Dana Batulková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Dana Batulková - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1958
Country:
Age:
63 years
Occupation:
actress

Dana Batulková - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1958 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Dana Batulková 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Dana Batulková
Date of Birth Year *1958
(actress, instagram)

Dana Batulková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Posledný víkend
(2016) - Ohnivý kuře (TV series)
(2016) - Madame (TV series)
(2016) - Drazí sousedé (TV series)
(2016) - Četníci z Luhačovic (TV series)
(2015) - The Zodiac Murders (TV series)
(2015) - Stíny proměn
(2015) - Reportérka (TV series)
(2015) - Policie Modrava (TV series)
(2015) - Journey to Rome
(2014) - Souboj národů
(2014) - Pomozte dětem... aneb když hvězdy nejen tančí
(2014) - Muži proti ženám
(2014) - Možná přijde i charita 2014
(2014) - Kdo je kdo?
(2014) - Svatby v Benátkách (TV series)
(2014) - Husband to Rent
(2014) - Bastardi (TV series)
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Škoda lásky (TV series)
(2013) - Four Days in Depot
(2012) - Zóna IN 5Angels
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Srdce pro děti 2012
(2012) - Česká 30
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV series)
(2012) - Bastardi 3
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Čapkovy kapsy (TV series)
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Mamba show
(2010) - Autoškola národa
(2010) - ČT Live - Nightwork
(2010) - People Involved
(2010) - Holka 180
(2010) - Cesty domů (TV series)
(2010) - Wenecja
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - TýTý 2008
(2009) - Politická střelnice
(2009) - Archiv
(2008) - Benefice Lubomíra Lipského
(2008) - Pohádkové počasí
(2008) - Comeback (TV series)
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - O dívce, která šlápla na chléb
(2007) - Hraběnky (TV series)
(2006) - StarDance aneb když hvězdy tančí
(2006) - 13. komnata Květy Fialové
(2006) - Horákovi (TV series)
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2004) - Redakce (TV series)
(2004) - Náměstíčko (TV series)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Léčba neklidem
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Oběti: Jiný člověk
(2003) - Nezvěstný
(2003) - Maryška
(2002) - Spravedlnosti času...
(2002) - Girlie
(2001) - O ztracené lásce (TV series)
(2001) - Ani svatí, ani andělé
(1999) - Věšák
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Mimina
(1998) - Bedřich má psy rád
(1997) - Úsměvy
(1997) - Záhadná paní Savageová
(1997) - Trampoty pana Humbla
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1996) - Strážní andělé
(1996) - Poe a vražda krásné dívky
(1993) - O poklad Anežky české
(1992) - Kufr
(1992) - Ať ten kůň mlčí!
(1991) - Volavka
(1991) - Proč pláčeš, břízo bílá
(1990) - Maestro
(1990) - Jasnovidcem proti své vůli
(1989) - Vrať se do hrobu!
(1989) - Sama uprostřed noci
(1989) - Rubín má barvu krve
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Nedosněné sny
(1989) - Motýli
(1988) - Nanečisto
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Kaštan pro štěstí
(1987) - Zatmění všech sluncí
(1987) - Já, ty, on
(1987) - Honza a tajemná Hastroška
(1986) - Návštěvní hodiny
(1986) - Dotyk zla
(1986) - Čtvrtá strana trojúhelníku
(1985) - Vodník v pivovaře
(1985) - Třetí patro (TV series)
(1985) - Když hraje klarinet
(1985) - Jamamba
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1982) - Od vraždy jenom krok ke lži
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1981) - Víkend bez rodičů
(1981) - Až já budu velká
(1980) - Kluci z bronzu
Dana Batulková - Family and Partner relationships

Dana Batulková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
25°21’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Dog

Dog (Earth)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Lime

Lime Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Lime achieve their life goals relatively quickly and easily. It's hard to say why, they are just lucky. They achieve their success even thought they tend to be comfortable and try to organise problem-free life for themselves. They try to avoid conflicts under all circumstances; they never go into direct conflict. They are people of compromise; they are often willing to make big concessions in order to avoid complications.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
16

Birthday 16th - Directness

Numerology - Birthday Number
These people have a clear opinion on what is right and wrong in life. They fight intolerance. They are very observant. They have a sense of harmony. They are tender and sweet. They try to get along with others and understand their needs.

Dana Batulková 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Dana Batulková - actress

Dana Batulková was born Year *1958 in Czech City
Dana Batulková at:
Wikipedia.orgDana Batulková full biography - Wikipedia | Astro.comDana Batulková astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comDana Batulková astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 18th
(Today)
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) actress
Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) actress, singer
Spojené státy Richard Boone
(*1917) actor
Velká Británie Paul McCartney
(*1942) composer, actor, director, scriptwriter
Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politician, president of Poland, twin brother Jarosła Kaczynski
Dana Batulková
Planet positions:
SunSun
Pisces
25°21’
 
MoonMoon
Aquarius
Aquarius
Aquarius
5°55’
12°02’
18°06’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Aries
7°12’
 
VenusVenus
Aquarius
11°41’
 
MarsMars
Capricorn
29°23’
 
JupiterJupiter
Scorpio
0°23’
R
SaturnSaturn
Sagittarius
25°23’
 
UranusUranus
Leo
7°55’
R
NeptuneNeptune
Scorpio
4°22’
R
PlutoPluto
Virgo
0°29’
R
NodeNode (M)
Scorpio
3°26’
R
LilithLilith (M)
Aries
2°45’
 
ChironChiron
Aquarius
20°10’
 
Elements:
3xFireFire
2xEarthEarth
2xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
June 19th
(Tomorrow)
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) actress
Česká republika Václav Klaus
(*1941) economist, politician, president of the Czech Republic
Černá Hora Radovan Karadzic
(*1945) politician, convicted war criminal, poet, psychiatrist
Brazílie Zózimo
(*1932) soccer player
Francie André Glucksmann
(*1937) philosopher

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Libra Libra
Show calendar »