Bohuš Záhorský wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Bohuš Záhorský - Birth Chart
(Bohumil Záhorský)

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 74 years
Occupation:
actor

Bohuš Záhorský - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
5 February 1906 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Bohuš Záhorský 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Bohuš Záhorský
Date of Birth - Feb 5, 1906
(actor, instagram)

Bohuš Záhorský - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2008) - Příběhy slavných:Tak akorát
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1979) - To je ta Praha... aneb Hybš hraje Hašlera
(1979) - Proti větru
(1979) - Koncert na konci léta
(1978) - Neklidná jarní sezóna
(1978) - Krakonoš a kukačky
(1978) - Báječní milenci potřebují čas
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Elahw the Whale
(1977) - Paličova dcera
(1977) - (About) Mice In Tinfoil
(1977) - Rübezahl und der Wanderbursche
(1977) - Rübezahl und der Burgvogt
(1977) - Rübezahl und der Glasmacher
(1977) - Rübezahl und die bärtigen Frauen
(1976) - Štipku soli
(1976) - Půjčka
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Náš dědek Josef
(1976) - Léto s kovbojem
(1976) - How to Catch a Tiger
(1976) - The Apple Game
(1975) - Tobě hrana zvonit nebude
(1975) - Ten kůň musí pryč
(1975) - (About the) Thick Fog
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1975) - Nebezpečí smyku (TV series)
(1975) - Magnetická luneta
(1975) - Rübezahl und der Schuster
(1975) - Babička
(1974) - Zahrada (TV series)
(1974) - Pavol zasahuje (TV series)
(1974) - Mladí u starých, starí u mladých
(1974) - Animal Lover
(1974) - Lidé z metra
(1974) - Fairy-tale at Krkonose Mountains (TV series)
(1974) - Geneze a katastrofa
(1974) - Dveře
(1974) - Břetislav a Jitka
(1974) - Aero 30
(1973) - Tichý svědek
(1973) - Německé pohádky (TV series)
(1973) - Lesní panna
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Dary skřítků
(1972) - Zmatky budoucí matky
(1972) - Zlatá svatba
(1972) - Návraty
(1972) - Holka na vdávání
(1971) - Touha Sherlocka Holmese
(1971) - Rozsudek (TV series)
(1971) - Návrat pana Ryšánka
(1971) - Naši furianti
(1971) - Chléb a písně
(1971) - Hostinec „U koťátek“ (TV series)
(1971) - Almara
(1970) - Muž, který rozdával smích
(1970) - Svatá hříšnice
(1970) - Případ Mauricius
(1970) - Partie krásného dragouna
(1970) - Lucie a zázraky
(1970) - Jeden z nich je vrah
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1970) - Drobínek
(1969) - Herecký kníže z Kampy
(1969) - Vyloženě rodinná historie
(1969) - Tchýně
(1969) - Hvězda
(1968) - Záhořanský hon
(1968) - The Incredibly Sad Princess
(1968) - Naše bláznivá rodina
(1968) - The Marathon
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - Červená kůlna
(1968) - Bouřka
(1968) - Bitva na Červeném poli
(1968) - ...ani kapka vojenské krve
(1967) - Zločin a trik II.
(1967) - Vlastním přičiněním
(1967) - Capricious Summer
(1967) - Pozdní doznání
(1967) - Lucerna
(1967) - Láska jako trám
(1967) - Klec pro dva
(1967) - Happy end
(1967) - Dita Saxová
(1966) - Venkovská panička
(1966) - Transit Carlsbad
(1966) - Široká cesta spravedlnosti
(1966) - Starý Burgunďan
(1966) - Romance for Bugle
(1966) - Poslední růže od Casanovy
(1966) - Ještě špetku tymiánu
(1966) - Fantom Morrisvillu
(1966) - Čertouská poudačka
(1965) - Neviditelný
(1965) - Lysistrata
(1964) - Lemonade Joe or Horse Opera
(1964) - Darounická poudačka
(1963) - Zlá minuta
(1963) - Umřel nám pan Foerster
(1963) - Tygr a kůň
(1963) - Tři zlaté vlasy děda Vševěda
(1963) - Tři veteráni
(1963) - Strach
(1963) - Mezi námi zloději
(1963) - Hlídač dynamitu
(1963) - Domácí víno
(1963) - Bez svatozáře
(1962) - Tvrdohlavá žena a zamilovaný školní mládenec
(1962) - Sicilská komedie
(1962) - Sganarel lékařem
(1962) - Neklidnou hladinou
(1962) - Malý Bobeš ve městě
(1962) - Jejich den
(1961) - The Bear
(1961) - Magdalena Dobromila Rettigová
(1961) - Kohout plaší smrt
(1961) - Kde alibi nestačí
(1961) - Každá koruna dobrá
(1961) - Florián
(1961) - Baron Munchausen
(1960) - Higher Principle
(1960) - Šlamastyka s Měsícem
(1960) - Srpnová neděle
(1960) - Přátelé na sirkách
(1960) - Práče
(1960) - Pochodně
(1960) - Nenávist
(1960) - Lidé jako ty
(1960) - Kremelský orloj
(1960) - Chlap jak hora
(1959) - Smrt obchodního cestujícího
(1959) - Slečna od vody
(1959) - První parta
(1959) - Konec cesty
(1959) - Dařbuján a Pandrhola
(1958) - Tři přání
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1958) - Občan Brych
(1957) - Štěňata
(1957) - Malí medvědáři
(1956) - V pasti
(1956) - Against All
(1956) - Nezlob, Kristino
(1956) - Jurášek
(1956) - Hrátky s čertem
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1955) - Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
(1955) - The Windy Mountain
(1955) - Music from Mars
(1954) - Na konci města
(1954) - Jan Hus
(1954) - Cirkus bude!
(1953) - Přicházejí z tmy
(1953) - Ó, ti lektoři...
(1953) - Můj přítel Fabián
(1953) - Matúš
(1953) - Kavárna na hlavní třídě
(1953) - Expres z Norimberka
(1952) - Kidnapped
(1952) - Nástup
(1952) - Nad námi svítá
(1952) - Mladá léta
(1952) - Hudba z Marsu
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1952) - Anna the Proletarian
(1951) - The Emperor's Baker - The Baker's Emperor
(1948) - Žijí mezi námi
(1948) - Border Village
(1948) - Conscience
(1948) - Křížová trojka
(1948) - Kariéra
(1948) - Dravci
(1947) - A Week in the Quiet House
(1947) - Parohy
(1947) - Nerozumím
(1946) - V horách duní
(1946) - Velký případ
(1946) - Svátek matek 1945
(1944) - U pěti veverek
(1944) - Paklíč
(1943) - Šťastnou cestu
(1943) - Bláhový sen
(1942) - Valentin Dobrotivý
(1941) - Roztomilý člověk
(1941) - Gabriela
(1940) - Štěstí pro dva
(1940) - Přítelkyně pana ministra
(1940) - Pelikán má alibi
(1940) - Catacombs
(1940) - Dva týdny štěstí
(1940) - Druhá směna
(1939) - Zlatý člověk
(1939) - Veselá bída
(1939) - Umlčené rty
(1939) - Osmnáctiletá
Bohuš Záhorský - Family and Partner relationships
Family:
(*1912) Vlasta Fabianová - wife
Bohuš Záhorský 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Bohuš Záhorský, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
15°45’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Horse

Horse (Fire)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
5

Birthday 5th - Perception

Numerology - Birthday Number
These people are open, daring, energetic and principled. They like to be their own boss. They are perceptive. They like progress and need space for their activities. They like changes and nothing is fixed for them. They have almost magnetic influence on people, they are charming.

Bohuš Záhorský 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Bohuš Záhorský - actor

Bohuš Záhorský was born on February 5, 1906 in Prague
Bohuš Záhorský at:
Wikipedia.orgBohuš Záhorský full biography - Wikipedia | Astro.comBohuš Záhorský astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comBohuš Záhorský astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 14th
(Today)
Spojené státy Will Patton
(*1954) actor
Spojené státy Donald Trump
(*1946) real estate tycoon, politician, television star, writer, president-elect of the United States
Německo Steffi Graf
(*1969) tennis player
Německo Alois Alzheimer
(*1864) psychiatrist, physician, neuropathologist
Lucembursko Marie-Adélaïde, Grand Duchess of Luxembourg
(*1894) Grand Duchess, daughter of William IV. Luxembourg and Marie Anne Portuguese
Bohuš Záhorský
Planet positions:
SunSun
Aquarius
15°45’
 
MoonMoon
Gemini
Gemini
Cancer
23°06’
29°17’
5°33’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Aquarius
4°44’
 
VenusVenus
Aquarius
13°35’
 
MarsMars
Aries
0°21’
 
JupiterJupiter
Taurus
26°50’
 
SaturnSaturn
Pisces
3°04’
 
UranusUranus
Capricorn
6°40’
 
NeptuneNeptune
Cancer
8°04’
R
PlutoPluto
Gemini
20°51’
R
NodeNode (M)
Leo
21°15’
R
LilithLilith (M)
Taurus
12°23’
 
ChironChiron
Aquarius
7°44’
 
Elements:
2xFireFire
2xEarthEarth
6xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
June 15th
(Tomorrow)
Spojené státy Courteney Cox
(*1964) actress, model
Spojené státy Helen Hunt
(*1963) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Ice Cube
(*1969) singer, actor, scriptwriter
Francie Johnny Hallyday
(*1943) guitarist, singer, actor
Čína Xi Jinping
(*1953) President of the People's Republic of China, politician

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »