Gabriela Vránová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Gabriela Vránová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1939
Country:
Age:
82 years
Occupation:
actress

Gabriela Vránová - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1939 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Gabriela Vránová 2021, 2022 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2022
Gabriela Vránová
Date of Birth Year *1939
(actress, instagram)

Gabriela Vránová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
(2016) - Doktorka Kellerová (TV series)
(2015) - 13. komnata Gabriely Vránové
(2015) - Stopy života - Poslední návrat
(2014) - Ceny Thálie 2013
(2014) - Tajemství Vladimíra Menšíka
(2014) - Bastardi (TV series)
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2013) - Elegán ve fraku
(2013) - Doktoři z Počátků (TV series)
(2012) - Bastardi 3
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Bastardi 2
(2010) - Království poezie Gabriely Vránové
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Ilínek
(2008) - Žízeň po životě
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Oběti: Karambol
(2008) - Bekyně mniška
(2007) - Tři životy
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Žil jsem s cizinkou
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Zakletá třináctka
(2004) - Smetanový svět
(2004) - Náměstíčko (TV series)
(2004) - Myceni - náznak
(2003) - Společník
(2002) - Předčasná úmrtí: Dopis Ježíškovi
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2000) - P.F.
(2000) - Podzimní zahrada
(1999) - Honzík z Arabely (Ondřej Kepka)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Kočičí hra
(1998) - Hřích faráře Ondřeje
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1996) - O princi Truhlíkovi
(1996) - Na hraně
(1996) - Dívka se zázračnou pamětí
(1995) - Tvůj svět
(1995) - Poutníci
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - Noc pastýřů
(1992) - Gazdina roba
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1990) - Milostivé léto
(1990) - Královna vodních skřítků
(1989) - Utopím si ho sám
(1989) - Sedm bílých plášťů
(1989) - Krušnohorské pohádky (TV series)
(1989) - Bludiště
(1988) - Vzestup po šikmé ploše
(1988) - Uf - oni jsou tady
(1988) - Píšťaličko, otloukej se
(1988) - Naděje má hluboké dno
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Čekání na Patrika
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Trvale jasno
(1985) - Drahý Bedřichu
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Cizí holka
(1983) - Tažní ptáci
(1982) - Zahrada dětí
(1982) - Nevěra
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV series)
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1982) - A zlehka zazvoní
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Dlouhý týden
(1981) - Dlouhý měsíc
(1981) - Až já budu velká
(1980) - Tvrdohlavá žena
(1978) - Všichni za jednoho
(1978) - Slečna Rajka
(1978) - Jak dostat tatínka do polepšovny
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Tetinka
(1977) - Ráno budeme moudřejší
(1977) - Jak vytrhnout velrybě stoličku
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Hodinky šly pěšinkami
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Stokoruna
(1974) - Maminka
(1974) - Hrst plná kopřiv
(1974) - Geneze a katastrofa
(1974) - Generál chudých
(1973) - Tichý svědek
(1972) - Úspory
(1972) - Román lásky a cti
(1972) - Lev je v ulicích
(1971) - Pohádky z tisíce a jedné noci (TV series)
(1971) - Konfrontace
(1970) - Mata Hari
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1969) - Alchymista
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - Rekviem za kouzelnou flétnu
(1968) - Jarní vody
(1967) - Marketa Lazarova
(1966) - Smrt za oponou
(1966) - The Treasure of a Byzantine Merchant
(1966) - Nahá pastýřka
(1964) - Místenka bez návratu
(1963) - Tři veteráni
(1963) - Tchyně
(1963) - The Cry
(1961) - Kde řeky mají slunce
(1961) - Hledá se táta!

Gabriela Vránová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Leo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Leo

Sun in Leo
3°33’

Sun Sign - Zodiac Sign
Leo gives people who were born under this sign healthy self-esteem and natural authority. They have the power to dominate and control others, but they are generous and friendly.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Rabbit

Rabbit (Earth)

Chinese horoscope
The Rabbit is usually cautious, sensible and reserved. People born in the Year of the Rabbit want to live in peace and comfort and protect their peaceful life. The Rabbits are extremely gentle creatures - they symbolize charm and kindness. Rabbits exhibit good manners and enjoy beauty.
Cypress

Cypress Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Cypress are tolerant, resourceful and faithful. However, they are also quite lazy and inclined to oppress the weak in their surroundings. They have the ability to endure the adversity of fate, which does not break them; on contrary, they learn from the experience.
NUMEROLOGY REPORT
11

Life Path - 11

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and intelligent. They can achieve a great success, but also a great failure. They are gifted and have a tendency to have visions. They can use inspiration from God.
27

Birthday 27th - Dutifulness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, emotional and intuitive. They are honest, pragmatic and conservative. They are not subject to new trends. They avoid shallow relationships. Romantic relationship is very important for them. They are enterprising.

Gabriela Vránová 2022 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Gabriela Vránová - actress

Gabriela Vránová was born Year *1939 in Slovak City
Gabriela Vránová at:
Wikipedia.orgGabriela Vránová full biography - Wikipedia | Astro.comGabriela Vránová astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comGabriela Vránová astro-databank Astrotheme
Famous people born on
May 18th
(Today)
HK Yun-Fat Chow
(*1955) actor
IT Frank Capra
(*1897) director, actor
RU Tsar Nicholas II
(*1868) Emperor and Autocrat of All the Russias
PL Pope John Paul II
(*1920) 264th Pope
GB Bertrand Russell
(*1872) writer, mathematician, philosopher
Gabriela Vránová
Planet positions:
SunSun
Leo
3°33’
 
MoonMoon
Sagittarius
Sagittarius
Sagittarius
15°08’
21°21’
27°30’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Leo
24°13’
st
VenusVenus
Cancer
22°31’
 
MarsMars
Capricorn
28°25’
R
JupiterJupiter
Aries
8°46’
 
SaturnSaturn
Taurus
1°00’
 
UranusUranus
Taurus
21°32’
 
NeptuneNeptune
Virgo
21°20’
 
PlutoPluto
Leo
1°08’
 
NodeNode (M)
Scorpio
3°53’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
24°25’
 
ChironChiron
Cancer
14°13’
 
Elements:
6xFireFire
4xEarthEarth
0xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
May 19th
(Tomorrow)
UY Natalia Oreiro
(*1977) actress, singer, fashion designer, presenter
GB Nicholas Winton
(*1909) broker, humanitarian worker, who saved 669 mostly Jewish children
AU David Helfgott
(*1947) pianist
VN Ho Chi Minh
(*1890) Vietnamese Communist revolutionary leader, prime minister, 1st President of the Democratic Republic of Vietnam
US Albert Fish
(*1870) serial killer, cannibal

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2022
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »