Ádám Szirtes wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ádám Szirtes - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Tápiósáp
Country:
Age:
† 64 years
Death:
Occupation:
actor

Ádám Szirtes - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
10 February 1925 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Ádám Szirtes 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Ádám Szirtes
Date of Birth - Feb 10, 1925
(actor, instagram)

Ádám Szirtes - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1989) - The Pregnant Papa
(1989) - Dream Brigade
(1988) - Tüske a köröm alatt
(1988) - Tiszta Amerika
(1988) - Öcsi, a sztár
(1986) - Die Stunde des Leon Bisquet
(1986) - Dráma a vadászaton
(1985) - The Palisade Street Kidnapping
(1985) - Eltüsszentett birodalom, Az
(1985) - Bevégezetlen ragozás
(1983) - Hamlet
(1983) - Elcserélt szerelem
(1982) - Mikkamakka, gyere haza!
(1982) - Egymásra nézve
(1980) - I Dream about Colours
(1980) - Kojak in Budapest
(1979) - Rab ember fiai
(1978) - Ünnepelt, Az
(1978) - A Néma dosszié
(1978) - Elefánt, Az
(1977) - The Accent
(1976) - Árvácska
(1975) - The Rabbit Stew
(1975) - Kenyér és cigaretta
(1975) - Tomorrow Pheasant
(1974) - Napraforgó
(1974) - Macskajáték
(1974) - Fürdés
(1974) - Embersirató
(1973) - A Szerelem hétköznapjai
(1973) - Csínom Palkó
(1973) - Kincskeresö kisködmön
(1973) - Martin Cuckoo
(1973) - És mégis mozog a föld (TV series)
(1973) - Wait a Sec!
(1972) - "Romanticism"
(1971) - Egy óra múlva itt vagyok (TV series)
(1971) - Rózsa Sándor (TV series)
(1971) - Pillangó
(1971) - A fekete város I-II.
(1970) - Ференц Лист. Грёзы любви
(1970) - Gyula vitéz télen-nyáron
(1970) - Temperate Zone
(1970) - Krebsz, the God
(1970) - Constructors
(1970) - A Mad Night
(1970) - Just a Phone Call
(1970) - Utazás a koponyám körül
(1970) - Face
(1969) - A Beszélö köntös
(1968) - A Veréb is madár
(1968) - Eltávozott nap
(1968) - The Dead Return
(1968) - Bors (TV series)
(1967) - Red-Letter Days
(1967) - The Widow and the Police Officer
(1967) - Hogy szaladnak a fák...
(1967) - Szevasz, Vera!
(1967) - A Koppányi Aga testamentuma
(1966) - The Martyrdom of St. John
(1966) - All Beginnings Are Hard
(1966) - Hideg napok
(1965) - Húsz óra
(1965) - János Háry
(1964) - Szeptember
(1964) - Captive Ráby
(1964) - Idegen ember, Az
(1964) - Négy lány egy udvarban
(1963) - Bunny
(1963) - Hattyúdal
(1963) - Párbeszéd
(1962) - Legenda a vonaton
(1962) - The Fanatics
(1962) - I'll Appeal to the Minister
(1962) - April Alarm
(1961) - Katonazene
(1960) - Day is Breaking
(1960) - Arcnélküli város, Az
(1960) - The Right Man
(1959) - Our Kid
(1959) - Ház a sziklák alatt
(1957) - Bakaruhában
(1956) - Ünnepi vacsora
(1956) - Körhinta
(1956) - The Bitter Truth
(1955) - Különös ismertetőjel
(1955) - Hintónjáró szerelem
(1955) - Dandin György, avagy a megcsúfolt férj
(1955) - Gázolás
(1954) - Simon Menyhért születése
(1953) - Kiskrajcár
(1953) - The Rising Sea
(1952) - Ütközet békében
(1952) - Nyugati övezet
(1951) - Felszabadult föld
(1950) - Kis Katalin házassága
(1949) - Szabóné
(1948) - Talpalatnyi föld
Ádám Szirtes 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Ádám Szirtes, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
21°15’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Ox

Ox (Wood)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
2

Life Path - 2

Numerology - Life Path Number
These people are tolerant and kind. They have very good intuition that can be used during various activities. It is good to listen to others, be patient and learn the art of diplomacy. These people lack the courage to implement their plans and often leave initiative to other people.
10

Birthday 10th - Strength

Numerology - Birthday Number
These people are emotionally very strong. They are independent, self-sufficient and proud. They are hardworking, honest and confident. They safeguard their privacy. They only achieve success if they work hard. They have leadership tendency.

Ádám Szirtes 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ádám Szirtes - actor

Ádám Szirtes was born on February 10, 1925 in Tápiósáp
Ádám Szirtes at:
Wikipedia.orgÁdám Szirtes full biography - Wikipedia | Astro.comÁdám Szirtes astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comÁdám Szirtes astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 16th
(Today)
Švédsko King Gustaf V
(*1858) King of Sweden
Mexiko Geronimo
(*1829) Apache leader, medicine man, shaman
Spojené státy Teal Swan
(*1984) Spiritual Catalyst, Healer, Author
Spojené státy Tupac Shakur
(*1971) singer, actor, scriptwriter
Španělsko Daniel Brühl
(*1978) actor
Ádám Szirtes
Planet positions:
SunSun
Aquarius
21°15’
 
MoonMoon
Virgo
Virgo
Virgo
3°05’
9°19’
15°36’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Aquarius
4°48’
 
VenusVenus
Aquarius
3°09’
 
MarsMars
Taurus
3°15’
 
JupiterJupiter
Capricorn
12°01’
 
SaturnSaturn
Scorpio
14°11’
 
UranusUranus
Pisces
19°47’
 
NeptuneNeptune
Leo
21°12’
R
PlutoPluto
Cancer
11°45’
R
NodeNode (M)
Leo
13°29’
R
LilithLilith (M)
Cancer
6°14’
 
ChironChiron
Aries
20°51’
 
Elements:
2xFireFire
3xEarthEarth
4xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
June 17th
(Tomorrow)
Spojené státy Greg Kinnear
(*1963) actor
Spojené státy Venus Williams
(*1980) tennis player
Rusko Igor Stravinsky
(*1882) composer
Spojené státy Jason Patric
(*1966) actor
Polsko Krzysztof Zanussi
(*1939) actor, director, scriptwriter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Virgo Virgo
Show calendar »