Ella Nollová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ella Nollová - Birth Chart
(Eliska Jeníková)

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 70 years
Death:
Occupation:
actress

Ella Nollová - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
7 July 1889 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Ella Nollová 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Ella Nollová
Date of Birth Jul 7, 1889
(actress, instagram)

Ella Nollová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1951) - Way Leading to Happiness
(1950) - Reed Bells
(1950) - Přiznání
(1950) - Past
(1950) - Bylo to v máji
(1949) - Vzbouření na vsi
(1949) - Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
(1949) - Němá barikáda
(1948) - Lost in the Suburbs
(1947) - Polibek ze stadionu
(1947) - Parohy
(1947) - Nikola Šuhaj
(1947) - Muzikant
(1947) - Housle a sen
(1947) - Čapkovy povídky
(1946) - Guard 13
(1946) - Průlom
(1945) - Řeka čaruje
(1944) - The Wedding Ring
(1943) - Šťastnou cestu
(1943) - Experiment
(1943) - The Fourteenth at the Table
(1942) - Městečko na dlani
(1942) - Barbora Hlavsová
(1941) - Roztomilý člověk
(1941) - Pantáta Bezoušek
(1941) - Hotel Modrá hvězda
(1940) - Vy neznáte Alberta?
(1940) - To byl český muzikant
(1940) - Prosím, pane profesore!
(1940) - Poznej svého muže
(1940) - Muzikantská Liduška
(1940) - Baron Prášil
(1939) - Ženy u benzinu
(1939) - Veselá bída
(1939) - Venoušek a Stázička
(1939) - Umlčené rty
(1939) - Ulice zpívá
(1939) - Tulák Macoun
(1939) - Teď zas my
(1939) - Svátek věřitelů
(1939) - Paní Morálka kráčí městem
(1939) - Královna stříbrných hor
(1939) - Humoreska
(1939) - Eva tropí hlouposti
(1939) - Děvče z předměstí anebo Všecko příjde najevo
(1939) - Journey into the Depth of the Student's Soul
(1938) - Vzhůru nohama
(1938) - Svět kde se žebrá
(1938) - Stříbrná oblaka
(1938) - Soud boží
(1938) - Slávko nedej se!
(1938) - Pod jednou střechou
(1938) - Její pastorkyně
(1938) - Ideál septimy
(1938) - Děti na zakázku
(1938) - Gypsy Love
(1938) - The Way of the Cross
(1938) - Bílá vrána
(1937) - Žena pod křížem
(1937) - Žena na rozcestí
(1937) - Vdovička spadlá s nebe
(1937) - Rozvod paní Evy
(1937) - Virginity
(1937) - Lízin let do nebe
(1937) - Lidé na kře
(1937) - Kříž u potoka
(1937) - Krb bez ohně
(1937) - Jarčin profesor
(1937) - Děvče za výkladem
(1937) - Batalion
(1937) - Army Twins
(1936) - Tři muži ve sněhu
(1936) - Páter Vojtěch
(1936) - Manželství na úvěr
(1936) - Irčin románek
(1936) - Děti velké lásky
(1935) - Viktorka
(1935) - První políbení
(1935) - Pozdní láska
(1935) - Maryša
(1935) - Jedenácté přikázání
(1935) - Cácorka
(1935) - Bezdětná
(1934) - Zlatá Kateřina
(1934) - Za ranních červánků
(1934) - Tatranská romance
(1934) - Pokušení paní Antonie
(1934) - Matka Kráčmerka
(1934) - Dokud máš maminku
(1933) - Vůně domova
(1933) - Vražda v Ostrovní ulici
(1933) - U snědeného krámu
(1933) - S vyloučením veřejnosti
(1933) - Svítání
(1933) - The Inspector General
(1933) - Sedmý den Bůh odpočíval
(1932) - Anton Špelec, ostrostřelec
(1931) - Muži v offsidu
(1930) - Osudy dobrého vojáka Švejka
(1930) - Fidlovačka
(1929) - Z českých mlýnů
(1929) - Chudá holka
(1929) - Hanba
(1928) - For Love
(1927) - Dům ztraceného štěstí
(1926) - The Good Soldier Švejk
Ella Nollová 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Ella Nollová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
15°27’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Fir

Fir Tree

Celtic tree horoscope
The Fir people are very hardworking and talented, endowed with cool beauty and dignity. They can do any job or solve any problem with their special originality, and most of their efforts will lead to a successful end.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
7

Birthday 7th - Experience

Numerology - Birthday Number
These people have the ability to listen to their inner voice. They are sensitive and perceptive. They need a partner in their life. They often have opinions of spiritual nature; they have interest in the environment and medicine. They often becomes an activist.

Ella Nollová 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ella Nollová - actress

Ella Nollová was born on July 7, 1889 in Prague
Ella Nollová at:
Wikipedia.orgElla Nollová full biography - Wikipedia | Astro.comElla Nollová astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comElla Nollová astro-databank Astrotheme
Famous people born on
September 23rd
(Today)
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) actor
Rakousko Romy Schneider
(*1938) actress
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) director, actor
Spojené státy Bruce Springsteen
(*1949) guitarist, singer
Spojené státy Ray Charles
(*1930) composer, singer
Ella Nollová
Planet positions:
SunSun
Cancer
15°27’
 
MoonMoon
Libra
Scorpio
Scorpio
23°56’
0°50’
7°49’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Gemini
25°50’
 
VenusVenus
Taurus
29°51’
 
MarsMars
Cancer
9°55’
 
JupiterJupiter
Capricorn
1°47’
R
SaturnSaturn
Leo
18°53’
 
UranusUranus
Libra
17°55’
 
NeptuneNeptune
Gemini
3°35’
 
PlutoPluto
Gemini
6°19’
 
NodeNode (M)
Cancer
11°56’
R
LilithLilith (M)
Gemini
27°48’
 
ChironChiron
Cancer
13°55’
 
Elements:
1xFireFire
2xEarthEarth
4xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »