Bohumil Švarc Sr. wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Bohumil Švarc Sr. - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 87 years
Death:
Occupation:
actor, dubber, radio announcer

Bohumil Švarc Sr. - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
21 February 1926 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Bohumil Švarc Sr. 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Bohumil Švarc Sr.
Date of Birth - Feb 21, 1926
(actor, dubber, radio announcer, instagram)

Bohumil Švarc Sr. - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2009) - Dobrý dabing ještě žije
(2006) - Příběhy slavných: Všechny bitvy Zdeňka Štěpánka (TV series)
(2006) - The Omen
(2004) - Napola - Elite für den Führer
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2003) - Der Bockerer IV. - Prager Frühling
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Hart's War
(2001) - Z pekla štěstí 2
(2001) - Maigret et la fenêtre ouverte
(1999) - Čtveráci
(1997) - Úsměvy
(1996) - Dívka se zázračnou pamětí
(1995) - Pohádka o lidech a Boží lékárně
(1994) - Le Cri coupé
(1994) - L'affaire Dreyfus (TV series)
(1993) - Stalingrad
(1992) - The Necklace (TV series)
(1991) - Přes padací mosty
(1989) - Utopím si ho sám
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Řetězová reakce
(1989) - Příběh '88
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1987) - Krok za krokem
(1985) - Znárodněná kinematografie
(1983) - Tři mušketýři
(1983) - Stříbrná žíla (TV series)
(1982) - Jehla
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Doktor z vejminku (TV series)
(1981) - Zkouška
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1978) - Trasa
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Idiotka
(1977) - Fanda
(1976) - Zákon starého muže
(1976) - Poslední exil
(1976) - Muž na radnici (TV series)
(1976) - Minotaurus nemá naději
(1975) - The Liberation of Prague
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1975) - Matka (TV series)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Sokolovo
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1974) - Egyptologové
(1973) - Hlas světa
(1973) - Schüsse in Marienbad
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1973) - Bratranec Pons
(1972) - Rozhovor
(1971) - Rozsudek (TV series)
(1971) - Konfrontace
(1971) - Kat nepočká
(1971) - Hund über Bord
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1970) - Devilish Honeymoon
(1969) - Slasti Otce vlasti
(1969) - The Seventh Day, the Eighth Night
(1968) - Vajíčko
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV series)
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1967) - Jak se dělá film
(1966) - Lidé z maringotek
(1966) - Eliška a její rod (TV series)
(1965) - Eine schreckliche Frau
(1965) - Puščik jedět v Pragu
(1964) - Návštěva
(1964) - Strakatí andělé
(1964) - Hvězda zvaná Pelyněk
(1963) - The Golden Fern
(1962) - Šroubkova dobrodružství
(1962) - Pevnost na Rýně
(1962) - Benátská vdovička
(1961) - Příliš štědrý večer
(1961) - Pohled do očí
(1961) - Muž z prvního století
(1960) - National Artist Ruzena Naskova
(1960) - Waltz for a Million
(1960) - Třetí přání
(1960) - Rychlík do Ostravy
(1960) - Páté oddělení
(1960) - A White Slide
(1959) - Zkouška pokračuje
(1959) - Dařbuján a Pandrhola
(1958) - Zatoulané dělo
(1957) - Týden mezi přáteli
(1957) - Padělek
(1956) - Zimní olympijské hry v Cortině I., II., III., IV.
(1956) - Tajný výlet
(1956) - Poslední hamry a hamerníci
(1956) - O titul Mistra Evropy
(1956) - II. výstava československého strojírenství - Brno 1956
(1956) - Pozor, jedu...!
(1955) - Varšavské léto
(1955) - Tenis
(1955) - Pracovní zálohy nastupují
(1955) - Gebirge und Meer
(1955) - Až k oblakům
(1955) - Dog's Heads
(1955) - Jan Žižka
(1955) - Buďme připraveni
(1954) - Tučný hon krmné řepy
(1954) - Přijďte všichni
(1954) - Píseň česká
(1954) - Československá akademie věd
(1951) - Way Leading to Happiness
(1950) - Temno
(1950) - Slepice a kostelník
(1949) - Zrcadlo na vesnici 3
(1948) - Křižovatka života
(1947) - Podobizna
Bohumil Švarc Sr. 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Bohumil Švarc Sr., Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
2°07’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Fire)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Pine

Pine Tree

Celtic tree horoscope
Pine people are courageous and optimistic. People born under the rule of Pine are extremely tenacious in fulfilling their life goals. They will do all in their power to get what they want; they are uncompromising when they get into an argument. They have good manners but they can be a bit cheeky. If they are sure that they are right, they do not acknowledge authority, and they can be very stubborn.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
21

Birthday 21st - Sympathy

Numerology - Birthday Number
These people have a great potential. They are sensitive, kind and tolerant. They try to understand others. They are creative and able to do a wide range of activities. They are social and diplomatic.

Bohumil Švarc Sr. 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Bohumil Švarc Sr. - actor, dubber, radio announcer

Bohumil Švarc Sr. was born on February 21, 1926 in Prague
Bohumil Švarc Sr. at:
Wikipedia.orgBohumil Švarc Sr. full biography - Wikipedia | Astro.comBohumil Švarc Sr. astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comBohumil Švarc Sr. astro-databank Astrotheme
Famous people born on
November 28th
(Today)
Spojené státy Ed Harris
(*1950) actor, director
Polsko Agnieszka Holland
(*1948) actress, director
Rusko Alexander Blok
(*1880) writer, poet
Velká Británie William Blake
(*1757) writer, painter, poet, author of The Marriage of Heaven and Hell
Bohumil Švarc Sr.
Planet positions:
SunSun
Pisces
2°07’
 
MoonMoon
Gemini
(?)
 
MercuryMercury
Pisces
6°41’
 
VenusVenus
Aquarius
11°15’
R
MarsMars
Capricorn
8°44’
 
JupiterJupiter
Aquarius
10°53’
 
SaturnSaturn
Scorpio
25°56’
 
UranusUranus
Pisces
24°06’
 
NeptuneNeptune
Leo
23°10’
R
PlutoPluto
Cancer
12°48’
R
NodeNode (M)
Cancer
23°34’
R
LilithLilith (M)
Leo
17°55’
 
ChironChiron
Aries
24°48’
 
Elements:
1xFireFire
1xEarthEarth
4xAirAir
7xWaterWater
Famous people born on
November 29th
(Tomorrow)
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) actress
Spojené státy Joel Coen
(*1954) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Game
(*1979) singer, actor
Velká Británie C. S. Lewis
(*1898) poet, novelist, theologian, literary scholar, author of The Chronicles of Narnia
Spojené státy Louisa May Alcott
(*1832) writer
Famous people who passed away on November 28th
Kanada Leslie Nielsen
(*1926 - 2010) actor
Spojené státy Rosalind Russell
(*1907 - 1976) actress
Spojené státy Washington Irving
(*1783 - 1859)
Kanada James Naismith
(*1861 - 1939) educator, physician, innovator, inventor of basketball
Německo Elsbeth Ebertin
(*1880 - 1944) graphic artist, writer, astrologer, mother of Reinhold Ebertin

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »