Břetislav Rychlík wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Břetislav Rychlík - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1958
Country:
Age:
63 years
Occupation:
actor, director, scriptwriter

Břetislav Rychlík - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1958 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Břetislav Rychlík 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Břetislav Rychlík
Date of Birth - Year *1958
(actor, director, scriptwriter, instagram)

Břetislav Rychlík - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Co znamená vésti koně
(2015) - Co znamenalo vésti koně
(2014) - Dědictví 2
(2013) - Bella Mia
(2010) - Případ pro ombudsmana
(2010) - Autoškola sobě
(2008) - Čtenářský deník
(2007) - Kdy prestanem bláznit?
(2006) - Čétéčko
(2004) - Sleepless Nights
(2001) - Chaos
(1998) - Průkopníci podnikání v českých zemích (TV series)
(1998) - Vašek Nešika a Šikulka Šikovná
(1998) - Převeliké klanění právě narozenému Jezulátku aneb Betlém
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - O Držgrešlovi a Drždukátovi
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1996) - Boomerang
(1996) - ...ani smrt nebere
(1993) - Kabinet múz
(1993) - Kaspar Hauser
(1992) - Smrt Anežky Hrůzové
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - The Inheritance or Fuckoffguysgoodday
(1992) - Čarodějka
(1992) - Bydlela v hotelu U Andělů
(1991) - Šance jako hrom
(1991) - Poslední
(1991) - O líné Pepině, Vojtovi a sedmi raraších
(1991) - Dnes večer na Chmelnici
(1990) - Pražákům, těm je hej
(1989) - Vojtěch, řečený sirotek
(1989) - Podivné premiéry
(1989) - Král lenochů
(1988) - Oslovská léta
(1988) - Abaj a Žabaj
(1987) - Ticho v soudní síni
(1987) - O falešných muzikantech
(1985) - Quiet Happiness
(1985) - Šahrazád
(1985) - Pětka s hvězdičkou
(1984) - Vrah
(1982) - Horí

Břetislav Rychlík - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Ceny Ministerstva kultury 2015
(2015) - Tunel pod dějinami
(2015) - Co znamená vésti koně
(2015) - Co znamenalo vésti koně
(2014) - Buena vista Slovácká búda
(2014) - Skotská čítanka: Don't worry, be scottish (TV series)
(2014) - Fenomén Underground (TV series)
(2011) - Evropa jedna báseň (TV series)
(2010) - Případ pro ombudsmana
(2010) - Intolerance
(2010) - Amerikáni
(2009) - Zle, matičko, zle, Schwarzenberci zde!
(2009) - Cirkus Havel
(2009) - Gazdina roba
(2008) - Tak to vidím já (TV series)
(2008) - Černá srdce (...zem není gulatá)
(2007) - Futuroskop
(2007) - Česko jedna báseň
(2007) - Salve Moravia
(2007) - Májoví prezidenti
(2007) - Kdy prestanem bláznit?
(2007) - Poslední dva
(2006) - Zatřást kostmi
(2006) - U stánků na levnou krásu
(2006) - Nezávislé světy
(2006) - Dobyvatelé (TV series)
(2005) - Skaut má holá kolena
(2005) - Kamenolom boží
(2005) - Hlídač ztracené volavky
(2005) - Bílá labuť Pavla Dostála
(2003) - Ilustrované fejetony Ludvíka Vaculíka
(2003) - Lidé z manéže (TV series)
(2003) - Cizinci u nás (TV series)
(2001) - Marie, Mařa, Mařka, Maryša
(2001) - "Jožkakubík" z Hrubé Vrbky
(2000) - Zpráva o Rozrazilu
(2000) - Zblízka Josef Topol
(2000) - Sedm živlů
(1999) - Na tržišti světa
(1999) - Mosty Tomáše Halíka
(1999) - Itálie - střed světa na Garganu
(1999) - Géniové, blázni, pábitelé - Sonny Halas
(1998) - Zlatí bratři
(1998) - Valašský snář (TV series)
(1998) - Jeden rok
(1998) - Básně Ivana Wernische
(1997) - Zblízka (TV series)
(1997) - Ó, ty černý ptáčku
(1997) - Člověk hledá člověka
(1996) - Americké obrázky
(1996) - Toulák po češtině Paul Wilson
(1996) - Géniové, blázni a pábitelé (TV series)
(1995) - HaDivadlo a přátelé
(1994) - Kulturní magacín
(1994) - Čtyřstěny dr. Bendy

Břetislav Rychlík - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Tunel pod dějinami
(2015) - Co znamená vésti koně
(2015) - Co znamenalo vésti koně
(2010) - Intolerance
(2009) - Cirkus Havel
(2005) - Kamenolom boží
(2003) - Ilustrované fejetony Ludvíka Vaculíka
(2001) - Marie, Mařa, Mařka, Maryša
(2001) - "Jožkakubík" z Hrubé Vrbky
(1998) - Valašský snář (TV series)
(1996) - ...ani smrt nebere

Břetislav Rychlík, Birth Chart Horoscopes & Signs - Leo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Leo

Sun in Leo
0°05’

Sun Sign - Zodiac Sign
Leo gives people who were born under this sign healthy self-esteem and natural authority. They have the power to dominate and control others, but they are generous and friendly.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Dog

Dog (Earth)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Elm

Elm Tree

Celtic tree horoscope
Elm characterises people of very trustworthy appearance and calm manners. Calmness, mental well-being and self-control, all this literally radiates from elm people. They can plan everything very carefully and their deliberation is reflected in a great foresight; they are seldom surprised by something.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
23

Birthday 23rd - Autonomy

Numerology - Birthday Number
These people make decisions without help and cannot be influenced. They live their own life. Sometimes they seem to want freedom, but in reality they need a partner. They are sensitive, gentle, loving and they want to be loved. They are understanding, quick-witted and social.

Břetislav Rychlík 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Břetislav Rychlík - actor, director, scriptwriter

Břetislav Rychlík was born Year *1958 in Czech City
Břetislav Rychlík at:
Wikipedia.orgBřetislav Rychlík full biography - Wikipedia | Astro.comBřetislav Rychlík astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comBřetislav Rychlík astro-databank Astrotheme
Famous people born on
July 25th
(Today)
Spojené státy Matt LeBlanc
(*1967) actor
Bosna a Hercegovina Gavrillo Princip
(*1894) Bosnian Serb political activist, murderer who assassinated Franz Ferdinand d'Este
Ukrajina Dmitri Dmitrenko
(*1973) figure skater
Česko-Slovensko Monika Horáková
(*1968) actress
Spojené státy Illeana Douglas
(*1965) actress
Břetislav Rychlík
Planet positions:
SunSun
Leo
0°05’
 
MoonMoon
Libra
Libra
Scorpio
21°11’
28°15’
5°17’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Leo
26°54’
 
VenusVenus
Cancer
1°28’
 
MarsMars
Taurus
1°21’
 
JupiterJupiter
Libra
23°27’
 
SaturnSaturn
Sagittarius
19°52’
R
UranusUranus
Leo
11°12’
 
NeptuneNeptune
Scorpio
2°01’
 
PlutoPluto
Virgo
0°57’
 
NodeNode (M)
Libra
26°36’
R
LilithLilith (M)
Aries
17°04’
 
ChironChiron
Aquarius
21°12’
R
Elements:
5xFireFire
2xEarthEarth
3xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
July 26th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Spacey
(*1959) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Sandra Bullock
(*1964) actress
Velká Británie Helen Mirren
(*1945) actress
Francie Frédéric Diefenthal
(*1968) actor
Velká Británie Jason Statham
(*1967) actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »