Dušan Klein wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Dušan Klein - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1939
Country:
Age:
81 years
Occupation:
director, actor

Dušan Klein - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1939 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Dušan Klein 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Dušan Klein
Date of Birth - Year *1939
(director, actor, instagram)

Dušan Klein - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2011) - Rodinka (TV series)
(2010) - Rodinka
(2010) - Cukrárna (TV series)
(2009) - Zakázaný člověk
(2008) - Hrobník
(2008) - Fišpánská jablíčka
(2008) - Devatenáct klavírů
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - Svatba na bitevním poli aneb Hodiny před slávou
(2007) - Muž a stín
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Žil jsem s cizinkou
(2005) - Ulice (TV series)
(2004) - I ve smrti sami
(2003) - Strážce duší (TV series)
(2003) - Jak básníci neztrácejí naději
(2002) - Miláček
(2002) - Borůvkový vrch
(2001) - Ta třetí
(2001) - O víle Arnoštce
(2001) - Muž, který vycházel z hrobu
(2001) - Elixír a Halíbela
(2000) - Český Robinson
(1999) - Žena z druhé ruky
(1999) - Tom v kozí kůži
(1999) - Píseň o lítosti
(1999) - Pan Princ trucuje
(1999) - Nenávist
(1999) - Král ozvěny
(1998) - Lolinka a kníráč
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Zákeřná diagnóza
(1997) - Ukradený automobil
(1997) - Překvapení
(1997) - První a poslední
(1997) - Jak jsme přečetli Čapka
(1997) - Genová inženýrka
(1997) - Facka
(1996) - Smrt v zahradě Girardinů
(1996) - Nejsem líná, jsem chudokrevná
(1996) - Manželská tonutí (TV series)
(1996) - Konto separato
(1995) - Netrpělivost srdce
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1994) - Televize
(1994) - Příběh kriminálního rady
(1994) - Andělské oči
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1992) - Kafka to taky neměl lehký
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1992) - Dáma ví, kdy přijít
(1991) - Vdova po básníkovi
(1991) - Nepoužitelný Max
(1991) - Miláček Ornifle
(1991) - Bláha a Vrchlická
(1990) - Drobné něžnosti
(1989) - Vážení přátelé, ano
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV series)
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1987) - Zrcadlo nenávisti
(1987) - Přízrak
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1986) - Kdo se bojí, utíká
(1984) - Jak básníci přicházejí o iluze
(1983) - Radikální řez
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1979) - Kam nikdo nesmí
(1977) - Sázka na třináctku
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1975) - Město nic neví
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Pavol zasahuje (TV series)
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Tajemství zlatého Buddhy
(1971) - Lekce
(1970) - Růženko, spíte sama?
(1970) - Láska k životu
(1970) - Jeden z nich je vrah
(1964) - Místenka bez návratu
(1963) - Dead, Read It!
(1963) - Little Rabbit
(1963) - Devilish Drive
(1960) - Jména, k nimž nejsou lidé

Dušan Klein - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2005) - Žil jsem s cizinkou
(1999) - Píseň o lítosti
(1999) - Král ozvěny
(1987) - Přízrak
(1983) - Radikální řez
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1963) - Little Rabbit

Dušan Klein - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Ceny Thálie 2011
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Český lev 2009
(2009) - Příběhy slavných: Portrét krásné Dámy
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2008) - Samotářka Míla
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Trapasy (TV series)
(2006) - 13. komnata Dušana Kleina
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Velký mistr malých rolí
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Ulice (TV series)
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Nemoci srdce
(2003) - Volejte Novu
(2002) - Tváře českého filmu
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(2000) - Krásný ztráty
(1999) - Јиржи Менцел и Чешкиот филм
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1982) - Poslední vlak
(1953) - Můj přítel Fabián

Dušan Klein, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
4°56’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Rabbit

Rabbit (Earth)

Chinese horoscope
The Rabbit is usually cautious, sensible and reserved. People born in the Year of the Rabbit want to live in peace and comfort and protect their peaceful life. The Rabbits are extremely gentle creatures - they symbolize charm and kindness. Rabbits exhibit good manners and enjoy beauty.
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
27

Birthday 27th - Dutifulness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, emotional and intuitive. They are honest, pragmatic and conservative. They are not subject to new trends. They avoid shallow relationships. Romantic relationship is very important for them. They are enterprising.

Dušan Klein 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Dušan Klein - director, actor

Dušan Klein was born Year *1939 in Slovak City
Dušan Klein at:
Wikipedia.orgDušan Klein full biography - Wikipedia | Astro.comDušan Klein astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comDušan Klein astro-databank Astrotheme
Famous people born on
January 28th
(Today)
Spojené státy Alan Alda
(*1936) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Nick Carter
(*1980) musician, singer, actor
Velká Británie James Stirling
(*1791) British naval officer and colonial administrator
Spojené státy James Bryan
(*1926) car racer
Spojené státy Jackson Pollock
(*1912) painter
Dušan Klein
Planet positions:
SunSun
Cancer
4°56’
 
MoonMoon
Scorpio
Scorpio
Scorpio
9°40’
16°12’
22°41’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Cancer
25°35’
 
VenusVenus
Gemini
15°52’
 
MarsMars
Aquarius
4°34’
R
JupiterJupiter
Aries
7°08’
 
SaturnSaturn
Aries
29°23’
 
UranusUranus
Taurus
20°27’
 
NeptuneNeptune
Virgo
20°43’
 
PlutoPluto
Leo
0°19’
 
NodeNode (M)
Scorpio
5°29’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
21°03’
 
ChironChiron
Cancer
11°08’
 
Elements:
3xFireFire
2xEarthEarth
2xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
January 29th
(Tomorrow)
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) actor
Spojené státy Tom Selleck
(*1945) actor
Spojené státy W. C. Fields
(*1879) actor
Spojené státy Victor Mature
(*1913) actor, director
Spojené státy Adam Lambert
(*1982) singer, actor
Famous people who passed away on January 28th
Irsko William Butler Yeats
(*1865 - 1939) writer, poet
Německo Fritz Knöchlein
(*1911 - 1949)
Itálie Ferruccio Tagliavini
(*1913 - 1995) singer
Rakousko Jindřich Matyáš Thurn
(*1567 - 1640) leader and initiator of the Prague Defenestration in 1618
Spojené státy Erle C. Kenton
(*1896 - 1980) director

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Full Moon in Leo Leo
Show calendar »