Dušan Tarageľ wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Dušan Tarageľ - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1948
Country:
Age:
72 years
Occupation:
actor

Dušan Tarageľ - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1948 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Dušan Tarageľ 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Dušan Tarageľ
Date of Birth - Year *1948
(actor, instagram)

Dušan Tarageľ - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Bezdružice (TV series)
(2006) - Mafstory (TV series)

Dušan Tarageľ - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Chrobák v hlave
(2013) - Klan (TV series)
(2011) - Dr. Ludsky (TV series)
(2010) - Olé, zápražka
(2009) - Ženský zákon
(2009) - Keby bolo keby (TV series)
(2008) - Radosť zo života (TV series)
(2008) - Mesto tieňov (TV series)
(2007) - Takí sme boli
(2002) - Chalupárium alebo Keď v meste padla...
(2002) - Kvet šťastia
(2001) - Úsmev, prosím!
(2000) - Chaos
(1999) - Rozum nadovšetko
(1999) - Mučivé tajomstvo
(1998) - Ja nič neviem
(1997) - Čertové volky
(1996) - Smotánka
(1996) - O hlúpej žene
(1996) - Matúš
(1994) - Trýzeň svedomia
(1994) - Národný hriešnik
(1993) - Tri poviedky s Karolom Machatom
(1993) - Tanec lásky a smrti
(1993) - Profesor Bernhardi
(1992) - Stratený list
(1992) - Posledný krajec
(1992) - Neznámy
(1992) - Klinec
(1992) - Jahňa chudobného
(1991) - Mastný hrniec
(1991) - Bolo a nebolo
(1991) - Boj o jedno kráľovstvo
(1990) - Rozprávka o tichej krajine
(1990) - Fuente ovejuna
(1989) - Podľa zvyku starého
(1989) - Prorok Rak
(1989) - Kamene
(1988) - Žaba
(1988) - Vianočná etuda
(1988) - Umývanie hláv
(1988) - Solúnski bratia
(1988) - Muž na správnom mieste
(1988) - Lakomý Marko
(1987) - Labyrint (TV series)
(1987) - Rozprávienka vtáča zlaté
(1987) - Pokus o lietanie
(1987) - Počítač
(1987) - Najkrajšia loď
(1987) - Henrich IV.
(1986) - Šťastie na dobierku
(1986) - Sokovia
(1986) - Riaditeľ
(1986) - Čo to zvoní, čo to hrká? (TV series)
(1985) - Výlet do Paríža
(1985) - Snopy z piesku
(1985) - Ako sa husár učiteľom stal
(1984) - Povstalecká história (TV series)
(1984) - Návrat Jána Petru
(1984) - Dedova truhlica
(1984) - Bola som z olova
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Učiteľka
(1983) - Ťažký deň strigônika Ďura
(1983) - Pltník Paľko a vodník Venček (TV series)
(1983) - Monika
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1982) - Vlci
(1982) - Špina za nechtami
(1982) - Omladnutie
(1982) - Nech sa niekto opováži alebo ako Ďuro Konôpka o fujaru prišiel
(1982) - Chlap prezývaný Brumteles
(1981) - Otec
(1981) - Orechový koláč
(1981) - Macbeth
(1980) - Šiel tovariš svetom
(1980) - Sobota, nedeľa, pondelok
(1980) - O troch tulákoch (TV series)
(1980) - Na skle maľované
(1980) - Chlapec z majera
(1980) - Hodiny
(1980) - Balladyna
(1980) - Bakalári (TV series)
(1979) - Záhradníkov pes
(1979) - Oco, mama a ja (TV series)
(1979) - Jennie Gerhardtová
(1978) - Strašidlo
(1978) - Dnes platí regulačný stupeň č.6
(1977) - Zlatý dážď
(1977) - Vojna a mier
(1977) - Vianočné oblátky
(1977) - Útek zo zlatej krajiny (TV series)
(1977) - Počúvajme slnko
(1977) - Obvod
(1977) - Louis Pasteur
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Stratená dolina
(1976) - Sluha dvoch pánov
(1976) - Poslední
(1976) - My sme malí muzikanti (TV series)
(1976) - Keby som mal dievča
(1976) - Andersonvillský proces
(1975) - Zamilovaný lev
(1975) - Vivat Beňovský (TV series)
(1975) - Tetované časom
(1975) - Strieborný jaguár
(1975) - Nepokojná láska (TV series)
(1975) - Meridián
(1975) - Banícke rozprávky (TV series)
(1975) - Alizuna
(1974) - Kronika
(1974) - Jaríkovský kostol
(1974) - Horali
(1974) - Deň, ktorý neumrie
(1973) - Sólo pre bicie (hodiny)
(1972) - Inšpektor sa vracia
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Ako každý iný

Dušan Tarageľ, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
9°30’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Pig

Pig (Fire)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Cypress

Cypress Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Cypress are tolerant, resourceful and faithful. However, they are also quite lazy and inclined to oppress the weak in their surroundings. They have the ability to endure the adversity of fate, which does not break them; on contrary, they learn from the experience.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
30

Birthday 30th - Vigour

Numerology - Birthday Number
These people have great creative imagination and a brilliant mind. They first think about the problem and then makes a decision. They have radical views on life. They are inventive. They are charming.

Dušan Tarageľ 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Dušan Tarageľ - actor

Dušan Tarageľ was born Year *1948 in Slovak City
Dušan Tarageľ at:
Wikipedia.orgDušan Tarageľ full biography - Wikipedia | Astro.comDušan Tarageľ astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comDušan Tarageľ astro-databank Astrotheme
Famous people born on
November 24th
(Today)
Bosna a Hercegovina Emir Kusturica
(*1954) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Ted Bundy
(*1946) serial killer, psychologist
Francie Henri de Toulouse-Lautrec
(*1864) painter
Spojené státy Dale Carnegie
(*1888) writer, teacher
Itálie Maria Luisa of Spain
(*1745) Holy Roman Empress, German Queen, Queen of Hungary and Bohemia, Grand Duchess of Tuscany
Dušan Tarageľ
Planet positions:
SunSun
Aquarius
9°30’
 
MoonMoon
Libra
(?)
 
MercuryMercury
Aquarius
26°31’
 
VenusVenus
Pisces
15°09’
 
MarsMars
Virgo
4°27’
R
JupiterJupiter
Sagittarius
21°04’
 
SaturnSaturn
Leo
20°01’
R
UranusUranus
Gemini
22°30’
R
NeptuneNeptune
Libra
12°55’
R
PlutoPluto
Leo
13°52’
R
NodeNode (M)
Taurus
19°15’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
10°39’
 
ChironChiron
Scorpio
23°28’
 
Elements:
3xFireFire
2xEarthEarth
7xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
November 25th
(Tomorrow)
Polsko Eduard Tomáš
(*1908) mystic, yogi, writer, lawyer
Německo Karl Benz
(*1844) automotive designer, co-founder od Mercedes-Benz
Itálie Pope John XXIII
(*1881) 261st Pope
Německo Julius Mayer
(*1814) physician, physicist, one of the founders of thermodynamics
Spojené státy John F. Kennedy Jr.
(*1960) actor, journalist, lawyer, pilot, magazine publisher, the son of JFK
Famous people who passed away on November 24th
Tanzanie Freddie Mercury
(*1946 - 1991) composer, singer
Mexiko Diego Rivera
(*1886 - 1957) artist, painter, active communist, husband of painter Frida Kahlo
Spojené státy Pat Morita
(*1932 - 2005) actor
Spojené státy Melanie Thornton
(*1967 - 2001) singer
Francie Barbara
(*1930 - 1997) singer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »