David Matásek wikipedia, horoscope, astrology, instagram

David Matásek - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1963
Country:
Age:
58 years
Occupation:
actor, singer

David Matásek - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1963 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(David Matásek 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
David Matásek
Date of Birth - Year *1963
(actor, singer, instagram)

David Matásek - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Zemřít šťastný
(2016) - Případ pro malíře
(2016) - Případ pro lyžaře
(2016) - Manžel na hodinu
(2016) - Jak se zbavit nevěsty
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2015) - Show Leoše Mareše
(2015) - Pizza Boy (TV series)
(2014) - Těžkej Pokondr: Kníra mám (music video)
(2014) - Konfrontace Petra Fischera
(2014) - František Kupka: Cesta k abstrakci
(2014) - Three Brothers
(2014) - At Second Glance
(2014) - Krásno
(2014) - Husband to Rent
(2013) - Radokova Trojská válka
(2013) - Woman, God and Oranges
(2013) - Sanitka 2 (TV series)
(2013) - Případ pro rybáře
(2013) - PanMáma (TV series)
(2013) - České století (TV series)
(2012) - Srdce pro děti 2012
(2012) - I Wake Up Yesterday
(2012) - Policajti z centra (TV series)
(2012) - Obchoďák (TV series)
(2011) - Souboj seriálů... vy rozhodnete!
(2011) - Znamení koně (TV series)
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Pozdní sběr
(2009) - Devatero řemesel
(2009) - Přešlapy (TV series)
(2009) - Jménem krále
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Na vlky železa
(2008) - El Paso
(2007) - Trapasy (TV series)
(2006) - Letiště (TV series)
(2005) - Neuvěřitelný svět rekordů a kuriozit
(2005) - 13. komnata Daniela Landy
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2004) - Redakce (TV series)
(2003) - Nezvěstný
(2003) - Můj otec a ostatní muži
(2003) - Jedna ruka netleská
(2003) - Jak básníci neztrácejí naději
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - The Visitor
(2002) - Počkej, až zhasnu
(2001) - Žabák
(2001) - Zlatá princezna
(2001) - Kruh
(2001) - The Executioner
(2000) - Radost s krátkým dechem
(2000) - Loners
(1999) - Návrat ztraceného ráje
(1999) - The Decadent Visitor
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Skinheads v České Republice v 90. letech
(1998) - Za zdí
(1998) - Three Kings (TV series)
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Do nebíčka
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Hospoda (TV series)
(1996) - Dům poslední radosti
(1995) - Kdo je kdo - Daniel Landa
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Políček č. 111
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1994) - Divadelní román
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1992) - Hagen Baden - Průša (music video)
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1992) - Erasmovy velké arkány
(1992) - Bylo nebylo v jednom království
(1991) - Live in Bzenec
(1990) - Orlík - Čech (music video)
(1990) - Ta naše písnička česká II
(1990) - Sólo pro mou ženu
(1989) - Sama uprostřed noci
(1989) - Nedosněné sny
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Člověk proti zkáze
(1988) - Čekání na Patrika
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - Pojď, dáme sbohem žízni
(1987) - Nepolepšitelný starý muž (TV series)
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1986) - Stopy ve skle
(1986) - Povídka s dobrým koncem
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - Jak básníci přicházejí o iluze
(1983) - Zámek Nekonečno
(1983) - „Babičky dobíjejte přesně!“
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1982) - Děkuju, pane profesore

David Matásek, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
25°01’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Rabbit

Rabbit (Water)

Chinese horoscope
The Rabbit is usually cautious, sensible and reserved. People born in the Year of the Rabbit want to live in peace and comfort and protect their peaceful life. The Rabbits are extremely gentle creatures - they symbolize charm and kindness. Rabbits exhibit good manners and enjoy beauty.
Larch

Larch Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Larch usually give us the impression of self-confident and determined people. They love to impress other people and they are dominant. They play an important role not only in the workplace but also in society and in their family. They have a creative spirit, fantasy, and unusual ideas.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
14

Birthday 14th - Determination

Numerology - Birthday Number
These people live their life the way they like. They need a safe home environment and a good job. They work hard and can make money. They are good at doing business and at trading. They are considerate, attentive and reliable.

David Matásek 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

David Matásek - actor, singer

David Matásek was born Year *1963 in Czech City
David Matásek at:
Wikipedia.orgDavid Matásek full biography - Wikipedia | Astro.comDavid Matásek astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comDavid Matásek astro-databank Astrotheme
Famous people born on
September 21st
(Today)
Spojené státy Bill Murray
(*1950) actor, scriptwriter
Spojené státy Stephen King
(*1947) author of horror, supernatural fiction, suspense, science fiction, and fantasy
Kanada Leonard Cohen
(*1934) composer, guitarist, singer, writer, actor, poet
Spojené státy Ethan Coen
(*1957) director, scriptwriter
Velká Británie H. G. Wells
(*1866) writer
David Matásek
Planet positions:
SunSun
Aquarius
25°01’
 
MoonMoon
Libra
Scorpio
Scorpio
24°14’
0°10’
6°06’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Capricorn
28°58’
 
VenusVenus
Capricorn
9°28’
 
MarsMars
Leo
11°06’
R
JupiterJupiter
Pisces
18°19’
 
SaturnSaturn
Aquarius
15°08’
 
UranusUranus
Virgo
3°36’
R
NeptuneNeptune
Scorpio
15°39’
 
PlutoPluto
Virgo
11°16’
R
NodeNode (M)
Cancer
28°19’
R
LilithLilith (M)
Libra
22°42’
 
ChironChiron
Pisces
9°30’
 
Elements:
1xFireFire
4xEarthEarth
3xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
September 22nd
(Tomorrow)
Austrálie Nick Cave
(*1957) composer, singer, writer, actor
Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) writer
Itálie Andrea Bocelli
(*1958) singer
Velká Británie Michael Faraday
(*1791) physicist, chemist
Německo Hans Scholl
(*1918) German student, co-founder of nonviolent anti-Nazi group White Rose

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »