Čeněk Šlégl wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Čeněk Šlégl - Birth Chart
(Vincenc Schlögel)

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 70 years
Occupation:
actor, director

Čeněk Šlégl - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
30 September 1899 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Čeněk Šlégl 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Čeněk Šlégl
Date of Birth - Sep 30, 1899
(actor, director, instagram)

Čeněk Šlégl - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1997) - Úsměvy
(1978) - Magistři smíchu
(1941) - II. Filmové žně
(1941) - Station Master
(1941) - Provdám svou ženu
(1941) - Noční motýl
(1941) - Hotel Modrá hvězda
(1940) - Panna
(1940) - Catacombs
(1940) - Baron Prášil
(1939) - U svatého Matěje
(1939) - He Stood at the Till
(1939) - Ulice zpívá
(1939) - Teď zas my
(1939) - Svátek věřitelů
(1939) - Christian
(1939) - Bílá jachta ve Splitu
(1938) - Škola základ života!
(1938) - Hrdinové hranic
(1938) - Duchacek Will Fix It
(1937) - Tři vejce do skla
(1937) - Srdce na kolejích
(1937) - Rozvod paní Evy
(1937) - Lawyer Věra
(1936) - Vlaštovky v hotelu
(1936) - Uličnice
(1936) - Dobrodinec chudých psů
(1936) - Švadlenka
(1936) - Světlo jeho očí
(1936) - Irčin románek
(1935) - Tři muži na silnici (slečnu nepočítaje)
(1935) - Studentská máma
(1935) - Klub tří
(1935) - Hrdina jedné noci
(1935) - Hledá se paní Polášková
(1935) - Long Live the Dearly Departed
(1934) - Za řádovými dveřmi
(1934) - Tři kroky od těla
(1934) - Rozpustilá noc
(1934) - Pozdní máj
(1934) - Polenblut
(1934) - Polish Blood
(1934) - Pán na roztrhání
(1934) - Nezlobte dědečka
(1934) - Na růžích ustláno
(1934) - Hrdinný kapitán Korkorán
(1933) - U snědeného krámu
(1933) - S vyloučením veřejnosti
(1933) - Pobočník Jeho Výsosti
(1933) - Na sluneční straně
(1933) - Sedmý den Bůh odpočíval
(1932) - Písničkář
(1932) - Lelicek in the Services of Sherlock Holmes
(1932) - Kantor Ideál
(1932) - The Undertaker
(1932) - Děvčátko, neříkej ne!
(1932) - Anton Špelec, ostrostřelec
(1931) - Třetí rota
(1931) - To neznáte Hadimršku
(1931) - Skalní ševci
(1931) - Psohlavci
(1931) - Miláček pluku
(1931) - Karel Havlíček Borovský
(1931) - The Affair of Colonel Redl
(1930) - Die Graue Schwester
(1930) - Když struny lkají
(1930) - Fidlovačka
(1930) - Černé oči, proč pláčete...?
(1930) - Imperial and Royal Field Marshal
(1929) - Z českých mlýnů
(1929) - Pražské švadlenky
(1929) - Hříchy lásky
(1927) - Krásná vyzvědačka
(1926) - Velbloud uchem jehly
(1926) - Svéhlavička
(1926) - Otec Kondelík a ženich Vejvara II.
(1926) - Osm srdcí v plamenech
(1926) - Mořská panna
(1926) - Lásky Kačenky Strnadové
(1926) - Irča v hnízdečku
(1926) - Aničko, vrať se!
(1919) - Zloděj
(1919) - Utrpením ke slávě

Čeněk Šlégl - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1940) - Vy neznáte Alberta?
(1939) - Venoušek a Stázička
(1939) - Ulice zpívá
(1939) - Teď zas my
(1939) - Paní Morálka kráčí městem
(1938) - Stříbrná oblaka
(1938) - Děti na zakázku
(1937) - Jarčin profesor
(1937) - Army Twins
Čeněk Šlégl 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Čeněk Šlégl, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
7°03’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
30

Birthday 30th - Vigour

Numerology - Birthday Number
These people have great creative imagination and a brilliant mind. They first think about the problem and then makes a decision. They have radical views on life. They are inventive. They are charming.

Čeněk Šlégl 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Čeněk Šlégl - actor, director

Čeněk Šlégl was born on September 30, 1899 in Prague
Čeněk Šlégl at:
Wikipedia.orgČeněk Šlégl full biography - Wikipedia | Astro.comČeněk Šlégl astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comČeněk Šlégl astro-databank Astrotheme
Famous people born on
July 26th
(Today)
Spojené státy Kevin Spacey
(*1959) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Sandra Bullock
(*1964) actress
Velká Británie Helen Mirren
(*1945) actress
Francie Frédéric Diefenthal
(*1968) actor
Velká Británie Jason Statham
(*1967) actor
Čeněk Šlégl
Planet positions:
SunSun
Libra
7°03’
 
MoonMoon
Leo
Leo
Leo
13°04’
18°59’
24°54’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Libra
6°28’
 
VenusVenus
Libra
10°48’
 
MarsMars
Scorpio
6°16’
 
JupiterJupiter
Scorpio
11°23’
 
SaturnSaturn
Sagittarius
18°19’
 
UranusUranus
Sagittarius
4°58’
 
NeptuneNeptune
Gemini
27°01’
st
PlutoPluto
Gemini
16°40’
R
NodeNode (M)
Sagittarius
24°03’
R
LilithLilith (M)
Leo
23°58’
 
ChironChiron
Sagittarius
8°57’
 
Elements:
4xFireFire
0xEarthEarth
6xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
July 27th
(Tomorrow)
Čína Donnie Yen
(*1963) actor, director, choreographer of martial arts scenes
Francie Bourvil
(*1917) actor, singer
Irsko Jonathan Rhys Meyers
(*1977) actor
Dánsko Nikolaj Coster-Waldau
(*1970) actor
Francie Alexandre Dumas fils
(*1824) writer, scriptwriter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »