Dušan Jamrich wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Dušan Jamrich - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1946
Country:
Age:
75 years
Occupation:
actor, teacher

Dušan Jamrich - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1946 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Dušan Jamrich 2021, 2022 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2022
Dušan Jamrich
Date of Birth - Year *1946
(actor, teacher, instagram)

Dušan Jamrich - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Návraty k hereckým legendám: Dušan Jamrich
(2015) - Kukučka (TV series)
(2015) - Kikirikí (TV series)
(2015) - Eva Nová
(2013) - Herecké legendy (TV series)
(2013) - Chlapi neplačú (TV series)
(2012) - Policajti z centra (TV series)
(2012) - Horúca krv (TV series)
(2011) - Druhý dych (TV series)
(2010) - 13. komnata Ladislava Chudíka
(2010) - Zrodenie krásy - kantata Under my spell
(2010) - Kriminálka Staré Mesto (TV series)
(2009) - Slovenské národné povstanie 1944
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Smrť ministra
(2008) - Priateľky (TV series)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV series)
(2005) - Ulice (TV series)
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Scenár
(1997) - Návraty z neskutočna
(1996) - Herodes a Herodias
(1995) - Škriatok (TV series)
(1995) - Pod agátmi
(1994) - Trýzeň svedomia
(1991) - Štúrovci (TV series)
(1989) - Učiteľ na neplatenej dovolenke
(1989) - Reverend
(1989) - Pani Berta Garlanová
(1988) - Ženatý cez deň, slobodný v noci
(1988) - Samo, kupec a kráľ
(1988) - Na také prípady sa nezabúda
(1988) - Muž na správnom mieste
(1988) - Bez problémov
(1987) - Labyrint (TV series)
(1987) - Páni Glembayovci
(1987) - Neďaleko do neba
(1987) - Henrich IV.
(1986) - Nekonečná pieseň domoviny
(1986) - Výnosné miesto
(1986) - Šťastie na dobierku
(1986) - O všetečnom zvedavcovi
(1986) - Kohút nezaspieva
(1986) - Don Carlos
(1986) - Alžbetin dvor (TV series)
(1985) - Láskou sa mení každý tvor
(1985) - Žena z antisveta
(1985) - Mišo
(1985) - Líška a hrozno
(1985) - Ideálny manžel
(1984) - Poetka pohybu (cesta za krásnom s akademickou maliarkou SIBYLOU GREINEROVOU)
(1984) - Matky z Čierneho Balogu
(1984) - Svätohor
(1984) - Reťazenie
(1984) - Profesionál života
(1984) - Povstalecká história (TV series)
(1984) - Oko za oko
(1984) - Kura
(1984) - Cesta životom
(1984) - Bola som z olova
(1983) - Transplantácia slepého čreva
(1983) - Šanca
(1983) - Radosť žiť
(1983) - Pltník Paľko a vodník Venček (TV series)
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV series)
(1983) - Kľúče od mesta
(1983) - Heloisa a Abelard
(1983) - Cesta na krvavé pole
(1982) - Život bez konca (TV series)
(1982) - Zlatá panna a prekliaty brat
(1982) - Nech sa niekto opováži alebo ako Ďuro Konôpka o fujaru prišiel
(1982) - Krásna múdrosť
(1982) - George Dandin
(1981) - Tá dáma
(1981) - Syn človeka
(1981) - Rembrandt van Rijn
(1981) - Prefíkaná vdova
(1981) - Mojmír II.
(1981) - Macbeth
(1981) - Geľo Sebechlebský
(1980) - Triptych o láske
(1980) - Na skle maľované
(1980) - Mŕtvi maturovať nebudú
(1980) - Hosť k štedrovečernému stolu
(1980) - Faidra
(1980) - Balladyna
(1979) - Mrazivý február rozkvitol
(1979) - Život je sen
(1979) - Traja svedkovia
(1979) - Ruy Blas
(1979) - Eugen Onegin
(1979) - Barbora Rösselová
(1978) - Strašidlo
(1978) - Na vysokej skale: Spišský rebel
(1977) - Zlatý dážď
(1977) - Soldaty Svobody
(1977) - Škola klebiet
(1977) - Poviem vám, ako zahynul
(1977) - Fatinica
(1977) - Dvere dokorán
(1976) - Komunisté (TV series)
(1976) - Sluha dvoch pánov
(1976) - Poslední
(1976) - Odviata ako dym
(1976) - Odsúdení na život
(1976) - Hurá na letný byt
(1975) - Vivat Beňovský (TV series)
(1975) - Strieborný jaguár
(1975) - Meridián
(1975) - Ex libris
(1974) - Zlatá guľôčka
(1974) - Výkriky z polnoci
(1974) - Škriatok
(1974) - Rudienka
(1974) - Madame Favart
(1974) - Lucrezia Borgia
(1973) - Víťazný čas
(1973) - Svokrovia
(1973) - Monna Vanna
(1973) - Cid
(1972) - Nedeľná chvíľka poézie
(1972) - Rozkošný paroháč
(1972) - Don Juan
(1971) - Zlozor
(1971) - Taký obyčajný deň
(1971) - Parížski mohykáni (TV series)
(1971) - Kocúrkovo
(1971) - Asmodé
(1970) - O bielej ruži (TV series)
(1969) - Rozmajrín
(1969) - Generácia
(1968) - Niet inej cesty
(1968) - Dobrodružstvo pri obžinkoch

Dušan Jamrich, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
1°25’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Dog

Dog (Fire)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Walnut

Walnut Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Walnut are just as hard and tough as the tree. They usually have great ambitions and can pursue their goals with persistence. They have a perfect sense for strategy, and thanks to their intelligence they can invent and implement plans that other people do not even dare to dream about. But they lack adaptability, and they make mistakes when they need to improvise.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
25

Birthday 25th - Modesty

Numerology - Birthday Number
These people are modest and humble. They are sensitive and kind. They need a sensitive partner in their life. They are creative and entertaining. They are artistic. They have good imagination and talent.

Dušan Jamrich 2022 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Dušan Jamrich - actor, teacher

Dušan Jamrich was born Year *1946 in Slovak City
Dušan Jamrich at:
Wikipedia.orgDušan Jamrich full biography - Wikipedia | Astro.comDušan Jamrich astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comDušan Jamrich astro-databank Astrotheme
Famous people born on
May 28th
(Today)
AU Kylie Minogue
(*1968) actress, singer
GB Ian Fleming
(*1908) naval officer, writer, creator of James Bond
IE Thomas Moore
(*1779) poet, lawyer, songwriter, composer, novelist
FR Joseph Ignace Guillotin
(*1738) physician, politician, mistakenly referred as inventor of execution apparatus Guillotine
BG Božidara Turzonovová
(*1942) actress
Dušan Jamrich
Planet positions:
SunSun
Scorpio
1°25’
 
MoonMoon
Scorpio
Scorpio
Scorpio
0°40’
6°49’
12°55’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Scorpio
24°17’
 
VenusVenus
Sagittarius
2°21’
 
MarsMars
Scorpio
21°14’
 
JupiterJupiter
Scorpio
6°23’
 
SaturnSaturn
Leo
8°15’
 
UranusUranus
Gemini
21°28’
R
NeptuneNeptune
Libra
9°12’
 
PlutoPluto
Leo
13°16’
 
NodeNode (M)
Gemini
13°43’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
19°11’
 
ChironChiron
Libra
27°44’
 
Elements:
3xFireFire
0xEarthEarth
3xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
May 29th
(Tomorrow)
GB Bob Hope
(*1903) actor
US John F. Kennedy
(*1917) 35th President of the United States
US Danny Elfman
(*1953) composer
GB Rupert Everett
(*1959) singer, actor
GB Melanie Brown
(*1975) actress, singer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2022
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »