(1998) - Poklad pana H.
(1998) - Motel Anathema (TV series)
(1998) - Mladý chemik
(1998) - Elixír lásky
(1997) - Úsměvy
(1997) - Genová inženýrka
(1996) - Conspirators of Pleasure
(1996) - Das Zauberbuch
(1996) - Hospoda (TV series)
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1996) - Ceremoniář
(1994) - Učitel tance
(1994) - Prima sezona (TV series)
(1994) - Jak si zasloužit princeznu
(1994) - Bylo nás pět (TV series)
(1994) - Andělské oči
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Zmrazený Vasil
(1993) - Vikingové z Bronských vršků
(1993) - Sechs Richtige (TV series)
(1993) - El Marido perfecto
(1993) - Benito: The Rise and Fall of Mussolini
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Tvář za sklem
(1992) - Senso
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Kačenka a strašidla
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1992) - Dvanáct měsíčků
(1992) - Černí baroni
(1991) - La grande collection (TV series)
(1990) - Pražákům, těm je hej
(1990) - Nemocný bílý slon
(1990) - Freonový duch
(1990) - Byli jsme to my?
(1989) - Vážení přátelé, ano
(1989) - Útěk s Cézarem
(1989) - Skřivánčí ticho
(1989) - Racajda
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Kdo probudí Pindruše ...?
(1989) - Ježek z kiosku
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Divoká svině
(1988) - Třetí táta
(1988) - Sedm hladových
(1988) - Případ se psem
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - O princi Bečkovi
(1988) - Nejlepší kšeft mýho života
(1988) - Chirurgie
(1988) - Až se ucho utrhne
(1987) - Večerní svítání
(1987) - Správná trefa
(1987) - Why?
(1987) - Pojď, dáme sbohem žízni
(1987) - Gagman (TV series)
(1987) - Dámská jízda
(1987) - Citlivá místa
(1986) - Forbidden Dreams
(1986) - Pohádka o lidské duši
(1986) - Krajina s nábytkem
(1986) - Černá punčocha
(1986) - Antonyho šance
(1986) - Ahoj sídliště
(1985) - Zastihla mě noc
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Třetí patro (TV series)
(1985) - Jako jed
(1985) - Dobré světlo
(1985) - Bitva za Moskvu
(1984) - Šéfe, jdeme na to!
(1984) - Rumburak
(1984) - Prodavač humoru
(1984) - Das Eismeer ruft
(1983) - The Magpie in the Wisp
(1983) - Sestřičky
(1982) - Zahrada dětí
(1982) - Motiv
(1981) - V podstatě jsme normální
(1980) - Waiter, Scarper!
(1980) - Jen si tak trochu písknout
(1980) - The Little Sugar House
(1979) - Zkoušky z dospělosti (TV series)
(1979) - Love between the Raindrops
(1979) - Jak rodí chlap
(1977) - Všichni proti všem
(1977) - Nikola Šuhaj loupežník
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Day for My Love
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Titul pro hrdinu
(1975) - Nehoda
(1975) - Dívka jako ty
(1974) - Enyky Benyky
(1974) - Královské řádění
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Holky z porcelánu
(1973) - Klec
Gabriela Wilhelmová 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Gabriela Wilhelmová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Capricorn

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Capricorn

Sun in Capricorn
28°42’

Sun Sign - Zodiac Sign
Capricorn sign is ruled by the planet Saturn, which gives people born under this sign peace, patience, perseverance and ambition. These people are able to put maximum effort into work they have chosen to do or which they were told to do.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Snake

Snake (Metal)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Elm

Elm Tree

Celtic tree horoscope
Elm characterises people of very trustworthy appearance and calm manners. Calmness, mental well-being and self-control, all this literally radiates from elm people. They can plan everything very carefully and their deliberation is reflected in a great foresight; they are seldom surprised by something.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
19

Birthday 19th - Participation

Numerology - Birthday Number
These people are very strong and energetic. They are wise, understanding and empathetic. They are intellectual. They are patient and ready to please others. In romantic relationships they are devoted. They want to understand their partner and are generous. They passionately protect their family.

Gabriela Wilhelmová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Gabriela Wilhelmová - actress

Gabriela Wilhelmová was born on January 19, 1942 in Prostějov
Gabriela Wilhelmová at:
Wikipedia.orgGabriela Wilhelmová full biography - Wikipedia | Astro.comGabriela Wilhelmová astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comGabriela Wilhelmová astro-databank Astrotheme
Famous people born on
December 5th
(Today)
Spojené státy Walt Disney
(*1901) actor, director
Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) actor, singer
Irsko Paddy Kelly
(*1977) singer, composer, songwriter, former member of The Kelly Family
Velká Británie Eddie Edwards
(*1963) British athlete, skier
Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrologer
Gabriela Wilhelmová
Planet positions:
SunSun
Capricorn
28°42’
 
MoonMoon
Aquarius
Pisces
Pisces
24°59’
1°52’
8°38’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Aquarius
15°36’
 
VenusVenus
Aquarius
20°20’
R
MarsMars
Taurus
3°46’
 
JupiterJupiter
Gemini
11°52’
R
SaturnSaturn
Taurus
21°38’
R
UranusUranus
Taurus
26°26’
R
NeptuneNeptune
Virgo
29°47’
R
PlutoPluto
Leo
4°46’
R
NodeNode (M)
Virgo
15°52’
R
LilithLilith (M)
Gemini
5°19’
 
ChironChiron
Leo
12°22’
R
Elements:
1xFireFire
7xEarthEarth
3xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
December 6th
(Tomorrow)
Venezuela Alicia Machado
(*1976) actress, singer, model
Mexiko Dulce María
(*1985) composer, singer, actress
Francie Philippe Bouvard
(*1929) writer
Spojené státy David Lovering
(*1961) drummer, singer
Famous people who passed away on December 5th
Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) President of South Africa, fighter against apartheid
Francie Alexandre Dumas père
(*1802 - 1870) writer
Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) composer, pianist, organist, virtuoso
Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) painter
Polsko Wladyslaw Reymont
(*1867 - 1925) novelist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »