Dana Syslová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Dana Syslová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1945
Country:
Age:
75 years
Occupation:
actress

Dana Syslová - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1945 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Dana Syslová 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Dana Syslová
Date of Birth Year *1945
(actress, instagram)

Dana Syslová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Descending Roads
(2014) - Raluca
(2014) - Piknik
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2012) - Definice lásky
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Flower Buds
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Vyprávěj - ohlédnutí
(2010) - Doktor pro zvláštní případy
(2010) - Dokonalý svět (TV series)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2009) - Poste restante (TV series)
(2009) - Unknown Hour
(2009) - Archiv
(2008) - Private Traps (TV series)
(2008) - Kriminálka Anděl (TV series)
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - Operace Silver A
(2006) - Škola Na Výsluní (TV series)
(2006) - Chaloupka na vršku (TV series)
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2005) - Eden (TV series)
(2004) - Jak přežít nepohodu
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2002) - Na psí knížku
(2001) - Barvy života
(2001) - Andělská tvář
(1999) - Ortel
(1999) - Nenávist
(1998) - Sama doma
(1998) - Život, který ti dávám
(1997) - Úsměvy
(1997) - Žena v kleci
(1997) - Svatba
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1997) - Červený kamínek
(1997) - Čas jeřabin
(1997) - Celý muž
(1997) - Báječný lázeňský život
(1996) - Lékárníkových holka (TV series)
(1995) - Princ z pohádky
(1995) - Netrpělivost srdce
(1995) - Hrad stínů
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Dobré ráno
(1992) - Klíček ke štěstí
(1991) - Intenzivní kurs němčiny
(1991) - Ztracená dcera z Frýdlantu hradu
(1991) - Volavka
(1991) - Vdova po básníkovi
(1991) - Uzavřený pavilón
(1991) - Útěk do vězení
(1991) - Tma
(1991) - Přes padací mosty
(1990) - Čarodějky z předměstí
(1989) - Vítězná prohra
(1989) - Víš jak zpívá zvonek...?
(1989) - Skřivánčí ticho
(1989) - Rakovina vůle
(1989) - Fidlovačka aneb Žádný hněv a žádná rvačka
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Divoká srdce
(1988) - Všichni za jednoho
(1988) - Překvapení pana Milberryho
(1988) - Horká kaše
(1987) - Třináctý předseda
(1987) - Tajemství čínského velblouda
(1987) - Krvavá svatba
(1987) - Kouzelný cedníček
(1987) - Kde bydlí štěstí
(1987) - Kam, pánové, kam jdete?
(1987) - Já, ty, on
(1987) - Dům na Sahaře
(1986) - Záhada zamčeného pokoje
(1986) - Území strachu
(1986) - Případ Kolman
(1986) - Neklidná zimní sezóna
(1986) - My holky z městečka (TV series)
(1986) - Jsi krásná
(1985) - Tenký led
(1985) - Podivná znamení, podivní hosté
(1985) - Mít někoho do deště
(1985) - Drahý Bedřichu
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1984) - V bludisku pamäti
(1984) - Poločas štěstí
(1984) - Malý Démosthénes
(1984) - Komedie s růžemi
(1984) - Imilla
(1984) - Dlouhý čas naděje
(1983) - Tažní ptáci
(1983) - Princezny na trvalou
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1983) - Duch soudce Pauknera
(1983) - Domeček plný koleček
(1983) - Cizí lidé
(1983) - Bota jménem Melichar
(1982) - Zahrada dětí
(1982) - Červánková královna
(1981) - Prstýnek ze zlata kočičího
(1981) - Poručík Petr (TV series)
(1981) - Jak Kačenka hledala tátu
(1981) - Fotbalová odysea
(1981) - Dostih
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1979) - Zavazadlo
(1979) - Signál
(1979) - Ako listy jedného stromu
(1978) - Platina
(1978) - Plácek
(1978) - Muž pro domácnost
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1976) - Splynutí duší
(1975) - Spodní proud
(1975) - Rodič
(1975) - Hledám paní na hlídání
(1974) - Tribun lidu
(1974) - Svědkové obžaloby
(1974) - Med
(1973) - Inženýr
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Prolhaná Ketty
(1971) - Kráska a zvíře
(1970) - The Great Unknown
(1969) - Já, truchlivý Bůh
(1967) - Těžká srdeční komplikace
(1967) - Dita Saxová
(1965) - Kissing-Time Ninety
(1963) - Pražské blues
Dana Syslová - Family and Partner relationships
Family:
(*1928) Vlastimil Hašek - husband

Dana Syslová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
18°42’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Rooster

Rooster (Wood)

Chinese horoscope
Rooster is extremely good-hearted, but sometimes brutally aggressive. People born in the Year of the Rooster can hurt people who do not understand them. Roosters always say what they think and when it comes to language, they can be brutally honest. But this aloofness shows their egoism.
Chestnut

Chestnut Tree

Celtic tree horoscope
Chestnut tree is a tough tree that is fighting for its space, but it can generously endow its surroundings with its fruits and possibility to relax in the shade of its bushy crown. Chestnut people have a deeply rooted sense for justice and are able to fight vigorously for the right cause.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
11

Birthday 11th - Sensitivity

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and intuitive. They are interested in the spiritual path. They are a charismatic person. They like other people. They are a daydreamer. They are diplomatic.

Dana Syslová 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Dana Syslová - actress

Dana Syslová was born Year *1945 in Czech City
Dana Syslová at:
Wikipedia.orgDana Syslová full biography - Wikipedia | Astro.comDana Syslová astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comDana Syslová astro-databank Astrotheme
Famous people born on
September 17th
(Today)
Spojené státy Anne Bancroft
(*1931) actress
Spojené státy Anastacia
(*1968) singer, designer
Spojené státy Hank Williams
(*1923) composer, guitarist, singer
Velká Británie Keith Flint
(*1969) musician, dancer and singer for the band The Prodigy
Česká republika Tomáš Berdych
(*1985) tennis player
Dana Syslová
Planet positions:
SunSun
Scorpio
18°42’
 
MoonMoon
Capricorn
Aquarius
Aquarius
24°14’
0°32’
6°53’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Sagittarius
10°02’
 
VenusVenus
Libra
28°57’
 
MarsMars
Cancer
29°53’
 
JupiterJupiter
Libra
16°30’
 
SaturnSaturn
Cancer
24°52’
R
UranusUranus
Gemini
16°29’
R
NeptuneNeptune
Libra
7°39’
 
PlutoPluto
Leo
11°48’
 
NodeNode (M)
Cancer
2°08’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
10°33’
 
ChironChiron
Libra
14°57’
 
Elements:
2xFireFire
0xEarthEarth
5xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 18th
(Tomorrow)
Spojené státy Robert Blake
(*1933) actor
Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) actress
Švédsko Greta Garbo
(*1905) actress
Spojené státy James Marsden
(*1973) actor
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946) actor, who plays the knight Lancelot in Excalibur

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »