František Smolík wikipedia, horoscope, astrology, instagram

František Smolík - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 81 years
Occupation:
actor

František Smolík - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
23 January 1891 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(František Smolík 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
František Smolík
Date of Birth - Jan 23, 1891
(actor, instagram)

František Smolík - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1971) - Naši furianti
(1971) - Hříchy mládí
(1970) - Pan Gaston
(1970) - Neboť nevědí, co činí
(1968) - Pan Jordán a Habada
(1968) - Na Žižkově válečném voze
(1968) - Motýl a smrt
(1967) - Waterloo
(1967) - Raději potmě
(1967) - Obrácení Ferdyše Pištory
(1964) - The Jester's Tale
(1963) - The Golden Fern
(1963) - Tři zlaté vlasy děda Vševěda
(1963) - Icarus XB 1
(1962) - Zdravý nemocný
(1961) - Smrt na Cukrovém ostrově
(1961) - Labyrint srdce
(1960) - National Artist Ruzena Naskova
(1960) - Higher Principle
(1959) - Národní umělec František Smolík
(1959) - Jan Kašpar's Life
(1959) - Romeo, Juliet and Darkness
(1959) - Princezna se zlatou hvězdou na čele
(1958) - Útěk ze stínu
(1958) - Mezi nebem a zemí
(1958) - Dnes naposled
(1956) - Vina Vladimíra Olmera
(1956) - Legenda za lyubovta
(1956) - Legenda o lásce
(1956) - Hrátky s čertem
(1956) - Kaisers neue Kleider, Des
(1955) - Dog's Heads
(1955) - Stick, Stick, Start Beating!
(1954) - Jan Hus
(1954) - Frona
(1953) - Vojnarka
(1953) - Jestřáb kontra Hrdlička
(1952) - Nástup
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1950) - New Fighters Shall Arise
(1950) - Karhanova parta
(1949) - Revoluční rok 1848
(1948) - Lost in the Suburbs
(1948) - Léto
(1948) - Krakatit
(1947) - Premonition
(1947) - Housle a sen
(1947) - Čapkovy povídky
(1946) - Nezbedný bakalář
(1945) - Z růže kvítek
(1945) - Bludná pouť
(1944) - Předtucha
(1944) - The Wedding Ring
(1944) - Počestné paní pardubické
(1944) - Jarní píseň
(1942) - Městečko na dlani
(1942) - Dlouhý, Široký a Bystrozraký
(1942) - Barbora Hlavsová
(1941) - Turbina
(1941) - Tetička
(1941) - Paličova dcera
(1941) - Jan Cimbura
(1940) - Čekanky
(1940) - Artur and Leontýna
(1939) - X. všesokolský slet
(1939) - Studujeme za školou
(1939) - Jiný vzduch
(1939) - Její hřích
(1939) - Humoreska
(1938) - Zborov
(1938) - Škola základ života!
(1938) - Krok do tmy
(1938) - The Guild of the Kutná Hora Virgins
(1937) - Lieutenant Alexander Rjepkin
(1937) - Lidé na kře
(1937) - Kvočna
(1937) - Bílá nemoc
(1937) - Batalion
(1936) - Páter Vojtěch
(1936) - Manželství na úvěr
(1934) - Za ranních červánků
(1934) - Pán na roztrhání
(1933) - Záhada modrého pokoje
(1933) - U snědeného krámu
(1933) - Skřivánčí píseň
(1933) - Jsem děvče s čertem v těle
(1932) - Před maturitou
(1931) - Třetí rota
(1931) - Karel Havlíček Borovský
(1926) - Román hloupého Honzy
(1926) - The Good Soldier Švejk
(1922) - Prodaná nevěsta
(1921) - Irčin románek II.
(1921) - Irčin románek I.
(1921) - Černí myslivci
(1921) - Babička
(1920) - Za svobodu národa
(1920) - Plameny života
František Smolík 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

František Smolík, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
3°14’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Cypress

Cypress Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Cypress are tolerant, resourceful and faithful. However, they are also quite lazy and inclined to oppress the weak in their surroundings. They have the ability to endure the adversity of fate, which does not break them; on contrary, they learn from the experience.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
23

Birthday 23rd - Autonomy

Numerology - Birthday Number
These people make decisions without help and cannot be influenced. They live their own life. Sometimes they seem to want freedom, but in reality they need a partner. They are sensitive, gentle, loving and they want to be loved. They are understanding, quick-witted and social.

František Smolík 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

František Smolík - actor

František Smolík was born on January 23, 1891 in Prague
František Smolík at:
Wikipedia.orgFrantišek Smolík full biography - Wikipedia | Astro.comFrantišek Smolík astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comFrantišek Smolík astro-databank Astrotheme
Famous people born on
November 29th
(Today)
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) actress
Spojené státy Joel Coen
(*1954) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Game
(*1979) singer, actor
Velká Británie C. S. Lewis
(*1898) poet, novelist, theologian, literary scholar, author of The Chronicles of Narnia
Spojené státy Louisa May Alcott
(*1832) writer
František Smolík
Planet positions:
SunSun
Aquarius
3°14’
 
MoonMoon
Cancer
(?)
 
MercuryMercury
Capricorn
14°33’
R
VenusVenus
Sagittarius
18°27’
 
MarsMars
Pisces
27°57’
 
JupiterJupiter
Aquarius
19°36’
 
SaturnSaturn
Virgo
16°32’
R
UranusUranus
Scorpio
1°20’
 
NeptuneNeptune
Gemini
4°07’
R
PlutoPluto
Gemini
6°01’
R
NodeNode (M)
Gemini
12°01’
R
LilithLilith (M)
Virgo
0°39’
 
ChironChiron
Leo
1°11’
R
Elements:
1xFireFire
2xEarthEarth
6xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
November 30th
(Tomorrow)
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Richard Crenna
(*1926) actor
Velká Británie Ridley Scott
(*1937) actor, director, cameraman, scriptwriter
Mexiko Gael García Bernal
(*1978) actor
Velká Británie Billy Idol
(*1955) singer, guitarist
Famous people who passed away on November 29th
Velká Británie Cary Grant
(*1904 - 1986) actor
Spojené státy Natalie Wood
(*1938 - 1981) actress
Velká Británie George Harrison
(*1943 - 2001) composer, guitarist, singer
Rakousko Holy Roman Empress Maria Therese
(*1717 - 1780) Holy Roman Empress, German Queen, Archduchess of Austria
Itálie Giacomo Puccini
(*1858 - 1924) Italian opera composer, important representative of verismo

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »