František Ringo Čech wikipedia, horoscope, astrology, instagram

František Ringo Čech - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1943
Country:
Age:
77 years
Occupation:
drummer, singer, writer, actor, scriptwriter, politician, journalist, presenter

František Ringo Čech - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1943 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(František Ringo Čech 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
František Ringo Čech
Date of Birth - Year *1943
(drummer, singer, writer, actor, scriptwriter, politician, journalist, presenter, instagram)

František Ringo Čech - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2015) - Ringo Family
(2015) - Český slavík Mattoni 2015
(2014) - TGM: Talkshow Geni a Míši
(2014) - Konfrontace Petra Fischera
(2014) - DVTV
(2014) - 13. komnata Františka Ringo Čecha
(2014) - Body full of happiness
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Nejlepší scénka
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Kdopak by se Čecha bál
(2013) - Česko vaří s Pohlreichem ŽIVĚ
(2013) - Tajemství lásek slavných
(2013) - ČT Live - Pražský výběr
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Večer plný hvězd
(2012) - TýTý 2011
(2012) - Česká 30
(2012) - Tajemství Heleny Růžičkové
(2012) - Tajemství Františka Ringo Čecha
(2012) - Síň slávy televizní zábavy - František Ringo Čech
(2011) - Souboj seriálů... vy rozhodnete!
(2011) - Pokondr live
(2010) - 7 divů Česka
(2010) - Letíme
(2010) - Autoškola národa
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Tajomstvo mojej kuchyne
(2009) - Na Brusel, Vávro! Na Brusel!
(2008) - Mr. GS
(2008) - Čtenářský deník
(2007) - Jiří Schelinger - Holubí dům
(2005) - 168 hodin
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Šimek šoumen
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Reportéři ČT
(2004) - Kam zmizel ten starý song
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Tyjátr
(2001) - Dobroty
(2001) - Bárymetr
(2000) - Věštírna
(2000) - První pomoc
(2000) - Pra pra pra (TV series)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Skopičiny
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Bigbít (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Novoty
(1997) - Předčasná úmrtí: Holubí andante
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Čundrcountryshow
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - The Best of Večírek
(1992) - Pravda o zkáze Titaniku
(1991) - Dívčí válka
(1990) - Večírek nejen pro zvané
(1988) - Sedem jednou ranou
(1987) - Třikrát s Wildou
(1987) - Klip klap
(1986) - Písničky pro magnetoskop aneb Haló, tady Orchestr a balet Čs. televize
(1986) - Pytačky
(1985) - Hity Praotce Čecha, aneb Haló, tady Orchestr a Balet Čs. televize
(1983) - Sešlost
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1983) - Gmadlobt Ratili
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1982) - Hlavní výhra
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Opera ve vinici
(1981) - Mezi námi kluky
(1980) - Jak se vám líbí?
(1979) - Ring volný
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Romance za korunu
(1973) - Vydržte až do půlnoci
(1971) - Hop dva tři Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna ...
(1970) - Televarieté
(1970) - Pánský večírek
(1970) - Návštěvní den Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna v Semaforu
(1970) - Návštěvní den Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna
(1970) - Návštěvní den č. 6
(1970) - Návštěvní den č. 5
(1969) - Návštěvní den č. 4
(1969) - Návštěvní den č. 3
(1969) - Návštěvní den č. 2
(1964) - Půjčovna talentů

František Ringo Čech - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2009) - Na Brusel, Vávro! Na Brusel!
(2000) - Tele Tele
(2000) - Pra pra pra (TV series)
(1992) - Pravda o zkáze Titaniku
(1991) - Dívčí válka
(1988) - Sedm hladových
(1987) - Třikrát s Wildou
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku

František Ringo Čech, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
16°19’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Goat

Goat (Water)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Fir

Fir Tree

Celtic tree horoscope
The Fir people are very hardworking and talented, endowed with cool beauty and dignity. They can do any job or solve any problem with their special originality, and most of their efforts will lead to a successful end.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
9

Birthday 9th - Deliberation

Numerology - Birthday Number
These people are very sensitive and reliable. They will tell the truth only after they think about it carefully. They have the ability to accept themselves for who they are. They want to be a rescuer.

František Ringo Čech 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

František Ringo Čech - drummer, singer, writer, actor, scriptwriter, politician, journalist, presenter

František Ringo Čech was born Year *1943 in Czech City
František Ringo Čech at:
Wikipedia.orgFrantišek Ringo Čech full biography - Wikipedia | Astro.comFrantišek Ringo Čech astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comFrantišek Ringo Čech astro-databank Astrotheme
Famous people born on
January 22nd
(Today)
Velká Británie John Hurt
(*1940) actor
Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) actor
Spojené státy Linda Blair
(*1959) actress
Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) actor, director, scriptwriter
Austrálie Michael Hutchence
(*1960) actor, musician, singer of INXS
František Ringo Čech
Planet positions:
SunSun
Cancer
16°19’
 
MoonMoon
Virgo
Libra
Libra
25°33’
1°40’
7°50’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Cancer
6°05’
 
VenusVenus
Virgo
1°13’
 
MarsMars
Taurus
1°00’
 
JupiterJupiter
Leo
1°50’
 
SaturnSaturn
Gemini
20°02’
 
UranusUranus
Gemini
7°03’
 
NeptuneNeptune
Virgo
29°29’
 
PlutoPluto
Leo
6°13’
 
NodeNode (M)
Leo
17°28’
R
LilithLilith (M)
Leo
5°07’
 
ChironChiron
Leo
27°52’
 
Elements:
3xFireFire
3xEarthEarth
3xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
January 23rd
(Tomorrow)
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) actor, director
Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) actor in the television series MacGyver
Francie Jeanne Moreau
(*1928) actress
Japonsko Sonny Shin'ichi Chiba
(*1939) actor, singer, film producer, film director, martial artist
Francie Stendhal
(*1783) writer, representative of critical realism and romanticism
Famous people who passed away on January 22nd
Velká Británie Jean Simmons
(*1929 - 2010) actress
Austrálie Heath Ledger
(*1979 - 2008) actor, singer
Spojené státy Telly Savalas
(*1924 - 1994) actor, director
Spojené státy Lyndon B. Johnson
(*1908 - 1973) 36th President of the United States
Velká Británie Queen of England Victoria
(*1819 - 1901) Queen of the United Kingdom, Empress of India

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »