Aleš Háma wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Aleš Háma - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1973
Country:
Age:
48 years
Occupation:
guitarist, singer, actor, presenter, dancer

Aleš Háma - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1973 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Aleš Háma 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Aleš Háma
Date of Birth - Year *1973
(guitarist, singer, actor, presenter, dancer, instagram)

Aleš Háma - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Kde domov můj? (TV pořad)
(2015) - Hodina pravdy
(2015) - Atlet roku 2015
(2014) - Vladimír Menšík: Humor je vážná věc
(2014) - Večer plný hvězd
(2014) - TGM: Talkshow Geni a Míši
(2014) - Po našem... tentokrát z Mikulova
(2014) - Kdo je kdo?
(2014) - Ekologický Oskar
(2014) - Atlet roku 2014
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - QI - na vše máme odpověď
(2013) - Nejlepší Večerníček
(2013) - Nejlepší scénka
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Kouzelný Silvestr
(2013) - Galashow 60
(2013) - Ekologický Oskar
(2013) - Česko vaří s Pohlreichem ŽIVĚ
(2013) - Atlet roku 2013
(2013) - To si piš, je to myš! (TV series)
(2013) - Pověst
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Večer plný hvězd
(2012) - Silvestr jak Hron
(2012) - Drzá Diana
(2012) - Atlet roku 2012
(2012) - Aréna národů
(2011) - Vysoká hra
(2011) - Vínečko
(2011) - TýTý 2010
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Silvestr na pláži
(2011) - Do roka a do dna
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Atlet roku 2011
(2011) - Setkání s hvězdou: Jana Hlaváčová
(2010) - Autoškola národa
(2010) - Atlet roku 2010
(2010) - The Rain Fairy
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Duety... když hvězdy zpívají
(2009) - Devatero řemesel
(2009) - Atlet roku 2009
(2009) - Dracula
(2008) - Taxík
(2008) - Atlet roku 2008
(2008) - Film o filmu Děšťová víla
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Atlet roku 2007
(2007) - Tři životy
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - Operace Silver A
(2007) - Láska In Memoriam
(2007) - Kolotoč
(2007) - Angelika
(2006) - Můžu u Vás přespat?
(2006) - Čétéčko
(2006) - Atlet roku 2006
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Scénky na scénu
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - Ulice (TV series)
(2004) - Dementi
(2004) - Báječný ženský
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2003) - Útěk do Budína (TV series)
(2002) - Minishow
(2002) - Útěk do Budína
(2001) - Dobroty
(2001) - Co v Silvestru nebylo...
(2001) - Vůně vanilky
(2001) - Kdo zaváhá, nejede! (TV series)
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Eňo-ňůňo
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Policajti z předměstí (TV series)
(1998) - Zlatíčka
(1998) - XXL
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV series)
(1997) - Rande
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1996) - Periferie
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Caruso Show
(1992) - Kufr
(1991) - Kdyby tisíc klarinetů
(1990) - Šťastná rodina
(1988) - Studio Kontakt

Aleš Háma, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
15°46’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Ox

Ox (Water)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
6

Birthday 6th - Harmony

Numerology - Birthday Number
These people need love and warmth of home. They do everything to achieve harmony. They seek a partner for the whole life. They are kind, sensitive, considerate, and ingenuous. They love their family and other people. They live ordinary married life.

Aleš Háma 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Aleš Háma - guitarist, singer, actor, presenter, dancer

Aleš Háma was born Year *1973 in Czech City
Aleš Háma at:
Wikipedia.orgAleš Háma full biography - Wikipedia | Astro.comAleš Háma astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comAleš Háma astro-databank Astrotheme
Famous people born on
August 5th
(Today)
Spojené státy Robert Taylor
(*1911) actor
Indie Kajol
(*1974) actress
Francie Guy de Maupassant
(*1850) writer
Spojené státy Neil Armstrong
(*1930) astronaut
Francie Marine Le Pen
(*1968) Member of the European Parliament, MEP
Aleš Háma
Planet positions:
SunSun
Taurus
15°46’
 
MoonMoon
Gemini
Cancer
Cancer
28°25’
5°45’
13°00’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Taurus
0°37’
 
VenusVenus
Taurus
22°43’
 
MarsMars
Aquarius
28°47’
 
JupiterJupiter
Aquarius
11°11’
 
SaturnSaturn
Gemini
19°06’
 
UranusUranus
Libra
19°59’
R
NeptuneNeptune
Sagittarius
6°37’
R
PlutoPluto
Libra
2°01’
R
NodeNode (M)
Capricorn
10°36’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
18°48’
 
ChironChiron
Aries
18°29’
 
Elements:
1xFireFire
5xEarthEarth
5xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
August 6th
(Tomorrow)
Spojené státy Robert Mitchum
(*1917) actor
Malajsie Michelle Yeoh
(*1962) actress, dancer
Spojené státy Andy Warhol
(*1928) painter, graphic artist, actor, writer, director, cinematographer
Velká Británie Geri Halliwell
(*1972) singer
Francie Paul Claudel
(*1868) writer, poet

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Cancer Cancer
Show calendar »