František Husák wikipedia, horoscope, astrology, instagram

František Husák - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 55 years
Occupation:
actor

František Husák - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
24 May 1936 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(František Husák 2021, 2022 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2022
František Husák
Date of Birth - May 24, 1936
(actor, instagram)

František Husák - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2001) - Nevyjasněná úmrtí: Já se tam vrátím
(1997) - Příběh české a slovenské fotografie (TV series)
(1992) - Vykladač snů
(1991) - Uzavřený pavilón
(1991) - Pofoukej mi jahody
(1990) - Ta naše písnička česká II
(1990) - The Last Butterfly
(1990) - Plivník
(1990) - O zapomnětlivém černokněžníkovi
(1990) - Nemocný bílý slon
(1990) - About Family Affairs Only
(1990) - Don Juan
(1989) - Příběh čs. fotografie II
(1989) - Zvířata ve městě
(1989) - V tomhle zámku straší, šéfe!
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Táta k příštím vánocům
(1989) - Šampáňo
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV series)
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Příběh '88
(1989) - Kamene
(1989) - Blázni a děvčátka
(1988) - Sedm hladových
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - Uncle Cyril
(1988) - Pan Tau
(1988) - Oslovská léta
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Lékaři
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1987) - Viktor Veliký
(1987) - Svět nic neví
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - The Last Theft
(1987) - Hol volt, hol nem volt...
(1986) - Případ Kolman
(1986) - Peníze a krev
(1986) - Pavučina
(1986) - Bumerang
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Třetí patro (TV series)
(1985) - The Third Dragon
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Pták Žal
(1985) - Profíci
(1985) - Podfuk
(1985) - Jako jed
(1985) - Ďáblovy peníze (TV series)
(1985) - Čarovné dědictví
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1984) - Všechno nebo nic
(1984) - Paragrafy na kolech (TV series)
(1984) - Hele, on letí!
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - Vnitřní zrak
(1983) - Síť na bludičku
(1983) - Sestřičky
(1983) - Pod nohama nebe
(1983) - Modré z nebe
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1983) - Jára Cimrman Lying, Sleeping
(1983) - Dlouhý čas loučení
(1982) - Plaché příběhy
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Babička se zbláznila
(1981) - Matěji, proč tě holky nechtějí?
(1981) - Kopretiny pro zámeckou paní
(1981) - Kaňka do pohádky
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - Julek
(1979) - Božská Ema
(1978) - Stříbrná pila (TV series)
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Pan Tau - Noc v safari
(1978) - Čarovné prstýnky
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Řeknem si to příští léto
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1977) - Pan Tau - Lov na slona
(1976) - Čas lásky a naděje
(1976) - Boty plné vody
(1976) - Běž, ať ti neuteče
(1975) - Pomerančový kluk
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Lidé z metra
(1974) - Kdo hledá zlaté dno
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1972) - V ponorkovém pásmu
(1972) - Die Gestohlene Schlacht
(1972) - O Sněhurce
(1972) - Medvěd pro hosta
(1972) - Homolka a tobolka
(1971) - Revizor
(1971) - Hostinec U létavého draka
(1970) - The Great Unknown
(1970) - Podezření
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1970) - Hogo fogo Homolka
(1969) - Case for a Rookie Hangman
(1969) - První láska
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Behold Homolka
(1968) - Zločin v šantánu
(1968) - The Garden
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1967) - Valley of the Bees
(1967) - Svatba jako řemen
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1967) - The End of Agent W4C
(1966) - Murder Czech Style
(1966) - Closely Watched Trains
(1966) - Nápady čtenáře detektivek
(1966) - Hotel for Strangers
(1963) - Milenci z kiosku
(1959) - Pět z milionu
František Husák 2022 - Astrological Charts, Astrology Online

František Husák, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
3°04’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Rat

Rat (Fire)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Ash

Ash Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Ash usually have a happy life because they are prepared for anything. Ash people are tough, ambitious and very capable. They usually manage to reach goals they set due to their good organizational skills and practical foresight.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
24

Birthday 24th - Kindness

Numerology - Birthday Number
These people are very friendly, helpful and caring. They are sensitive, gentle, generous and kind. They have a methodical approach and are practical. They like harmony and beauty.

František Husák 2022 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

František Husák - actor

František Husák was born on May 24, 1936 in Prague
František Husák at:
Wikipedia.orgFrantišek Husák full biography - Wikipedia | Astro.comFrantišek Husák astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comFrantišek Husák astro-databank Astrotheme
Famous people born on
October 2nd
(Today)
GB Sting
(*1951) singer, musician
IN Mahatma Gandhi
(*1869) activist, spiritual leader, politician, philosopher
US Proof
(*1973) hip hop artist, founder of the rap group D12
JP Ayumi Hamasaki
(*1978) actress, singer, model
US Moses Gunn
(*1929) actor
František Husák
Planet positions:
SunSun
Gemini
3°04’
 
MoonMoon
Cancer
Cancer
Cancer
13°34’
20°17’
26°53’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Gemini
13°15’
R
VenusVenus
Taurus
23°19’
 
MarsMars
Gemini
7°46’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
21°40’
R
SaturnSaturn
Pisces
21°12’
 
UranusUranus
Taurus
7°05’
 
NeptuneNeptune
Virgo
13°59’
R
PlutoPluto
Cancer
25°35’
 
NodeNode (M)
Capricorn
5°16’
R
LilithLilith (M)
Libra
15°15’
 
ChironChiron
Gemini
15°43’
 
Elements:
1xFireFire
4xEarthEarth
4xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
October 3rd
(Tomorrow)
CA Neve Campbell
(*1973) actress
GB Clive Owen
(*1964) actor
US Gwen Stefani
(*1969) singer, actress, fashion designer
IE Danny O'Donoghue
(*1980) singer
RU Sergei Yesenin
(*1895) poet

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2022
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »