Antonie Hegerlíková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Antonie Hegerlíková - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Bratislava
Country:
Age:
† 89 years
Occupation:
actress

Antonie Hegerlíková - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
27 November 1923 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Antonie Hegerlíková 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Antonie Hegerlíková
Date of Birth Nov 27, 1923
(actress, instagram)

Antonie Hegerlíková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2010) - Příběhy slavných: Slušňák mu sluší
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Pamětnice
(2009) - Neobyčejné životy: Antonie Hegerlíková
(2008) - Dabing, Přelouč, Polabí
(2007) - Sesazený král
(2006) - Oběti: Nevlastní bratr
(2005) - Ceny Thálie 2004
(2002) - Příběhy slavných: Bylo to sluníčko
(2000) - Podzimní zahrada
(2000) - Početí mého mladšího bratra
(1999) - Věšák
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Cenzurované sny
(1997) - Úsměvy
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1995) - Fany
(1993) - Noční mora
(1992) - Gazdina roba
(1991) - Proč pláčeš, břízo bílá
(1991) - Fantaghirò
(1990) - Princezna Slonbidlo
(1990) - Démantový déšť
(1988) - Eugen Onegin
(1987) - Pojď, dáme sbohem žízni
(1987) - O princezně Jasněnce a létajícím ševci
(1986) - Statečný Azmun
(1986) - Pohádka z Kampy
(1986) - Domek u lesa
(1986) - Cyrano z Bergeracu
(1986) - Bianka Braselli - dáma s dvěma hlavami
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1984) - Křeček
(1982) - Šimona
(1982) - Potrhlá Andula
(1981) - Začít znovu
(1981) - V zámku a podzámčí
(1981) - Velitel (TV series)
(1981) - Škola hrou
(1981) - Každému jeho nebe
(1981) - Herečka
(1981) - Drž se rovně, Kačenko
(1980) - Vzorná tchyně
(1980) - Skapinova šibalství
(1980) - Oddělení zvláštní péče
(1979) - Švec Janek v pohádkové zemi
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1978) - Sněhurka
(1978) - Otec nebo bratr
(1975) - Matka (TV series)
(1974) - V každém pokoji žena
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Hrst plná kopřiv
(1973) - Země zlatých plodů
(1973) - Snared
(1972) - Wedding Without Rings
(1972) - Slečna Golem
(1972) - Modrý koberec
(1972) - Lev je v ulicích
(1971) - Smrt černého krále
(1971) - Romeo a Julie na konci listopadu
(1971) - Kat nepočká
(1971) - Dlouhý podzimní den
(1971) - Bakaláři (TV series)
(1971) - Granny
(1970) - Svatá hříšnice
(1970) - Lidé na křižovatce (TV series)
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1970) - Dlouhá bílá nit
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV series)
(1969) - Učedník kouzelníka Čáryfuka
(1968) - Zločin pátera Amara
(1967) - Sedmero krkavců
(1967) - Marketa Lazarova
(1965) - Puščik jedět v Pragu
(1965) - Poslední opona
(1963) - Putování Simona Mac Keevera
(1961) - Rabbits in the Tall Grass
(1958) - Dnes naposled
(1957) - Přijde čas
(1955) - Spartakiáda
(1955) - Days of Youth
(1954) - Píseň česká
(1952) - Neobyčejná léta
(1952) - Velké dobrodružství
(1952) - Nástup
(1952) - Konec strašidel
(1951) - Operation B
(1950) - Za život radostný
(1950) - Steel Town
(1950) - New Fighters Shall Arise
(1950) - Přiznání
(1949) - Thirst
(1949) - Dva ohně
(1949) - Devět kuřátek
(1943) - Bláhový sen
Antonie Hegerlíková 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Antonie Hegerlíková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
4°10’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Pig

Pig (Water)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Ash

Ash Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Ash usually have a happy life because they are prepared for anything. Ash people are tough, ambitious and very capable. They usually manage to reach goals they set due to their good organizational skills and practical foresight.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
27

Birthday 27th - Dutifulness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, emotional and intuitive. They are honest, pragmatic and conservative. They are not subject to new trends. They avoid shallow relationships. Romantic relationship is very important for them. They are enterprising.

Antonie Hegerlíková 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Antonie Hegerlíková - actress

Antonie Hegerlíková was born on November 27, 1923 in Bratislava
Antonie Hegerlíková at:
Wikipedia.orgAntonie Hegerlíková full biography - Wikipedia | Astro.comAntonie Hegerlíková astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comAntonie Hegerlíková astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 22nd
(Today)
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) writer, actor, director, scriptwriter
Spojené státy Meryl Streep
(*1949) actress
Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) actor, singer
Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) actor, director
Francie Emmanuelle Seigner
(*1966) actress
Antonie Hegerlíková
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
4°10’
 
MoonMoon
Cancer
Cancer
Cancer
11°26’
17°34’
23°45’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Sagittarius
10°35’
 
VenusVenus
Sagittarius
24°00’
 
MarsMars
Libra
25°44’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
0°36’
 
SaturnSaturn
Libra
27°49’
 
UranusUranus
Pisces
13°38’
 
NeptuneNeptune
Leo
20°23’
R
PlutoPluto
Cancer
12°00’
R
NodeNode (M)
Virgo
6°50’
R
LilithLilith (M)
Taurus
16°55’
 
ChironChiron
Aries
16°57’
R
Elements:
6xFireFire
1xEarthEarth
2xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
June 23rd
(Tomorrow)
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) actress
Spojené státy Selma Blair
(*1972) actress
Francie Zinédine Zidane
(*1972) soccer player
Francie Yann Tiersen
(*1970) composer
Velká Británie Edward VIII, King of England
(*1894) King of the United Kingdom, Emperor of India

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Scorpio Scorpio
Show calendar »