Bohumil Klepl wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Bohumil Klepl - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Moscow
Country:
Age:
63 years
Occupation:
actor

Bohumil Klepl - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
31 March 1958 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Bohumil Klepl 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Bohumil Klepl
Date of Birth - Mar 31, 1958
(actor, instagram)

Bohumil Klepl - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Správnej dres
(2015) - Přístav (TV series)
(2014) - Souboj národů
(2014) - Kdo je kdo?
(2014) - Svatby v Benátkách (TV series)
(2013) - QI XL
(2013) - QI - na vše máme odpověď
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Kufr 2013
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Zločin v Posázavském Pacifiku
(2013) - Bad Joke 4
(2013) - České století (TV series)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV series)
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Nic není nemožné
(2012) - Na forbíně TM
(2012) - Život je ples (TV series)
(2012) - Základka (TV series)
(2012) - I Wake Up Yesterday
(2011) - Vínečko
(2011) - Trampoty
(2011) - Souboj seriálů... vy rozhodnete!
(2011) - Do roka a do dna
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Westernstory
(2011) - Venušánkovy příběhy ze Země děda Praděda (TV series)
(2011) - Perfect Days - I ženy mají své dny
(2011) - O mé rodině a jiných mrtvolách (TV series)
(2011) - Kde je láska, je i žárlivost
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Autoškola národa
(2010) - Doktor od jezera hrochů
(2010) - Dokonalý svět (TV series)
(2010) - Cukrárna (TV series)
(2010) - Cesty domů (TV series)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Politická střelnice
(2009) - Hádej, kdo lže!
(2009) - Film o filmu: Veni, vidi, vici
(2009) - Veni, Vidi, Vici
(2009) - Dvojka
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Vy nám taky, šéfe!
(2008) - Nebe a Vincek
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Kouzelná tetička Valentýna
(2008) - Černá sanitka (TV series)
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Velmi křehké vztahy (TV series)
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - O život
(2007) - Nadměrné maličkosti: Kukačky
(2006) - Inkognito
(2006) - Předčasná úmrtí: Široká duše
(2006) - Labyrintem revoluce (TV series)
(2006) - Účastníci zájezdu
(2006) - Pakárna (TV series)
(2006) - Místo v životě (TV series)
(2006) - Letiště (TV series)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2005) - Snowboarďáci (TV series)
(2005) - Revizor
(2005) - Otázka pohledu
(2005) - Dobrá čtvrť (TV series)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Na stojáka
(2004) - Edův pohádkový balík
(2004) - Snowboarders
(2004) - Rodinná pouta (TV series)
(2004) - Místo nahoře (TV series)
(2004) - I ve smrti sami
(2004) - Černí baroni (TV series)
(2003) - Dvojhlas
(2003) - Útěk do Budína (TV series)
(2003) - Úlet
(2003) - Terasa
(2003) - Pupendo
(2003) - Probuzená skála
(2003) - Pekelná maturita
(2003) - Nezvěstný
(2003) - Smart Philip
(2003) - Duende
(2002) - Artóza
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Útěk do Budína
(2002) - Archa pro Vojtu
(2001) - Stříbrná paruka (TV series)
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2001) - Nosnost pro 2 osoby
(2001) - Muž, který vycházel z hrobu
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2001) - Ex - pozice
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Tmavomoudrý svet
(2000) - To jsem z toho jelen (TV series)
(2000) - Strýček Váňa
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV series)
(2000) - Oběti a vrazi
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - All My Loved Ones
(1999) - Le Sourire du clown
(1999) - Oběti: Přepadení
(1999) - Jistota
(1999) - Eliška Likes it Wild
(1999) - Der Bunker - Eine todsichere Falle
(1999) - Agáta
(1998) - Ondřej Havelka - Mě to tady nebaví (music video)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Dvaadvacítka
(1998) - Vše pro firmu
(1998) - Three Kings (TV series)
(1998) - Poklad pana H.
(1998) - Mimina
(1998) - Kinetická encyklopedie všehomíra (TV series)
(1998) - Die Seekönigin
(1998) - Genij vlasti
(1998) - Česká soda
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Svět podle Klepla
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Tomík
(1997) - Rosa alchemica
(1997) - Propast
(1997) - Poslední koncert
(1997) - Ještě není pozdě
(1997) - Ivanov
(1997) - Große Ferien
(1997) - Doktor Munory a jiní lidé
(1997) - Dobrá zpráva
(1997) - Báječná léta pod psa
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Revizor
(1996) - Racek
(1996) - Mirek n'est pas parti
(1996) - Where Stars Fall (TV series)
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1995) - Seize the Day
(1995) - Trio
(1995) - Já vás chápu, pane prezidente
(1994) - Prology
(1994) - Vlak
(1994) - Fireside Stories (TV series)
(1993) - Česká soda (TV series)
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Erasmovy velké arkány
(1992) - Charity Benefit
(1989) - Sama uprostřed noci
(1989) - Kára
(1987) - Já, ty, on
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1978) - Mapa zámořských objevů
Bohumil Klepl 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Bohumil Klepl, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
10°08’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Dog

Dog (Earth)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
31

Birthday 31st - Motivation

Numerology - Birthday Number
These people are very bright. They are descreet and willing to do everything to achieve success. They like company and spending time with intelligent people. Communication is important.

Bohumil Klepl 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Bohumil Klepl - actor

Bohumil Klepl was born on March 31, 1958 in Moscow
Bohumil Klepl at:
Wikipedia.orgBohumil Klepl full biography - Wikipedia | Astro.comBohumil Klepl astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comBohumil Klepl astro-databank Astrotheme
Famous people born on
July 31st
(Today)
Spojené státy Wesley Snipes
(*1962) actor
Spojené státy Geraldine Chaplin
(*1944) actress, dancer
Francie Louis de Funès
(*1914) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Geoffrey Lewis
(*1935) actor
Velká Británie J. K. Rowling
(*1965) writer, author of the Harry Potter
Bohumil Klepl
Planet positions:
SunSun
Aries
10°08’
 
MoonMoon
Leo
Leo
Leo
10°04’
17°13’
24°28’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Aries
28°34’
 
VenusVenus
Aquarius
24°05’
 
MarsMars
Aquarius
10°19’
 
JupiterJupiter
Libra
28°52’
R
SaturnSaturn
Sagittarius
25°41’
 
UranusUranus
Leo
7°37’
R
NeptuneNeptune
Scorpio
4°02’
R
PlutoPluto
Virgo
0°10’
R
NodeNode (M)
Scorpio
2°39’
R
LilithLilith (M)
Aries
4°25’
 
ChironChiron
Aquarius
21°03’
 
Elements:
6xFireFire
1xEarthEarth
3xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
August 1st
(Tomorrow)
Francie Jean-Baptiste Lamarck
(*1744) naturalist, author of the first comprehensive theory of evolution
Německo Walther Gerlach
(*1889) physicist
Spojené státy Erle C. Kenton
(*1896) director
Spojené státy Herman Melville
(*1819) writer, poet
Spojené státy Jack Kramer
(*1921) tennis player

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »