Antonín Zelenka wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Antonín Zelenka - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Vienna
Country:
Age:
† 84 years
Death:
Occupation:
director, actor

Antonín Zelenka - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
26 May 1909 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Antonín Zelenka 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Antonín Zelenka
Date of Birth - May 26, 1909
(director, actor, instagram)

Antonín Zelenka - Filmography - Editor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1977) - Příběh lásky a cti
(1975) - The Liberation of Prague
(1974) - Sokolovo
(1974) - Sedmého dne večer
(1973) - Vysoká modrá zeď
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Wedding Without Rings
(1972) - Aféry mé ženy
(1971) - Svědectví mrtvých očí
(1971) - Klíč
(1970) - Žižkův meč
(1970) - Svatá hříšnice
(1969) - Príbehy z lepšej spoločnosti (TV series)
(1969) - Virginity and Prison
(1969) - The Witch Hunt
(1968) - Třináctá komnata
(1968) - Pražské noci
(1968) - Muž na útěku
(1968) - Bylo čtvrt a bude půl
(1967) - Zázračný hlavolam
(1967) - Sedm havranů
(1967) - Broučci (TV series)
(1966) - Ski Fever
(1966) - Romance for Bugle
(1965) - Zlatá reneta
(1965) - Úplně vyřízený chlap
(1965) - Člověk proti sobě
(1965) - Alibi on the Lake
(1964) - We sang "Arizona"
(1964) - Skok do tmy
(1963) - The Golden Fern
(1963) - Mezi námi zloději
(1962) - Para quién baila La Habana
(1962) - Horoucí srdce
(1962) - Hoffmannovy povídky
(1961) - Lidé za kamerou
(1961) - Herec Stanislav Neumann
(1961) - Tažní ptáci
(1961) - Strop
(1961) - Night Guest
(1961) - Kohout plaší smrt
(1961) - Kde alibi nestačí
(1960) - Otomar Korbelář
(1960) - Národní umělec Zdeněk Štěpánek
(1960) - Žalobníci
(1960) - Srpnová neděle
(1960) - Policejní hodina
(1960) - Pochodně
(1960) - Generál
(1959) - Jaroslav Vojta, herec čistého srdce
(1959) - 105% alibi
(1959) - První parta
(1959) - První a poslední
(1959) - Konec cesty
(1958) - Když oživly fotografie
(1958) - Když film promluvil
(1958) - Cestou k divákům
(1958) - Zatoulané dělo
(1958) - Udivitělnoje voskresenije
(1958) - Občan Brych
(1958) - Hořká láska
(1958) - The Black Battalion
(1957) - Brankář bydlí v naší ulici
(1956) - Synové hor
(1956) - Against All
(1956) - Nezlob, Kristino
(1956) - Jurášek
(1955) - Jan Žižka
(1955) - Blázni mezi námi
(1954) - Na konci města
(1954) - Jan Hus
(1954) - Cirkus bude!
(1953) - Večery s Jindřichem Plachtou
(1953) - A Warning
(1953) - Kavárna na hlavní třídě
(1953) - Expres z Norimberka
(1952) - Písnička za groš
(1952) - Nástup
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1951) - Boj sa skončí zajtra
(1951) - Operation B
(1950) - In the Penalty Area
(1950) - Victorious Wings
(1950) - Pára nad hrncem
(1949) - Soudný den
(1949) - Němá barikáda
(1949) - Divá Bára
(1948) - Případ Z-8
(1948) - Matous the Cobbler
(1948) - Krakatit
(1948) - Kariéra
(1948) - Hostinec „U Kamenného stolu“
(1948) - Dravci
(1947) - Uloupená hranice
(1947) - Premonition
(1947) - Nikola Šuhaj
(1947) - Alena
(1946) - Cesta k barikádám
(1946) - Nezbedný bakalář
(1946) - Nadlidé
(1946) - Avalanche,The
(1946) - Heroes Are Silent,The
(1945) - Rozina sebranec
(1944) - U pěti veverek
(1944) - Předtucha
(1944) - Paklíč
(1944) - Neviděli jste Bobíka?
(1943) - Tanečnice
(1943) - Šťastnou cestu
(1943) - Die Schwache Stunde
(1943) - Mlhy na blatech
(1943) - The Fourteenth at the Table
(1942) - Zlaté dno
(1942) - Ryba na suchu
(1942) - I'll Be Right Over
(1942) - Okouzlená
(1941) - Turbina
(1941) - Station Master
(1941) - Preludium
(1941) - Pražský flamendr
(1941) - Paličova dcera
(1941) - Modrý závoj
(1941) - Jan Cimbura
(1940) - Life Is Beautiful
(1940) - To byl český muzikant
(1940) - Štěstí pro dva
(1940) - Poznej svého muže
(1940) - Poslední Podskalák
(1940) - Peřeje
(1940) - Panna
(1940) - Čekanky
(1940) - Babička
(1940) - Adam and Eva
(1939) - V pokušení
(1939) - Veselá bída
(1939) - Věra Lukášová
(1939) - Umlčené rty
(1939) - Mrs Kacka Intervenes...
(1939) - Osmnáctiletá
(1939) - Ohnivé léto
(1939) - Lízino štěstí
(1939) - Královna stříbrných hor
(1939) - Dívka v modrém
(1939) - The Reluctant Grandfather
(1938) - Svět kde se žebrá
(1938) - Svatební cesta
(1938) - Pozor, straší!
(1938) - Neporažená armáda
(1938) - Milování zakázáno
(1938) - Její pastorkyně
(1938) - Holka nebo kluk?
(1938) - Gossips
(1938) - The Guild of the Kutná Hora Virgins
(1938) - Andula Won
(1937) - Vyděrač
(1937) - Výdělečné ženy
(1937) - Poslíček lásky
(1937) - Lieutenant Alexander Rjepkin
(1937) - Kvočna
(1937) - Jan Výrava
(1937) - Falešná kočička
(1937) - Děvče za výkladem
(1937) - Děvčata, nedejte se!
(1937) - Bílá nemoc
(1937) - Batalion
(1936) - Vzdušné torpédo 48
(1936) - Vojnarka
(1936) - Tvoje srdce inkognito
(1936) - Tři muži ve sněhu
(1936) - Světlo jeho očí
(1936) - Rozkošný příběh
(1936) - Lojzička
(1936) - Komediantská princezna
(1935) - Výkřik do sibiřské noci
(1935) - Polibek ve sněhu
(1935) - Pan otec Karafiát
(1935) - Maryša
(1935) - Král ulice
(1935) - Raging Barbora
(1934) - Žena, která ví, co chce
(1934) - Zlatá Kateřina
(1934) - Za řádovými dveřmi
(1934) - Wilderer vom Egerland
(1934) - U nás v Kocourkově
(1934) - Rozpustilá noc
(1934) - Pozdní máj
(1934) - Pokušení paní Antonie
(1934) - Pán na roztrhání
(1934) - Na Svatém Kopečku
(1934) - Na růžích ustláno
(1934) - Matka Kráčmerka
(1934) - Hrdinný kapitán Korkorán
(1934) - Dokud máš maminku
(1933) - Ze světa lesních samot
(1933) - Záhada modrého pokoje
(1933) - Vražda v Ostrovní ulici
(1933) - Svítání
(1933) - Strýček z Ameriky
(1933) - Srdce za písničku

Antonín Zelenka - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1953) - Večery s Jindřichem Plachtou
(1943) - The Fourteenth at the Table

Antonín Zelenka - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1932) - Malostranští mušketýři
Antonín Zelenka 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Antonín Zelenka, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
4°32’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Rooster

Rooster (Earth)

Chinese horoscope
Rooster is extremely good-hearted, but sometimes brutally aggressive. People born in the Year of the Rooster can hurt people who do not understand them. Roosters always say what they think and when it comes to language, they can be brutally honest. But this aloofness shows their egoism.
Ash

Ash Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Ash usually have a happy life because they are prepared for anything. Ash people are tough, ambitious and very capable. They usually manage to reach goals they set due to their good organizational skills and practical foresight.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
26

Birthday 26th - Assertiveness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, kind and understanding. They have a great inner strength to overcome difficulties. They have organizational and leadership skills. They have a very good judgement and they will notice everything. They are quick-witted and they are able to do anything.

Antonín Zelenka 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Antonín Zelenka - director, actor

Antonín Zelenka was born on May 26, 1909 in Vienna
Antonín Zelenka at:
Wikipedia.orgAntonín Zelenka full biography - Wikipedia | Astro.comAntonín Zelenka astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comAntonín Zelenka astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 21st
(Today)
Spojené státy Juliette Lewis
(*1973) actress, director
Spojené státy Jane Russell
(*1921) actress
Velká Británie Tony Scott
(*1944) director, actor
Spojené státy Lana Wachowski
(*1965) actor/actress, director, transgender male->female
Spojené státy Eric Douglas
(*1958) actor, child of celebrity
Antonín Zelenka
Planet positions:
SunSun
Gemini
4°32’
 
MoonMoon
Leo
Leo
Virgo
21°49’
27°52’
3°52’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Gemini
25°41’
 
VenusVenus
Gemini
11°54’
 
MarsMars
Pisces
0°18’
 
JupiterJupiter
Virgo
5°26’
 
SaturnSaturn
Aries
19°17’
 
UranusUranus
Capricorn
20°42’
R
NeptuneNeptune
Cancer
15°17’
 
PlutoPluto
Gemini
24°49’
 
NodeNode (M)
Gemini
17°23’
R
LilithLilith (M)
Virgo
26°48’
 
ChironChiron
Aquarius
28°09’
 
Elements:
2xFireFire
2xEarthEarth
6xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
June 22nd
(Tomorrow)
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) writer, actor, director, scriptwriter
Spojené státy Meryl Streep
(*1949) actress
Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) actor, singer
Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) actor, director
Francie Emmanuelle Seigner
(*1966) actress

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Scorpio Scorpio
Show calendar »