Daniela Kolářová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Daniela Kolářová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1946
Country:
Age:
74 years
Occupation:
actress

Daniela Kolářová - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1946 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Daniela Kolářová 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Daniela Kolářová
Date of Birth Year *1946
(actress, instagram)

Daniela Kolářová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - The Noonday Witch
(2015) - The Zodiac Murders (TV series)
(2014) - Tajemství Jiřiny Jiráskové
(2014) - The Live and Times of Judge A.K. (TV series)
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Nevinné lži (TV series)
(2013) - Nadváha, nedůležité: Neforemnost
(2013) - České století (TV series)
(2012) - Světlo pro Světlušku 2012
(2012) - Život je ples (TV series)
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2011) - Osobnost na Dvojce
(2011) - Film o seriálu Život je ples
(2011) - Rodinka (TV series)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Český lev 2009
(2010) - Fenomén Meryčka
(2010) - Božský Bosňák
(2010) - Rodinka
(2009) - Revoluce: Záblesk minulosti
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Divadlo svět
(2009) - Půldruhé hodiny zpoždění
(2009) - Kawasaki's Rose
(2008) - Interview B.T.
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Ulice: Velká trojka
(2008) - Temně lákavý svět
(2008) - Kriminálka Anděl (TV series)
(2006) - Před půlnocí
(2006) - Čétéčko
(2006) - Empties
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - Černá karta
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Návrat zbloudilého pastýře
(2003) - PF 77
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2003) - Můj otec a ostatní muži
(2002) - Divadlo žije!
(2002) - Věčný Kristián Oldřich Nový
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Barvy života
(2001) - Dark Blue World
(2001) - Muž, který vycházel z hrobu
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Oběti a vrazi
(2000) - Jabloňová panna
(2000) - Out of the City
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Sama doma
(1998) - Na plovárně
(1998) - Ohrada snů
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV series)
(1997) - Báječný lázeňský život
(1996) - Poprask na laguně
(1996) - Lékárníkových holka (TV series)
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - V erbu lvice
(1994) - Accumulator 1
(1992) - New Hyperion or Liberty, Equality, Brotherhood
(1992) - Kotě z Kocourkova (TV series)
(1991) - Volavka
(1991) - The Elementary School
(1990) - Vernisáž
(1990) - Ibara hime matawa Nemuri hime
(1990) - Bylinková princezna
(1989) - Táta k příštím vánocům
(1989) - Supersen
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Cesty ze slepých map
(1989) - Bludiště
(1988) - Veselé příhody z natáčení
(1988) - Případ se psem
(1988) - Paní Liška
(1988) - Kongres
(1988) - Horká kaše
(1987) - Strom pohádek: O perníkové chaloupce
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Ohnivé ženy se vracejí
(1986) - Jsou určité hranice
(1986) - Jsi falešný hráč
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Lucie, postrach ulice
(1984) - Jak se rozloučit s Odettkou
(1984) - ...a zase ta Lucie!
(1983) - Šípková Růženka
(1983) - Pod nohama nebe
(1983) - „Babičky dobíjejte přesně!“
(1982) - Telegram
(1982) - Doktor z vejminku (TV series)
(1981) - V zámku a podzámčí
(1981) - Ta chvíle, ten okamžik
(1981) - Pytláci
(1981) - O Vánocích už nechci slyšet ani slovo
(1981) - Nohejbal
(1981) - Ad akta
(1980) - Lucy the Menace of Street (TV series)
(1980) - Kotva u přívozu
(1980) - Jak namalovat ptáčka
(1980) - Dopis psaný španělsky
(1980) - Dopis
(1980) - Blondýna
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Druhá první dáma
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Brontosaurus
(1978) - Co neodnesl čas
(1978) - Sneh pod nohami
(1978) - Smrt císaře a krále Karla IV.
(1978) - Setkání v červenci
(1978) - Podnájem
(1978) - Otec nebo bratr
(1978) - Kulový blesk
(1978) - Adriana
(1977) - Dostaveníčko s pražskými strašidly
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1976) - Podnájemníci
(1976) - Secluded, Near Woods
(1976) - Léto s kovbojem
(1976) - Dveře
(1975) - Zlatá přadlena
(1975) - Falstaff
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Tribun lidu
(1974) - Prkno
(1974) - The Man from London
(1974) - Lesní ženka
(1974) - Králův kalich
(1973) - Otevřený kruh
(1973) - Ó rozume, ó lásko
(1973) - Noc na Karlštejne
(1973) - Německé pohádky (TV series)
(1972) - Svatba v terénu
(1972) - Pohádka o drakovi
(1972) - Mnoho povyku pro nic
(1972) - Lakomec
(1972) - Královská ozvěna
(1971) - Taková normální rodinka (TV series)
(1971) - Muzikant
(1971) - Madame Sans-Géne
(1971) - Král, kejklíř a hvězdář
(1971) - Klícka
(1971) - Bakaláři (TV series)
(1970) - Věc Makropulos
(1970) - Svatby pana Voka
(1970) - Na kolejích čeká vrah
(1970) - Drobínek
(1969) - Slasti Otce vlasti
(1969) - Dick Whittington
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - Andersenovy pohádky (TV series)
(1967) - Soukromá vichřice
(1965) - Konec velké epochy
Daniela Kolářová - Family and Partner relationships
Family:
(*1946) Jiří Ornest - husband
Daniela Kolářová Astro-Databank - Astro Database Categories

Daniela Kolářová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
27°48’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Dog

Dog (Fire)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Lime

Lime Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Lime achieve their life goals relatively quickly and easily. It's hard to say why, they are just lucky. They achieve their success even thought they tend to be comfortable and try to organise problem-free life for themselves. They try to avoid conflicts under all circumstances; they never go into direct conflict. They are people of compromise; they are often willing to make big concessions in order to avoid complications.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
21

Birthday 21st - Sympathy

Numerology - Birthday Number
These people have a great potential. They are sensitive, kind and tolerant. They try to understand others. They are creative and able to do a wide range of activities. They are social and diplomatic.

Daniela Kolářová 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Daniela Kolářová - actress

Daniela Kolářová was born Year *1946 in Czech City
Daniela Kolářová at:
Wikipedia.orgDaniela Kolářová full biography - Wikipedia | Astro.comDaniela Kolářová astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comDaniela Kolářová astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 22nd
(Today)
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) writer, actor, director, scriptwriter
Spojené státy Meryl Streep
(*1949) actress
Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) actor, singer
Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) actor, director
Francie Emmanuelle Seigner
(*1966) actress
Daniela Kolářová
Planet positions:
SunSun
Virgo
27°48’
 
MoonMoon
Leo
Leo
Leo
1°36’
8°31’
15°24’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Libra
3°12’
 
VenusVenus
Scorpio
13°17’
 
MarsMars
Libra
27°47’
 
JupiterJupiter
Libra
29°11’
 
SaturnSaturn
Leo
5°45’
 
UranusUranus
Gemini
21°46’
 
NeptuneNeptune
Libra
7°57’
 
PlutoPluto
Leo
12°43’
 
NodeNode (M)
Gemini
15°31’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
15°25’
 
ChironChiron
Libra
22°55’
 
Elements:
3xFireFire
2xEarthEarth
6xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
June 23rd
(Tomorrow)
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) actress
Spojené státy Selma Blair
(*1972) actress
Francie Zinédine Zidane
(*1972) soccer player
Francie Yann Tiersen
(*1970) composer
Velká Británie Edward VIII, King of England
(*1894) King of the United Kingdom, Emperor of India

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Scorpio Scorpio
Show calendar »