Eduard Cupák wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Eduard Cupák - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Brno
Country:
Age:
† 64 years
Death:
Occupation:
actor, voice actor

Eduard Cupák - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
10 March 1932 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Eduard Cupák 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Eduard Cupák
Date of Birth - Mar 10, 1932
(actor, voice actor, instagram)

Eduard Cupák - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2002) - Předčasná úmrtí: Je samo tělo tvé a kolem zem
(2001) - Předčasná úmrtí: Herec v zahradě
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1995) - O kumburské Meluzíně
(1994) - Příběh kriminálního rady
(1994) - Princezna ze mlejna (TV series)
(1994) - Princezna ze mlejna
(1994) - Narcisový dům
(1994) - Duhová hora
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Strašidla a spol. (TV series)
(1993) - Pohádka o věrnosti
(1993) - Nesmrtelná teta
(1993) - Mistr Kampanus
(1993) - Květuška a její zahrádka
(1993) - Hora jménem Andělská
(1993) - Dick Whittington
(1992) - Vida, jak ten den hezky začíná
(1992) - Pan Dodd má schůzku
(1992) - O myrtové panně
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Havran barvy lila
(1992) - Dva z nás
(1992) - Dáma ví, kdy přijít
(1991) - Zálety koňského handlíře
(1991) - Uzavřený pavilón
(1991) - Útěk do vězení
(1991) - Tedaldo a Elisa
(1991) - Requiem pro panenku
(1991) - Princezna Duše
(1991) - Oko za oko
(1991) - Láska zlatnice Leonetty
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - Karlštejnské písně ještě nedozněly...
(1989) - Zrcadlo
(1989) - Úraz
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Ten zázračný dotek lásky
(1988) - Most pro Kláru
(1988) - Bludiště cest
(1987) - Pamatuj, že jsi člověk
(1987) - Figurky ze šmantů
(1986) - Zikmund, řečený šelma ryšavá
(1986) - Principálka
(1986) - Préférence
(1986) - Preceptor
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - O houbovém Kubovi a princi Jakubovi
(1986) - Liška Bystrouška (TV series)
(1985) - Spící princ
(1985) - O mrtvých jen dobře
(1985) - Několik životů
(1985) - Lucie a Marta
(1985) - Ďáblovy peníze (TV series)
(1984) - Zvonky (TV series)
(1984) - Poklad hraběte Chamaré
(1984) - Imilla
(1984) - Dotek ruky
(1984) - Až do konce
(1983) - Vnitřní zrak
(1983) - Tažní ptáci
(1983) - Smrt krále Václava IV.
(1983) - Plamen a dým
(1983) - Oblouk světla
(1983) - Lešanské jesličky
(1982) - Salvador, sedmnáctého března krátce po páté
(1982) - Ples na rozloučenou
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Kouzelník Žito (TV series)
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1982) - A zlehka zazvoní
(1981) - Tři spory: Spor architekta Zítka
(1981) - Škola hrou
(1981) - Pueblo
(1980) - O dětech a slovech
(1980) - Temné slunce
(1980) - Perly: O Slunečníku, Větrníku a Měsíčníku
(1980) - Panenka
(1980) - Dioptrie
(1980) - A nebojíš se, princezničko?
(1979) - Tím pádem
(1979) - Love between the Raindrops
(1979) - Kam nikdo nesmí
(1979) - Hastrmanská povídačka
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Čas pracuje pro vraha
(1978) - Robinsoni z Kronborgu (TV series)
(1978) - Příhody skřítka Dzina (TV series)
(1978) - Perly: Tři zlaté vlasy děda Vševěda
(1978) - Perly (TV series)
(1978) - Mladý muž a bílá velryba
(1978) - Dobrodružství Péti Světošlápka (TV series)
(1977) - Zlatý déšť
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Volání rodu
(1977) - V Bakersvillu není hrdina
(1977) - Smuteční hudba za padlé hrdiny
(1977) - Příběh lásky a cti
(1977) - Osada Havranů
(1977) - Nikdy toho nenechám
(1977) - Na veliké řece
(1977) - Strega Nona
(1976) - Dostaveníčko u Orloje
(1976) - Juliette Gréco
(1976) - A řeka mu zpívala…
(1976) - Z nocí požárů
(1976) - Rozhodnutie
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Poslední začátek
(1976) - Poslední exil
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Doba strachu
(1976) - Dítě
(1976) - Až bude padat hvězda
(1975) - Ten kůň musí pryč
(1975) - Rytíř
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Poklad pod Černou hláskou
(1975) - The Cape of Good Hope
(1975) - Francouzské pohádky (TV series)
(1975) - Co jsem princi neřekla
(1975) - Akce v Istanbulu
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Velké trápení
(1974) - Sedmého dne večer
(1974) - Pokoj v suterénu
(1974) - Kleofášek
(1974) - Abenteuer mit Blasius
(1973) - Koně
(1973) - Známost sestry Aleny
(1973) - Vítr
(1973) - Tajemství zlatého Buddhy
(1973) - Slečna ze spořitelny
(1973) - Nová metoda malíře Smithe
(1973) - Horká zima
(1972) - Lidé naší doby (TV series)
(1972) - Zdravá vdova
(1972) - Záhada červeného pudru
(1972) - Die Gestohlene Schlacht
(1972) - Portrét
(1972) - Oáza
(1972) - Miláček
(1972) - Lupič Legenda
(1972) - Die Elixiere des Teufels
(1971) - Zločin na Zlenicích hradě
(1971) - Vím, že jsi vrah...
(1971) - Taková normální rodinka (TV series)
(1971) - Pomsta
(1971) - Pět mužů a jedno srdce
(1971) - Jeden ze soubojů
(1971) - Chléb a písně
(1971) - The Tricky Game of Love
(1970) - Za ranních červánků
(1970) - Pan Gaston
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1970) - O statečném Petrovi
(1970) - Julián odpadlík
(1970) - Honba za filmovým námětem
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1970) - Byly noci májové
(1969) - Revenge
(1969) - Pasiáns
(1969) - Neohrožený Mikeš
(1969) - Královna versus Jackson
(1969) - The Witch Hunt
(1968) - Lidé z hor
(1968) - Zločin pátera Amara
(1968) - Svět je báječné místo k narození
(1968) - Spojení přes Kodaň
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - Rekviem za kouzelnou flétnu
(1968) - Maltézský sokol
(1968) - Kardinál Zabarella
(1968) - Jak chodí babičky spát
(1967) - Slavík a růže
(1967) - O loupežníku Rumcajsovi (TV series)
(1967) - Jak se zbavit Helenky
(1967) - Amatér
(1966) - Někoho jsem zastřelil
(1966) - Dva šlechtici z Verony
(1962) - Muž s noži
(1962) - Každý svého špiona
(1962) - Horoucí srdce
(1961) - Zločin na Volavčím jezeře
(1961) - Zítra a pozítří
(1961) - Vyvolení
(1961) - Němci
(1961) - Magdalena Dobromila Rettigová
(1960) - Pochodně
(1960) - Osm hodin vlakem
(1960) - Lucerna
(1960) - Lidé jako ty
(1960) - Dlouhý den v krátkém životě
(1959) - Jan Kašpar's Life
(1959) - Dreams for Sunday
(1959) - První parta
(1959) - A Suburban Villa
(1958) - Suburban Romance
Eduard Cupák 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Eduard Cupák, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
19°40’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Water)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Willow

Willow Tree

Celtic tree horoscope
Willow people have a complex nature. On the one hand, they are very sensitive, responsive and perceptive. On the other hand, they are always restless, unsatisfied and moody. Willow people have a lot of imagination, sometimes they like to daydream and they are able to understand exactly how other people feel. They are very good psychologists and they can use this ability for their advantage.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
10

Birthday 10th - Strength

Numerology - Birthday Number
These people are emotionally very strong. They are independent, self-sufficient and proud. They are hardworking, honest and confident. They safeguard their privacy. They only achieve success if they work hard. They have leadership tendency.

Eduard Cupák 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Eduard Cupák - actor, voice actor

Eduard Cupák was born on March 10, 1932 in Brno
Eduard Cupák at:
Wikipedia.orgEduard Cupák full biography - Wikipedia | Astro.comEduard Cupák astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comEduard Cupák astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 22nd
(Today)
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) writer, actor, director, scriptwriter
Spojené státy Meryl Streep
(*1949) actress
Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) actor, singer
Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) actor, director
Francie Emmanuelle Seigner
(*1966) actress
Eduard Cupák
Planet positions:
SunSun
Pisces
19°40’
 
MoonMoon
Aries
Aries
Aries
18°02’
23°56’
29°50’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Aries
1°09’
 
VenusVenus
Taurus
1°34’
 
MarsMars
Pisces
11°19’
 
JupiterJupiter
Leo
13°55’
R
SaturnSaturn
Aquarius
1°31’
 
UranusUranus
Aries
17°40’
 
NeptuneNeptune
Virgo
6°15’
R
PlutoPluto
Cancer
20°03’
R
NodeNode (M)
Pisces
26°36’
R
LilithLilith (M)
Aries
24°00’
 
ChironChiron
Taurus
19°33’
 
Elements:
4xFireFire
2xEarthEarth
1xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
June 23rd
(Tomorrow)
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) actress
Spojené státy Selma Blair
(*1972) actress
Francie Zinédine Zidane
(*1972) soccer player
Francie Yann Tiersen
(*1970) composer
Velká Británie Edward VIII, King of England
(*1894) King of the United Kingdom, Emperor of India

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »