Elo Romančík wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Elo Romančík - Birth Chart
(Emanuel Romancik)

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Ružomberok
Country:
Age:
† 89 years
Occupation:
actor

Elo Romančík - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
17 December 1922 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Elo Romančík 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Elo Romančík
Date of Birth - Dec 17, 1922
(actor, instagram)

Elo Romančík - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2002) - Čierna pani
(1997) - Silvester z minulých rokov
(1995) - Z môjho denníka
(1994) - Tri poviedky so Zdenou Gruberovou
(1994) - Diagnóza: vajíčko
(1993) - Sudca a jeho kat
(1993) - Póza
(1993) - Podozrenie
(1993) - Hudobné rozprávky
(1992) - Zrkadlo
(1992) - Romulus Veľký
(1992) - Posledný krajec
(1992) - Neznámy
(1992) - Najdúch
(1992) - Kaviareň Lýra
(1991) - Variácie slávy
(1991) - Štúrovci (TV series)
(1991) - Ježišova matka
(1991) - Jacobowski a plukovník
(1991) - Diabol vo Francúzsku
(1991) - ...a kamene budú kričať
(1990) - Elégia
(1990) - Faidra
(1989) - Turandot
(1989) - Roky prelomu (TV series)
(1989) - Rodinný portrét z roku 1856
(1989) - Reverend
(1989) - Novinári
(1989) - Čertiská
(1989) - Biele obdobie sucha
(1988) - Vianoce Adama Boronču
(1988) - Solúnski bratia
(1988) - O láske a slávikoch
(1988) - Lýrnik Ostap
(1988) - Akcia D
(1987) - Labyrint (TV series)
(1987) - Vytriezvenie
(1987) - Starý priateľ
(1987) - Smrť s fotografiou
(1987) - Páni Glembayovci
(1987) - Modré kráľovstvo
(1987) - Henrich IV.
(1986) - Šiesta veta
(1986) - Okná dokorán (TV series)
(1986) - Nástupca
(1986) - Gottwald (TV series)
(1986) - Dráma
(1986) - Don Carlos
(1986) - Alžbetin dvor (TV series)
(1985) - Vydatá slečna Rosita
(1985) - Tu musíš žiť
(1985) - To je váš prípad, Šetaffy (TV series)
(1985) - Skleníková Venuša
(1985) - Rozprávanie pani N.N.
(1985) - Marka Nalezenka
(1985) - Hĺbkový rekord
(1984) - Vynálezy hodinára Aurela (TV series)
(1984) - Staviteľ Solness
(1984) - Reťazenie
(1984) - Profesor na bielom koni
(1984) - Profesionál života
(1984) - Povstalecká história (TV series)
(1984) - Lev Tolstoy
(1984) - Ján Literát
(1984) - A keď som stretol lásku
(1983) - Radosť žiť
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV series)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1983) - Heloisa a Abelard
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV series)
(1982) - Pomocník
(1982) - Pevec krásy, pravdy a nádeje
(1982) - Pád hore
(1982) - Otvorený účet
(1982) - Chlapec s husľami
(1982) - Hra na kocúra
(1982) - Cesta
(1981) - Dnes ste u nás
(1981) - Úspech
(1981) - Rembrandt van Rijn
(1981) - Maškaráda
(1981) - Hra bez lásky
(1981) - Dvanásť nahnevaných mužov
(1981) - Dozrievanie
(1981) - Desiaty chlap
(1981) - Bocianie hniezdo (TV series)
(1980) - Sobota, nedeľa, pondelok
(1980) - Príčina katastrofy náhodná
(1980) - Podobizeň prvej lásky
(1980) - Patálie s kamerou
(1980) - Na skle maľované
(1980) - Katedra etiky
(1980) - Jubelove deti
(1980) - Horacius
(1980) - Dnes z tretej strany
(1980) - Čarovná čaša
(1980) - Balladyna
(1980) - Anonym
(1979) - Žiadne veľké slová
(1979) - Smrť šitá na mieru
(1979) - Pochábeľ
(1979) - Olejkár
(1979) - Na vysokej skale: Krásna Ľudmila
(1978) - Krajina červeného lotosu
(1978) - Riziko
(1978) - Putička Li
(1978) - Príbeľská vzbura Janka Kráľa
(1978) - Poéma o svedomí I., II.
(1978) - Gábor Vlkolinský
(1978) - Ežo Vlkolinský
(1978) - Dnes platí regulačný stupeň č.6
(1978) - Článok na prvú stranu
(1977) - Vzkriesenie Míny
(1977) - Vládca Oidipus
(1977) - Smrť malomeštiaka
(1977) - Obvod
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Kamarátka Šuška
(1977) - Červený muškát
(1977) - Biele vrany
(1977) - Amok
(1976) - Všetci tí čestní muži
(1976) - Štyria grobiani
(1976) - Odsúdení na život
(1976) - Nalaďte srdcia svoje aj hlas
(1976) - Miesto v dome (TV series)
(1976) - Anjel prichádza oknom
(1976) - Andersonvillský proces
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Život na úteku
(1975) - Vzbura v ulici Sycamore
(1975) - Veľká poľovačka
(1975) - Tetované časom
(1975) - Štěstí sběratelů
(1975) - Profesor Sonnenbruch
(1975) - Meridián
(1975) - Ešte sa nevraciam
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Tajný agent
(1974) - Škriatok
(1974) - Rosmersholm
(1974) - Kronika
(1974) - Buddenbrookovci
(1973) - Na jednom dvore
(1973) - Jaltská konferencia 1945
(1973) - Hadí princ
(1972) - Nedeľná chvíľka poézie
(1972) - V stolnom meste Kyjeve
(1972) - Stoj slnko - hýb sa zem
(1972) - Rozkošný paroháč
(1972) - Rosa na tráve
(1972) - Môj autor (TV series)
(1972) - Don Juan
(1971) - Kde je tvůj bratr Ábel?
(1971) - Asmodé
(1970) - Strach z pekla
(1970) - Kráľ sa zabáva
(1970) - Kamenná bolesť
(1970) - Falošný Nero
(1970) - A. C. Dupin zasahuje (TV series)
(1969) - Pštrosí večierok
(1969) - Portrét Doriana Graya
(1969) - Molièr
(1969) - The Witch Hunt
(1968) - Úsmev Mony Lízy
(1968) - Špinavé ruky
(1968) - Koniec a začiatok
(1967) - Volanie démonov
(1967) - Dvorné dámy
(1965) - Mŕtvi nespievajú
(1965) - Kubo
(1964) - Sám vojak v poli
(1962) - Midnight Mass
(1961) - Pokorené rieky
(1961) - Rabbits in the Tall Grass
(1960) - Tři tuny prachu
(1960) - Na pochode sa vždy nespieva
(1959) - Kapitán Dabač
(1959) - Dom na rázcestí
(1957) - Do videnia, Lucienne !
(1956) - Previerka lásky
(1953) - Rodná zem
(1953) - Pole neorané
(1951) - Boj sa skončí zajtra
Elo Romančík 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Elo Romančík, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
24°44’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Dog

Dog (Water)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Aspen

Aspen Tree

Celtic tree horoscope
People under the rule of Aspen have a very varied life. They have adventurous character that often goes hand in hand with diverse abilities. They can do everything with great enthusiasm; they are able to sacrifice everything for a thing or a person. They do everything with all their energy and vigour.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
17

Birthday 17th - Capability

Numerology - Birthday Number
These people are strong and courageous. They are sensitive and ambitious. They are very observant. They are efficient, quick-witted and hardworking. They have leadership skills. Romantic relationship is very important for them. They are social.

Elo Romančík 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Elo Romančík - actor

Elo Romančík was born on December 17, 1922 in Ružomberok
Elo Romančík at:
Wikipedia.orgElo Romančík full biography - Wikipedia | Astro.comElo Romančík astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comElo Romančík astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 15th
(Today)
Spojené státy Courteney Cox
(*1964) actress, model
Spojené státy Helen Hunt
(*1963) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Ice Cube
(*1969) singer, actor, scriptwriter
Francie Johnny Hallyday
(*1943) guitarist, singer, actor
Čína Xi Jinping
(*1953) President of the People's Republic of China, politician
Elo Romančík
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
24°44’
 
MoonMoon
Sagittarius
Sagittarius
Sagittarius
3°53’
10°59’
18°02’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Capricorn
0°41’
 
VenusVenus
Scorpio
24°34’
 
MarsMars
Pisces
4°20’
 
JupiterJupiter
Scorpio
10°40’
 
SaturnSaturn
Libra
18°29’
 
UranusUranus
Pisces
10°00’
 
NeptuneNeptune
Leo
17°59’
R
PlutoPluto
Cancer
10°27’
R
NodeNode (M)
Virgo
25°06’
R
LilithLilith (M)
Aries
8°30’
 
ChironChiron
Aries
12°59’
R
Elements:
4xFireFire
2xEarthEarth
1xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
June 16th
(Tomorrow)
Švédsko King Gustaf V
(*1858) King of Sweden
Mexiko Geronimo
(*1829) Apache leader, medicine man, shaman
Spojené státy Teal Swan
(*1984) Spiritual Catalyst, Healer, Author
Spojené státy Tupac Shakur
(*1971) singer, actor, scriptwriter
Španělsko Daniel Brühl
(*1978) actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »