František Filip wikipedia, horoscope, astrology, instagram

František Filip - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1930
Country:
Age:
89 years
Occupation:
director, actor

František Filip - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1930 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(František Filip 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
František Filip
Date of Birth - Year *1930
(director, actor, instagram)

František Filip - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2011) - Inventura Febia: Miloš Kopecký a Stella Zázvorková
(2005) - Semafor - Největší hity (music video)
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2004) - Tři dámy s pistolí
(2004) - Nadměrné maličkosti: Vše pro syna
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Případ mediálního trpaslíka
(2004) - Nadměrné maličkosti: Podfuk
(2002) - Na psí knížku
(2000) - Pra pra pra (TV series)
(1999) - Ortel
(1999) - O bojácném Floriánkovi
(1999) - Nebát se a nakrást
(1999) - Kašpárkovy rolničky
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1997) - Zvědavý osel
(1997) - Svatba
(1997) - Ptačí král
(1996) - Slavík
(1996) - Prsten a řetěz
(1995) - GENUS
(1995) - Pohádka o Faustovi
(1995) - Lucerna aneb Boj o lípu
(1995) - Kulihrášek a zakletá princezna
(1995) - Kníže Václav
(1995) - Den, kdy unesli papeže
(1994) - Bludiště
(1993) - Když nemůžu spát
(1993) - Černá hodinka s Jaroslavem Papouškem
(1993) - Jedna kočka za druhou
(1992) - Černá hodinka se Zdeňkem Mahlerem
(1992) - Noc pastýřů
(1992) - The Necklace (TV series)
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1990) - Dětinské hry dospělých
(1989) - Utopím si ho sám
(1989) - Sáňkování není povoleno
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Tichá domácnost
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV series)
(1986) - Hrdina
(1985) - S Pydlou v zádech
(1985) - Případ Platfus
(1985) - Jestli jednou odejdu
(1985) - Hrabě Luxemburg
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - Bohyně krásy
(1984) - Bandité
(1983) - Tažní ptáci
(1983) - Naši furianti
(1982) - Ze staré drogerie
(1982) - Tři cesty k domovu
(1982) - Telegram
(1982) - Lék
(1982) - Jako bychom se ani neznali
(1982) - Dobrá Voda (TV series)
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1982) - Čtverec mizení
(1981) - Zkouška
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Prodaná nevěsta
(1981) - Netopýr
(1981) - Až já budu velká
(1980) - Tvrdohlavá žena
(1980) - Skapinova šibalství
(1980) - Nezralé maliny
(1980) - Dopis psaný španělsky
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Polská krev
(1978) - Otec nebo bratr
(1977) - Paličova dcera
(1977) - Ikarův pád
(1976) - Podnájemníci
(1976) - Kateřina zlé pověsti
(1975) - Lístek do památníku
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Bohoušův syn
(1974) - Egyptologové
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1974) - Bližní na tapetě: Výlet do neznáma
(1973) - Země zlatých plodů
(1973) - Volání o pomoc
(1973) - Klobouk plný deště
(1972) - Jako padlý sníh
(1972) - Chlap pravdu unese
(1972) - Bližní na tapetě: Hračičkové
(1972) - Bližní na tapetě: Embéčko
(1972) - Bližní na tapetě: Belle-mére
(1971) - Marie Stuartovna
(1971) - Kat nepočká
(1971) - Bližní na tapetě: Tatínek
(1971) - Bližní na tapetě: Dívčí válka
(1971) - Bakaláři (TV series)
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1970) - Bližní na tapetě: Zeď
(1970) - Bližní na tapetě: Šprýmař
(1970) - Bližní na tapetě: Příživník
(1970) - Bližní na tapetě: Obchodník
(1970) - Bližní na tapetě: Nevěra
(1970) - Bližní na tapetě: Muž v domácnosti
(1969) - Velká orgie
(1969) - Young Bohácek's Sufferings
(1969) - Odvážná slečna
(1969) - Bližní na tapetě: Nactiutrhač
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - Černá hodinka s Rudolfem Hrušínským
(1967) - Herec od Pánaboha - Medailon Jana Pivce
(1967) - Těžká srdeční komplikace
(1967) - Raději potmě
(1967) - Lucerna
(1967) - Láska jako trám
(1966) - Eliška a její rod (TV series)
(1965) - Žena ve smutku
(1965) - Noc na Karlštejně
(1965) - Malér
(1965) - Hrdina má strach
(1964) - Černá hodinka s Janem Werichem
(1964) - Tři chlapi po roce
(1964) - Příběh dušičkový
(1964) - Favorit
(1964) - Drahý zesnulý
(1963) - Zahrada královnina
(1963) - První velký případ
(1963) - Jak obelhat manžela
(1963) - Domácí víno
(1962) - V sanitce
(1962) - Tvrdohlavá žena a zamilovaný školní mládenec
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV series)
(1962) - Kočár nejsvětější svátosti
(1962) - Benátská vdovička
(1961) - Zítra a pozítří
(1961) - Úhel dopadu
(1961) - Tlouštík
(1961) - Skapinova šibalství
(1961) - Malá noční povídka: Z Nerudovy trafiky
(1961) - Malá noční povídka: Z domácího života
(1961) - Malá noční povídka: Štába Prišibejev
(1961) - Magdalena Dobromila Rettigová
(1961) - Člověk z půdy
(1960) - Záhady aneb s Karlem Čapkem v soudní síni
(1960) - Nejsme doma
(1960) - Ferda Mravenec (TV series)
(1960) - Duhu pro můj den
(1959) - Radúz a Mahulena
(1958) - Čertův mlýn
(1957) - Růže v Arktidě
(1953) - Ústřední loutkové divadlo

František Filip - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1969) - Young Bohácek's Sufferings
(1967) - Lucerna
(1965) - Hrdina má strach
(1962) - Tvrdohlavá žena a zamilovaný školní mládenec
(1962) - Kočár nejsvětější svátosti
(1961) - Magdalena Dobromila Rettigová

František Filip - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Tajemství Josefa Laufera
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Tělo slovem...
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - TýTý 2011
(2012) - Legendy: Tajemství Radoslava Brzobohatého
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Uchem jehly
(2011) - Trumfy Miroslava Donutila
(2011) - Bohdalka je NAŠE
(2010) - Příběhy slavných: Sukovitá duše
(2009) - Příběhy slavných: Portrét krásné Dámy
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2008) - Sešívaný
(2008) - Bouše, Bendl, Cvach a další
(2007) - Kila hrajou
(2006) - Žito
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Nesplněné desatero malujícího šašoura
(2005) - Dva chrámy Josefa Kemra
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2003) - Štěpánka: "Těžší život je lepší"
(2003) - Pokračování příště (TV series)
(2003) - Jári
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Život za lásku
(2001) - To byl Jiří Sovák
(2001) - Příběh vypravěče
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(2001) - Nespoutaný živel
(1999) - Čtveráci
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1990) - Hovory H ještě po dvaceti letech
(1968) - Hovory H
(1963) - Zahrada královnina

František Filip, Birth Chart Horoscopes & Signs - Capricorn

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Capricorn

Sun in Capricorn
4°00’

Sun Sign - Zodiac Sign
Capricorn sign is ruled by the planet Saturn, which gives people born under this sign peace, patience, perseverance and ambition. These people are able to put maximum effort into work they have chosen to do or which they were told to do.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Horse

Horse (Metal)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
26

Birthday 26th - Assertiveness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, kind and understanding. They have a great inner strength to overcome difficulties. They have organizational and leadership skills. They have a very good judgement and they will notice everything. They are quick-witted and they are able to do anything.

František Filip 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

František Filip - director, actor

František Filip was born Year *1930 in Czech City
František Filip at:
Wikipedia.orgFrantišek Filip full biography - Wikipedia | Astro.comFrantišek Filip astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comFrantišek Filip astro-databank Astrotheme
Famous people born on
December 1st
(Today)
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) actor
Spojené státy Woody Allen
(*1935) musician, actor, director, scriptwriter
Spojené státy Bette Midler
(*1945) actress, singer
Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) actor
Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) actor
František Filip
Planet positions:
SunSun
Capricorn
4°00’
 
MoonMoon
Pisces
(?)
 
MercuryMercury
Capricorn
22°04’
 
VenusVenus
Scorpio
25°16’
 
MarsMars
Leo
16°23’
R
JupiterJupiter
Cancer
16°57’
R
SaturnSaturn
Capricorn
13°03’
 
UranusUranus
Aries
11°27’
 
NeptuneNeptune
Virgo
5°41’
R
PlutoPluto
Cancer
20°07’
R
NodeNode (M)
Aries
19°54’
R
LilithLilith (M)
Pisces
5°12’
 
ChironChiron
Taurus
14°24’
R
Elements:
3xFireFire
5xEarthEarth
0xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
December 2nd
(Tomorrow)
Spojené státy Britney Spears
(*1981) actress, singer
Kanada Nelly Furtado
(*1978) singer
Nizozemsko Karen Hamaker-Zondag
(*1952) Dutch astrologer
Francie Georges Seurat
(*1859) painter
Itálie Gianni Versace
(*1946) fashion designer
Famous people who passed away on December 1st
Velká Británie Aleister Crowley
(*1875 - 1947) occultist, writer, chess player, astrologer
Německo Thorwald Dethlefsen
(*1946 - 2010) astrologer
Velká Británie J. B. S. Haldane
(*1892 - 1964) geneticist, evolutionary biologist, founder of population genetics
Velká Británie George Everest
(*1790 - 1866) traveler, explorer, geographer, surveyor
Francie Claude Jade
(*1948 - 2006) actress

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Gemini Gemini
Show calendar »