Eva Hudečková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Eva Hudečková - Birth Chart
(Eva Trejtnarová-Hudečková)

Gender:
Female
Birth:
*1949
Country:
Age:
71 years
Occupation:
writer, actress

Eva Hudečková - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1949 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Eva Hudečková 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Eva Hudečková
Date of Birth Year *1949
(writer, actress, instagram)

Eva Hudečková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2008) - Oltáře útěchy
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1995) - Sen o krásné panně
(1985) - Skalpel, prosím
(1985) - Barvy na výběr
(1984) - Slané pohádky (TV series)
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Rubikova kostka
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Ferdinande, vrať se
(1984) - Adam a Eva (TV series)
(1983) - 1. Máj v Národním divadle roku 1898
(1983) - Větrná setba
(1983) - Tažní ptáci
(1983) - Takový talent
(1983) - Stopy zločinu: Alibi jako řemen
(1983) - Psí kůže
(1983) - Domeček plný koleček
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1981) - Koupím chalupu na Jižním městě
(1981) - Bocianie hniezdo (TV series)
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Já nechci být víla
(1978) - Dievča z jazera
(1977) - Káťa Kabanová
(1977) - Dary hadího krále
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Zn. Svobodný otec
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - Sedm pater pro tisíc přání
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Čas lásky a naděje
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Kamenný řád (TV series)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - U tří nevěst
(1974) - Padla kosa na kámen
(1974) - O Emínce a Havlíčkovi
(1974) - Lidé z metra
(1974) - Koním křídla nikdy nenarostou...
(1974) - Kdo hledá, najde
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Děravá kapsa
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Volání o pomoc
(1973) - Krásná Helena
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Hliněný vozíček
(1973) - Cestující se připraví k odletu
(1972) - Rodeo
(1972) - Maurův odkaz
(1972) - Dvě věci pro život
(1972) - Ctná paní Lucie (TV series)
(1971) - Žebrácká opera
(1971) - Zázrak v Oužlebičkách
(1971) - Jak princezny spaly na hrášku
(1970) - Žabí muzikál
(1970) - Svatby pana Voka
(1970) - Poslední dobrodružství
(1970) - Naši pred bránami
(1970) - Lidé na křižovatce (TV series)
(1967) - Malé letní blues
(1967) - Malá Dorritka
(1965) - Zločin v dívčí škole

Eva Hudečková - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2001) - O ztracené lásce (TV series)

Eva Hudečková - Filmography - Writer (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2001) - O ztracené lásce (TV series)
Eva Hudečková - Family and Partner relationships
Family:
(*1952) Václav Hudeček - husband

Eva Hudečková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
10°57’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Ox

Ox (Earth)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Hornbeam

Hornbeam Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Hornbeam do great in professions such as bank clerks or civil servants, or in military and police functions. They have a great sense of order, responsibility and justice. It is easy for them to conform to a set system or order and they like to ensure strict adherence to laws and generally accepted rules.
NUMEROLOGY REPORT
11

Life Path - 11

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and intelligent. They can achieve a great success, but also a great failure. They are gifted and have a tendency to have visions. They can use inspiration from God.
3

Birthday 3rd - Friendship

Numerology - Birthday Number
These people are social and friendly. They like people and have many friends. They are honest. They are creative and have many ideas. They are not afraid of other people. In a romantic relationship they want to be independent. It is very important that they find a partner who is social.

Eva Hudečková 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Eva Hudečková - writer, actress

Eva Hudečková was born Year *1949 in Czech City
Eva Hudečková at:
Wikipedia.orgEva Hudečková full biography - Wikipedia | Astro.comEva Hudečková astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comEva Hudečková astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 21st
(Today)
Spojené státy Juliette Lewis
(*1973) actress, director
Spojené státy Jane Russell
(*1921) actress
Velká Británie Tony Scott
(*1944) director, actor
Spojené státy Lana Wachowski
(*1965) actor/actress, director, transgender male->female
Spojené státy Eric Douglas
(*1958) actor, child of celebrity
Eva Hudečková
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
10°57’
 
MoonMoon
Taurus
Taurus
Taurus
10°42’
16°40’
22°40’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Sagittarius
17°21’
 
VenusVenus
Capricorn
27°30’
 
MarsMars
Virgo
19°52’
 
JupiterJupiter
Aquarius
0°29’
 
SaturnSaturn
Virgo
18°47’
 
UranusUranus
Cancer
3°52’
R
NeptuneNeptune
Libra
16°45’
 
PlutoPluto
Leo
18°09’
R
NodeNode (M)
Aries
13°37’
R
LilithLilith (M)
Aries
25°36’
 
ChironChiron
Sagittarius
12°23’
 
Elements:
5xFireFire
4xEarthEarth
2xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
June 22nd
(Tomorrow)
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) writer, actor, director, scriptwriter
Spojené státy Meryl Streep
(*1949) actress
Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) actor, singer
Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) actor, director
Francie Emmanuelle Seigner
(*1966) actress

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Scorpio Scorpio
Show calendar »