Blanka Bohdanová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Blanka Bohdanová - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Pilsen
Country:
Age:
† 91 years
Occupation:
actress, teacher, artist

Blanka Bohdanová - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
4 March 1930 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Blanka Bohdanová 2021, 2022 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2022
Blanka Bohdanová
Date of Birth Mar 4, 1930
(actress, teacher, artist, instagram)

Blanka Bohdanová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2014) - Bastardi (TV series)
(2010) - Bastardi
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2008) - Aljona
(2005) - Dva chrámy Josefa Kemra
(2005) - Náves (TV series)
(2004) - Tři dámy s pistolí
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Předčasná úmrtí: Herec v zahradě
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(2001) - Ta třetí
(2001) - The Gin Game
(1999) - Hotel Herbich (TV series)
(1998) - Nevyjasněná úmrtí: Smrt dobrodruha
(1997) - Úsměvy
(1997) - Vánoční svátky
(1997) - Čas jeřabin
(1996) - O kováři Básimovi
(1996) - Nejsem líná, jsem chudokrevná
(1996) - Manželská tonutí (TV series)
(1996) - Lékárníkových holka (TV series)
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1994) - Zapomenuté tváře
(1994) - Štace
(1994) - Noční stráž
(1994) - Jak si zasloužit princeznu
(1993) - Pomalé šípy (TV series)
(1993) - In flagranti
(1989) - O podezíravém králi
(1989) - Deník ničemy
(1988) - Zlý věk
(1988) - Naděje má hluboké dno
(1988) - Jen ty a já
(1988) - Duše a dušičky
(1987) - Viktor Veliký
(1987) - Ryba ve čtyřech
(1987) - Jak se princ učil řemeslu
(1986) - Robotóza
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - O rybáři a rybce
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV series)
(1985) - Třetí patro (TV series)
(1985) - Přezůvky Štěstěny
(1984) - Poklad hraběte Chamaré
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Chytrá princezna
(1984) - Cihla zlata
(1983) - Tažní ptáci
(1983) - Síť na bludičku
(1983) - Nota bene, Jan
(1983) - Moje srdcová sedma (TV series)
(1983) - Cesta na Borneo
(1982) - Zahrada dětí
(1982) - Vinobraní
(1982) - Viktorka
(1982) - Pouť králů
(1982) - Incomplete Eclipse
(1982) - Když rozvod, tak rozvod
(1982) - Doktor z vejminku (TV series)
(1982) - Červánková královna
(1981) - Mezičas
(1981) - Křtiny
(1980) - Příliš mladí na lásku
(1979) - Svatební skandály slečny Juliány
(1978) - The Spectre's Bride
(1978) - Paví král
(1977) - Toman a lesní panna
(1976) - Moje sestra je cvok
(1976) - Krása
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Záhady v Alleghe
(1972) - Operation Bororo
(1970) - Nahota
(1970) - Krize v pacifiku
(1969) - Bellevue
(1968) - Ta třetí
(1968) - Svět je báječné místo k narození
(1968) - Honour and Glory
(1967) - Dita Saxová
(1966) - Úzkost
(1966) - Evženie Grandetová
(1966) - Cesta řeky k moři
(1965) - Odcházeti s podzimem
(1965) - Hrdina má strach
(1964) - Záhadný pan Hyde
(1964) - Obžalovaný
(1963) - Maškaráda
(1963) - Marianna Pinedová
(1963) - Historie manželství
(1962) - Pevnost na Rýně
(1962) - Horoucí srdce
(1961) - Pouta
(1961) - Němci
(1961) - Jarní povětří
(1961) - Fuente Ovejuna
(1960) - Tři tuny prachu
(1960) - Strýček Váňa
(1959) - Velká samota
(1959) - Romeo, Juliet and Darkness
(1959) - Kruh
(1958) - Zimní pohádka
(1958) - Občan Brych
(1953) - Technologická kázeň v chemickém průmyslu
Blanka Bohdanová 2022 - Astrological Charts, Astrology Online

Blanka Bohdanová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
13°09’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Horse

Horse (Metal)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Willow

Willow Tree

Celtic tree horoscope
Willow people have a complex nature. On the one hand, they are very sensitive, responsive and perceptive. On the other hand, they are always restless, unsatisfied and moody. Willow people have a lot of imagination, sometimes they like to daydream and they are able to understand exactly how other people feel. They are very good psychologists and they can use this ability for their advantage.
NUMEROLOGY REPORT
2

Life Path - 2

Numerology - Life Path Number
These people are tolerant and kind. They have very good intuition that can be used during various activities. It is good to listen to others, be patient and learn the art of diplomacy. These people lack the courage to implement their plans and often leave initiative to other people.
4

Birthday 4th - Mental balance

Numerology - Birthday Number
These people are practical and balanced. They like routine. They are decisive. They have good organizational skills. They are reliable and compassionate. They are warm, generous and loyal to people they like. They are systematic and patient.

Blanka Bohdanová 2022 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Blanka Bohdanová - actress, teacher, artist

Blanka Bohdanová was born on March 4, 1930 in Pilsen
Blanka Bohdanová at:
Wikipedia.orgBlanka Bohdanová full biography - Wikipedia | Astro.comBlanka Bohdanová astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comBlanka Bohdanová astro-databank Astrotheme
Famous people born on
December 4th
(Today)
US Jeff Bridges
(*1949) actor
CA Deanna Durbin
(*1921) actress
DE Horst Buchholz
(*1933) actor
US Tyra Banks
(*1973) actress, singer, model
US Jay-Z
(*1969) singer
Blanka Bohdanová
Planet positions:
SunSun
Pisces
13°09’
 
MoonMoon
Aries
Aries
Taurus
21°20’
27°42’
4°06’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Aquarius
21°34’
 
VenusVenus
Pisces
19°25’
 
MarsMars
Aquarius
19°59’
 
JupiterJupiter
Gemini
8°01’
 
SaturnSaturn
Capricorn
10°02’
 
UranusUranus
Aries
9°45’
 
NeptuneNeptune
Virgo
1°54’
R
PlutoPluto
Cancer
17°35’
R
NodeNode (M)
Taurus
5°37’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
1°58’
 
ChironChiron
Taurus
10°33’
 
Elements:
2xFireFire
3xEarthEarth
3xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
December 5th
(Tomorrow)
US Walt Disney
(*1901) actor, director
US Jeff Chandler
(*1918) actor, singer
IE Paddy Kelly
(*1977) singer, composer, songwriter, former member of The Kelly Family
GB Eddie Edwards
(*1963) British athlete, skier
US Robert Hand
(*1942) astrologer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2022
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »