Dalimil Klapka wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Dalimil Klapka - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1933
Country:
Age:
89 years
Occupation:
actor, voice actor

Dalimil Klapka - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1933 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Dalimil Klapka 2021, 2022 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2022
Dalimil Klapka
Date of Birth - Year *1933
(actor, voice actor, instagram)

Dalimil Klapka - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
(2015) - Stopy života - Nejhorší zánět
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - 13. komnata Dalimila Klapky
(2013) - To jsou naše melodie
(2013) - Sanitka 2 (TV series)
(2012) - Film o filmu Kozí příběh se sýrem
(2012) - Goat Story 2
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Znamení koně (TV series)
(2011) - Little Witch on a Broomstick
(2011) - The Mill
(2011) - Dědeček automobil
(2009) - Arthur Honegger: Jana z Arku na hranici
(2008) - Dabing, Přelouč, Polabí
(2008) - 13. komnata Zity Kabátové
(2008) - Příběhy slavných:Tak akorát
(2008) - Kriminálka Anděl (TV series)
(2008) - Goat Story: The Old Prague Legends
(2008) - Černá sanitka (TV series)
(2006) - Experti
(2005) - Všichni musí zemřít
(2005) - Ulice (TV series)
(2004) - Agentura Puzzle: Pohřeb
(2003) - Dědictví slečny Innocencie
(2003) - Bankrotáři
(2001) - Zázračné meče
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(1998) - O modrém ptáčku
(1998) - Královny kouzelného lesa
(1998) - Ex offo
(1997) - Úsměvy
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1995) - Z hříček o královnách: Císařovna na chvíli (útržek pruský)
(1995) - Klekání zvoníme
(1994) - Saturnin
(1994) - Saturnin (TV series)
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - The Necklace (TV series)
(1991) - Requiem za W. A. Mozarta
(1991) - A Man Who Rose in Price
(1989) - Rakovina vůle
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Královna štěstí
(1989) - Jmenuji se po tátovi
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Případ se psem
(1988) - Opožděná vražda
(1988) - Naděje má hluboké dno
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1987) - Viktor Veliký
(1987) - Hamster in a Nightshirt (TV series)
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Gottwald (TV series)
(1985) - Zátah
(1985) - Havárie
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1983) - Radikální řez
(1983) - Kudláčkova metoda
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1981) - Tu es Petrus
(1981) - Ta chvíle, ten okamžik
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Měsíční tónina
(1981) - Adventures of Robinson Crusoe, a Sailor from York
(1980) - Romaneto
(1980) - Muž přes palubu
(1979) - Rukojmí v Bella Vista
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1978) - Zastretý farebný svet
(1978) - Válka vypukne po přestávce
(1978) - Muž pro domácnost
(1977) - Útek zo zlatej krajiny (TV series)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Sokolovo
(1974) - Ohnivý máj
(1974) - Krajkový šátek
(1974) - Aero 30
(1972) - Slepé střevo
(1972) - Královna Černá růže
(1972) - Dvě věci pro život
(1972) - Boříkovy lapálie (TV series)
(1971) - Návrat pana Ryšánka
(1971) - Král, kejklíř a hvězdář
(1968) - Tři stromy
(1967) - Soud pana Havleny
(1967) - Píseň pro Rudolfa III. (TV series)
(1965) - Je Thierry Brévanne vinen?
(1962) - Kýč je když...
(1962) - Vzpoura na Bounty
(1961) - Jarní povětří

Dalimil Klapka, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
0°53’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Rooster

Rooster (Water)

Chinese horoscope
Rooster is extremely good-hearted, but sometimes brutally aggressive. People born in the Year of the Rooster can hurt people who do not understand them. Roosters always say what they think and when it comes to language, they can be brutally honest. But this aloofness shows their egoism.
Ash

Ash Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Ash usually have a happy life because they are prepared for anything. Ash people are tough, ambitious and very capable. They usually manage to reach goals they set due to their good organizational skills and practical foresight.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
22

Birthday 22nd - Endurance

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and kind. That is why they need their partner's support. They are practical and thorough. They have methodological and organisational abilities. They easily make practical decisions.

Dalimil Klapka 2022 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Dalimil Klapka - actor, voice actor

Dalimil Klapka was born Year *1933 in Czech City
Dalimil Klapka at:
Wikipedia.orgDalimil Klapka full biography - Wikipedia | Astro.comDalimil Klapka astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comDalimil Klapka astro-databank Astrotheme
Famous people born on
December 3rd
(Today)
US Julianne Moore
(*1960) actress
US Daryl Hannah
(*1960) actress
FR Jean-Luc Godard
(*1930) actor, director, cameraman, scriptwriter
US Anna Chlumsky
(*1980) actress
GB Ozzy Osbourne
(*1948) singer
Dalimil Klapka
Planet positions:
SunSun
Gemini
0°53’
 
MoonMoon
Taurus
Taurus
Taurus
3°18’
9°19’
15°18’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Taurus
23°16’
 
VenusVenus
Gemini
9°01’
 
MarsMars
Virgo
9°01’
 
JupiterJupiter
Virgo
13°30’
 
SaturnSaturn
Aquarius
16°21’
 
UranusUranus
Aries
25°27’
 
NeptuneNeptune
Virgo
7°24’
 
PlutoPluto
Cancer
21°41’
 
NodeNode (M)
Pisces
3°24’
R
LilithLilith (M)
Gemini
12°56’
 
ChironChiron
Taurus
28°51’
 
Elements:
1xFireFire
5xEarthEarth
4xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
December 4th
(Tomorrow)
US Jeff Bridges
(*1949) actor
CA Deanna Durbin
(*1921) actress
DE Horst Buchholz
(*1933) actor
US Tyra Banks
(*1973) actress, singer, model
US Jay-Z
(*1969) singer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2022
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »