Antonie Nedošinská wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Antonie Nedošinská - Birth Chart
(Antonie Valecková)

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 65 years
Death:
Occupation:
actress

Antonie Nedošinská - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
26 June 1885 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Antonie Nedošinská 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Antonie Nedošinská
Date of Birth Jun 26, 1885
(actress, instagram)

Antonie Nedošinská - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1947) - Čapkovy povídky
(1941) - Za tichých nocí
(1941) - Pražský flamendr
(1941) - Nebe a dudy
(1940) - Poslední Podskalák
(1940) - Panna
(1940) - Okénko do nebe
(1940) - Madla zpívá Evropě
(1940) - Dceruška k pohledání
(1939) - Ohnivé léto
(1939) - Lízino štěstí
(1939) - Dobře situovaný pán
(1939) - Dívka v modrém
(1939) - The Reluctant Grandfather
(1938) - Včera neděle byla
(1938) - Klapzubova XI.
(1938) - The Guild of the Kutná Hora Virgins
(1937) - Pozdrav filmařů krajanům do USA
(1937) - Výdělečné ženy
(1937) - Vdovička spadlá s nebe
(1937) - Otec Kondelík a ženich Vejvara
(1937) - Naši furianti
(1937) - Kvočna
(1937) - Kariéra matky Lízalky
(1937) - Falešná kočička
(1937) - Děvče za výkladem
(1937) - Děvčátko z venkova
(1936) - Vojnarka
(1936) - Velbloud uchem jehly
(1936) - Irčin románek
(1936) - Wild Girl
(1935) - Vdavky Nanynky Kulichovy
(1935) - Studentská máma
(1935) - První políbení
(1935) - Jedna z milionu
(1935) - Raging Barbora
(1934) - Zlatá Kateřina
(1934) - Pokušení paní Antonie
(1934) - Na růžích ustláno
(1934) - Matka Kráčmerka
(1934) - Dokud máš maminku
(1933) - U snědeného krámu
(1933) - Strýček z Ameriky
(1933) - Okénko
(1933) - Madla z cihelny
(1933) - Její lékař
(1933) - Dům na předměstí
(1932) - Pepina Rejholcová
(1932) - Kantor Ideál
(1931) - Třetí rota
(1931) - Dobrý voják Švejk
(1930) - Die Graue Schwester
(1930) - Tonka Šibenice (německá verze)
(1930) - Tonka Šibenice (francouzská verze)
(1930) - Tonka Šibenice
(1930) - Osudy dobrého vojáka Švejka
(1930) - Fidlovačka
(1929) - Tchán Kondelík a zeť Vejvara
(1929) - Pasák holek
(1929) - Chudá holka
(1929) - Hanka a Jindra
(1929) - The Abortionist
(1928) - Strassenbekanntschaften
(1928) - For Love
(1928) - Spitzenhöschen und Schusterpech
(1928) - Podskalák
(1928) - Mlynář a jeho dítě
(1928) - Kainovo znamení
(1928) - Filosofka Mája
(1928) - Dva pekelné dny
(1927) - V panském stavu
(1927) - Pražské děti
(1927) - Paní Katynka z Vaječného trhu
(1927) - Haničko, co s tebou bude?
(1926) - Švejk v ruském zajetí
(1926) - Švejk na frontě
(1926) - Příběh jednoho dne
(1926) - Pantáta Bezoušek
(1926) - Otec Kondelík a ženich Vejvara II.
(1926) - Otec Kondelík a ženich Vejvara I.
(1926) - Na letním bytě
(1926) - Falešná kočička aneb Když si žena umíní
(1926) - The Good Soldier Švejk
(1926) - Dar svatební noci
(1926) - Bludné duše
(1926) - Aničko, vrať se!
(1925) - Vdavky Nanynky Kulichovy
(1925) - The Lantern
(1925) - Do panského stavu
(1924) - Lupič nešika
(1923) - Paličova dcera
(1921) - Děvčata, vdávejte se!
(1921) - Děti osudu
(1920) - Zlatá žena
(1918) - Princezna z chalupy
(1916) - Heart of Gold
Antonie Nedošinská 2021 - Astrological Charts, Astrology Online
Antonie Nedošinská Astro-Databank - Astro Database Categories

Antonie Nedošinská, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
4°55’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
26

Birthday 26th - Assertiveness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, kind and understanding. They have a great inner strength to overcome difficulties. They have organizational and leadership skills. They have a very good judgement and they will notice everything. They are quick-witted and they are able to do anything.

Antonie Nedošinská 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Antonie Nedošinská - actress

Antonie Nedošinská was born on June 26, 1885 in Prague
Antonie Nedošinská at:
Wikipedia.orgAntonie Nedošinská full biography - Wikipedia | Astro.comAntonie Nedošinská astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comAntonie Nedošinská astro-databank Astrotheme
Famous people born on
August 3rd
(Today)
Spojené státy Martin Sheen
(*1940) actor
Mexiko Dolores del Rio
(*1904) actress
Spojené státy James Hetfield
(*1963) singer, songwriter, guitarist, co-founder of the band Metallica
Dánsko King Haakon VII
(*1872) King of Norway
Tunisko Habib Bourguiba
(*1903) 1st President of Tunisia
Antonie Nedošinská
Planet positions:
SunSun
Cancer
4°55’
 
MoonMoon
Sagittarius
Sagittarius
Sagittarius
17°52’
23°51’
29°48’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Cancer
3°30’
 
VenusVenus
Cancer
19°09’
 
MarsMars
Gemini
5°28’
 
JupiterJupiter
Virgo
1°38’
 
SaturnSaturn
Gemini
28°45’
 
UranusUranus
Virgo
28°59’
 
NeptuneNeptune
Taurus
24°33’
 
PlutoPluto
Gemini
2°23’
 
NodeNode (M)
Virgo
29°53’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
13°49’
 
ChironChiron
Gemini
12°21’
 
Elements:
1xFireFire
4xEarthEarth
3xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
August 4th
(Tomorrow)
Spojené státy Louis Armstrong
(*1901) singer
Spojené státy Barack Obama
(*1961) 44th President of the United States
Velká Británie Percy Bysshe Shelley
(*1792) writer, poet
Francie Louis Vuitton
(*1821) fashion designer
Brazílie Max Cavalera
(*1969) singer, guitarist, founder of the bands Sepultura and Soulfly

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Gemini Gemini
Show calendar »