Andrej Hryc wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Andrej Hryc - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Bratislava
Country:
Age:
† 71 years
Death:
Occupation:
actor

Andrej Hryc - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
30 November 1949 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Andrej Hryc 2021, 2022 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2022
Andrej Hryc
Date of Birth - Nov 30, 1949
(actor, instagram)

Andrej Hryc - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Zoo (TV series)
(2014) - Spoveď
(2014) - Husband to Rent
(2014) - Bastardi (TV series)
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - The Story of a God-Father
(2013) - Colette
(2012) - Slnko v sieti 2012
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Filmoviedky: Evina krížová cesta - náhradná matka
(2011) - Hviezdna dráha Markízy
(2011) - Zlomok sekundy (TV series)
(2011) - Vůně kávy
(2011) - Druhý dych (TV series)
(2011) - Bastardi 2
(2010) - 13. komnata Ladislava Chudíka
(2010) - Jseš mrtvej, tak nebreč
(2010) - Habermann's Mill
(2009) - 13. komnata Andyho Hryce
(2009) - Darkness
(2009) - Tango s komármi
(2009) - Mein Kampf
(2008) - Radosť zo života (TV series)
(2008) - Panelák (TV series)
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Bathory
(2006) - Niečo za niečo
(2006) - Let's Dance
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Ulice (TV series)
(2004) - Bumerang
(2004) - Černí baroni (TV series)
(2003) - Na streche
(2003) - Útěk do Budína (TV series)
(2003) - Kobova garáž
(2002) - Peter Karvaš
(2002) - Útěk do Budína
(2001) - Família
(2000) - Krásný ztráty
(1999) - Kaviareň Slávia
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Šest statečných
(1998) - Rivers of Babylon
(1997) - Čertové volky
(1996) - Passage
(1994) - Vášnivý polibek
(1994) - Na krásnom modrom Dunaji
(1993) - Prípad na vidieku
(1993) - Císařovy nové šaty
(1992) - Romulus Veľký
(1992) - Most
(1992) - Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
(1992) - Janko Gondášik
(1991) - The Thieves
(1991) - Lorenzaccio
(1991) - Jediná
(1991) - Čerti nespia
(1990) - Vtáčia princezná
(1990) - V rannej hmle
(1990) - Vianočna spomienka
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Sila lásky
(1990) - Fuente ovejuna
(1989) - Podľa zvyku starého
(1989) - Zlatňanka
(1989) - Vrana vrane
(1989) - Sitting on a Branch, Enjoying Myself
(1989) - Reverend
(1989) - Mediteránske rozprávky
(1989) - Kamene
(1989) - Dynamit
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Žaba
(1988) - Tokamak
(1988) - Štek
(1988) - Solúnski bratia
(1988) - Samo, kupec a kráľ
(1988) - Rátanie havranov
(1988) - Príživník
(1988) - Mesto Anatol
(1988) - Medzi nebom a zemou
(1988) - Kus jazyka
(1988) - Křivda
(1988) - Kamarád do deště
(1988) - Eugen Onegin
(1988) - Akcia D
(1987) - Vizitka
(1987) - Uloupené dětství
(1987) - Frankensteins Tante (TV series)
(1987) - Tá tajovská voda mútna
(1987) - Rozprávienka vtáča zlaté
(1987) - Počítač
(1987) - Freckled Max and the Ghost
(1987) - Koník z ebenu
(1987) - Ako som nedostal Nobelovu cenu
(1986) - Repete
(1986) - Utekajme, už ide!
(1986) - Riaditeľ
(1986) - Kouzelné galoše
(1986) - Moliére
(1986) - Chýbajúci článok
(1986) - Chlapec do náručia
(1986) - Do toho, do toho! (TV series)
(1986) - Čarbák
(1986) - Cena odvahy
(1986) - Alžbetin dvor (TV series)
(1985) - Vergeßt Mozart
(1985) - Tu musíš žiť
(1985) - Raskil a Sida
(1985) - Přitažlivost výšky
(1985) - Piesočná potvorka (TV series)
(1985) - Medulienka
(1985) - Marka Nalezenka
(1985) - Malý Muk
(1984) - Vzbúrené mesto
(1984) - Vrabce z Tŕnia (TV series)
(1984) - Umenie komédie
(1984) - Tajomný ostrov (TV series)
(1984) - Škrupiniačik
(1984) - Sladké starosti
(1984) - Povstalecká história (TV series)
(1984) - Pesničky do každého počasia - Vstupujte po jednom!
(1984) - Navráťte sa k otcom svojim
(1984) - Drevená krava
(1984) - Deti slnka
(1983) - Peter Nagy a skupina Indigo: Profesor Indigo (music video)
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Učiteľka
(1983) - Tisícročná včela (TV series)
(1983) - Svadba bude
(1983) - Spevák
(1983) - Pltník Paľko a vodník Venček (TV series)
(1983) - Mefisto a Faust v Paríži
(1983) - Malvína z Bretónska
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1983) - Chrobák v hlave
(1983) - Dvojaký život doktora Šela
(1983) - Celý svet nad hlavou
(1982) - Živý sen
(1982) - Život bez konca (TV series)
(1982) - Vlci
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV series)
(1982) - Pražská terčovnica
(1982) - Maťo a princezná Uliana
(1982) - Cukor
(1981) - Divadlo bez opony
(1981) - Stratená melódia (TV series)
(1981) - Mojmír II.
(1980) - Triptych o láske
(1980) - Tridsať zámkov na Loire
(1980) - Svadba bez nevesty (TV series)
(1980) - Princezná s jedným krídlom a jednou plutvou
(1980) - Posledný súd Michelangela Buonarrotiho
(1980) - Hodiny
(1980) - Děti zítřků
(1980) - Bakalári (TV series)
(1979) - Vynes na horu svoj hrob
(1979) - Višňový sad
(1979) - Pochábeľ
(1979) - Platiť sa nebude
(1978) - Žabí ženích
(1978) - Zbojnícky tanec
(1978) - Zbojníci
(1978) - Výmysly uja elektróna (TV series)
(1978) - Rodinný dom
(1978) - Pustý dvor
(1978) - Príbeľská vzbura Janka Kráľa
(1978) - Elektra
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1977) - Novinárske rozprávky (TV series)
(1977) - Advokátka
(1976) - Keby som mal dievča
(1975) - Sebechlebskí hudci
(1974) - Naši synovia (TV series)
(1972) - Othello
(1972) - Nikto nie je doma (TV series)
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1970) - Rajský plyn
Andrej Hryc 2022 - Astrological Charts, Astrology Online

Andrej Hryc, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
7°55’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Ox

Ox (Earth)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Ash

Ash Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Ash usually have a happy life because they are prepared for anything. Ash people are tough, ambitious and very capable. They usually manage to reach goals they set due to their good organizational skills and practical foresight.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
30

Birthday 30th - Vigour

Numerology - Birthday Number
These people have great creative imagination and a brilliant mind. They first think about the problem and then makes a decision. They have radical views on life. They are inventive. They are charming.

Andrej Hryc 2022 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Andrej Hryc - actor

Andrej Hryc was born on November 30, 1949 in Bratislava
Andrej Hryc at:
Wikipedia.orgAndrej Hryc full biography - Wikipedia | Astro.comAndrej Hryc astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comAndrej Hryc astro-databank Astrotheme
Famous people born on
January 18th
(Today)
US Kevin Costner
(*1955) composer, singer, actor, director
GB Cary Grant
(*1904) actor
US Danny Kaye
(*1911) actor
US Oliver Hardy
(*1892) actor
GB John Boorman
(*1933) director, scriptwriter
Andrej Hryc
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
7°55’
 
MoonMoon
Aries
Aries
Aries
5°16’
11°09’
17°02’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Sagittarius
12°40’
 
VenusVenus
Capricorn
24°44’
 
MarsMars
Virgo
18°24’
 
JupiterJupiter
Capricorn
29°55’
 
SaturnSaturn
Virgo
18°38’
 
UranusUranus
Cancer
3°59’
R
NeptuneNeptune
Libra
16°41’
 
PlutoPluto
Leo
18°10’
R
NodeNode (M)
Aries
13°46’
R
LilithLilith (M)
Aries
25°17’
 
ChironChiron
Sagittarius
12°01’
 
Elements:
6xFireFire
4xEarthEarth
1xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
January 19th
(Tomorrow)
US Tippi Hedren
(*1930) actress, model, activist
US Dolly Parton
(*1946) actress, singer
US Janis Joplin
(*1943) musician, singer
US Edgar Allan Poe
(*1809) writer, poet, literary critic
GB James Watt
(*1736) mechanic, inventor and physicist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2022
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »